Если не платить кредит Плюс, они подадут в суд?

• Автор теми Автор теми чиназес
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Для мене сором і суд і влізла. І я готова на все піти, щоб не потрапити під суд. Ви не можете уявити як це зруйнує мою репутацію. Я не маю ще купу тисяч на адвокатів і бігати по судах. Тому так ще раз повторюю, це соромно. І я не хочу цього

В мене не одне мфо і уявіть якщо всі в суд подадуть? То квартиру відберуть, рахунки арештують. Це взагалі не круто. Плюс мене всі зненавидять і я не зможу виїхати. Бо я чула що з купою судів на кордоні розвертають. Ніхто не знає, що я в такій біді

Я не розумію, навіщо мене намагаються переконати, що суд це круто. Це серйозна проблема і біда. Я не мільйонерка, щою витрачати х3 до боргу на адвокатів і бігати по судах. Але чомусь мене тут за мій страх висміюють і засуджують та цькують.
Не маєте грошей на адвоката,зато маєте гроші платити хотілки МФО 😂😂😂логіка,

Не маєте грошей на адвоката,зато маєте гроші на хотілки МФО 😂 і повірте ніхто не піде до суду з 3000 тисячами гривень,вони дочекаються поки накрутять вам солідну суму,і знаєте так смішно чути про "репутацію",ви звісно цікава людина

Оффтоп
Гато ,а що то таке"репутація"?🙄

Не маєте грошей на адвоката,зато маєте гроші платити хотілки МФО 😂😂😂логіка,

Не маєте грошей на адвоката,зато маєте гроші на хотілки МФО 😂 і повірте ніхто не піде до суду з 3000 тисячами гривень,вони дочекаються поки накрутять вам солідну суму,і знаєте так смішно чути про "репутацію",ви звісно цікава людина
Тому-що адвокат буде коштувати в тричі дорожче ніж сума боргу. А ви замість того, щоб підтримати і заспокоїти висміюєте і ображаєте. І так мені важлива репутація, бо ті пару тисяч можуть нашкодити при виїзді в США. А там перевіряють чи немає проблем з законом. І так той суд через ті нещасні пару тисяч може перекреслити виїзд назавжди і зламати життя. Тому якщо не розумієте СМІЙТЕСЬ СКІЛЬКИ ВЛІЗЕ

Тому-що адвокат буде коштувати в тричі дорожче ніж сума боргу.
У вас долг 2000 грн?
При выигрыше можно вернуть потраченные на адвоката средства.
А ви замість того, щоб підтримати і заспокоїти висміюєте і ображаєте
Очень хороший специалист.
І так мені важлива репутація,
Объясните, пожалуйста, чем суд портит репутацию?
Вот просто интересно.
Вы не первый день ноете об этом, но мне вот в упор не понять, как суд может негативно влиять на репутацию?
І так той суд через ті нещасні пару тисяч може перекреслити виїзд назавжди і зламати життя.
:питання:
Я понял, с Вами бесполезно вести диалог.

У вас долг 2000 грн?
При выигрыше можно вернуть потраченные на адвоката средства.

Очень хороший специалист.

Объясните, пожалуйста, чем суд портит репутацию?
Вот просто интересно.
Вы не первый день ноете об этом, но мне вот в упор не понять, как суд может негативно влиять на репутацию?

:питання:
Я понял, с Вами бесполезно вести диалог.
І не ведіть. Якщо не знаєте моєї ситуації. Замість підтримки цькувати і висміювати . Коли людина в стресі і шоці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі