Если не платить кредит Плюс, они подадут в суд?

• Автор теми Автор теми чиназес
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Взагалі, 2 місяці це ще маленький термін для суду. Хоч зараз вони, наскільки я бачу, починають раніше бігати по судах, але все одно це ще рано.
До того ж, більше прочитайте про суди на форумі, побачите, що це не так страшно. Єдине, треба накопичити заначку на адвоката.
І не накручуйте себе, і не звертайте увагу на їх лякалки. Їх ціль - налякати і витрусити гроші. Не піддавайтесь, бережіть хоч трошки свою психіку)
Та вони прямо чоботом на горло стають. Я налякана, психіка не витримує просто. І в тих нервах шукаю як заробити, а воно не виходить. Я ще більше нервуюся і плачу плюс тиск посилюється і від цього ще більше нервів і сліз.

Я не хочу мати проблем просто. І так я боюся, бо можу мати серйозні конфлікти і не зможу виїхати закордон
Сама велика проблема це ваша реакція,нічого не буде повірте,тем паче кредит плюс,яке у вас там тіло?

Та вони прямо чоботом на горло стають. Я налякана, психіка не витримує просто. І в тих нервах шукаю як заробити, а воно не виходить. Я ще більше нервуюся і плачу плюс тиск посилюється і від цього ще більше нервів і сліз.
Не РОЗМОВЛЯЙТЕ з ними зовсім ‼️

Сама велика проблема це ваша реакція,нічого не буде повірте,тем паче кредит плюс,яке у вас там тіло?
Я чесно не пам‘ятаю. Боюся в кабінет заходити. Начебто 4000
Не РОЗМОВЛЯЙТЕ з ними зовсім ‼️
Я так і роблю. Тотальний ігнор.

В мене протермінування 2 місяці. Погрожують, що будуть захищатися любим способом . Я поки на режимі сніжинки. Але страшно
Почему Вы боитесь? В суд Кредит плюс, они же Авентус подадут на ту сумму, которую Вы должны были в самом начале- тело плюс процент до просрочки. Даже, если проиграете суд, то сумма будет именно тело+ процент до просрочки, плюс судебный сбор. Если они не передадут исполнительный лист после проигрыша в исполнительную службу, то заплатите только то, что присудил суд. Если же передадут в исполнительную, то ту сумму,что присудил суд+ 10% от суммы исполнительный сбор+ исполнительные действия ( где-то 500). Платить можете хоть годами и никто Вас не заставит отдавать всю сумму сразу.

Слухайте, в людей по 30+ МФО одночасно і тіла бувають більше 400 тис.
У вас абсолютно не трагічна ситуація. Тут нема за що плакати.

Особливо враховуючи те, що Кредит Плюс це одна з найбільш лайтових контор, і що вони запропонують і тіло, і пізніше ще і розбити тіло на 3-6 місяців.
Просто ігноруйте їх і чекайте пропозицій, або коли будуть гроші - самі пропонуйте.

Ви самі відповідальні за весь тиск, бо його об'єктивно немає.

Почему Вы боитесь? В суд Кредит плюс, они же Авентус подадут на ту сумму, которую Вы должны были в самом начале- тело плюс процент до просрочки. Даже, если проиграете суд, то сумма будет именно тело+ процент до просрочки, плюс судебный сбор. Если они не передадут исполнительный лист после проигрыша в исполнительную службу, то заплатите только то, что присудил суд. Если же передадут в исполнительную, то ту сумму,что присудил суд+ 10% от суммы исполнительный сбор+ исполнительные действия ( где-то 500). Платить можете хоть годами и никто Вас не заставит отдавать всю сумму сразу.
Я не хочу судів. Мені це ніяк не потрібно. Це просто сором, плюс усі дізнаються про проблеми які я старанно приховую. Я вже готова золото в ломбард здавати, щоб перкрити борг і щоб до судів не дійшло
Слухайте, в людей по 30+ МФО одночасно і тіла бувають більше 400 тис.
У вас абсолютно не трагічна ситуація. Тут нема за що плакати.

Особливо враховуючи те, що Кредит Плюс це одна з найбільш лайтових контор, і що вони запропонують і тіло, і пізніше ще і розбити тіло на 3-6 місяців.
Просто ігноруйте їх і чекайте пропозицій, або коли будуть гроші - самі пропонуйте.

Ви самі відповідальні за весь тиск, бо його об'єктивно немає.
Я просто ніколи з таким не стикалася і мені страшно. Але вдячна вам за підказки.🤝

Якось опануйте себе. Ну телефонує хтось, і нехай. Ну пише хтось, не звертайте увагу. Спробуйте взагалі про це не думати, відпочиньте і розслабтесь.
З сім‘єю. В мене ніхто за борг не знає. І я з усіх сил приховую. Хоча вже виснажена морально вкрай
Можете сказати, що шахраї, якщо прям дуже не хочете правду казати. Тому що зателефонувати їм справді можуть.

4000!!!???

Я по тону думав що там тисяч 20-30, не менше.

Це просто смішно. Годі влаштовувати дитячий садок. У вас проблем немає абсолютно!

Якось опануйте себе. Ну телефонує хтось, і нехай. Ну пише хтось, не звертайте увагу. Спробуйте взагалі про це не думати, відпочиньте і розслабтесь.

Можете сказати, що шахраї, якщо прям дуже не хочете правду казати. Тому що зателефонувати їм справді можуть.
Дякую. Постаратимусь опанувати себе, хоч і важко. І страшно😭

Так тем паче, повірте за таку сумму вони не побіжать в суд зараз,щоб ви розуміли я кожного дня отримую такі лякалки і не тільки від кредитплюс,в нас суми побільше,що в мене,що в чоловіка, ні на нього,ні на мене ніхто в суд не подав....ось таких реакцій як у вас вони і чекають,видохніть і не нервуйте

4000!!!???

Я по тону думав що там тисяч 20-30, не менше.

Це просто смішно. Годі влаштовувати дитячий садок. У вас проблем немає абсолютно!
Та сума смішна, але атакують якби мільйон винна і виносять мозок🤯
Так тем паче, повірте за таку сумму вони не побіжать в суд зараз,щоб ви розуміли я кожного дня отримую такі лякалки і не тільки від кредитплюс,в нас суми побільше,що в мене,що в чоловіка, ні на нього,ні на мене ніхто в суд не подав....ось таких реакцій як у вас вони і чекають,видохніть і не нервуйте
Дякую за підтримку🫂

Я не хочу судів. Мені це ніяк не потрібно. Це просто сором, плюс усі дізнаються про проблеми які я старанно приховую. Я вже готова золото в ломбард здавати, щоб перкрити борг і щоб до судів не дійшло
Про суди ніхто не дізнається, кому треба вас моніторити)
Зателефонувати можуть, але тут кажіть, що шахраї. Сусідам, знайомим, кому правду можна і не знати.

Та сума смішна, але атакують якби мільйон винна і виносять мозок🤯

Дякую за підтримку🫂
Ну так це і є їх задача,надавити на вас,щоб ви почали панікувати,повірте все буде ок,за дзвінки,можно жалобу в НБУ написати)я так писала на Єгроші)і все буде ок)немає виходу тільки з трону пам'ятайте це)

Ну так це і є їх задача,надавити на вас,щоб ви почали панікувати,повірте все буде ок,за дзвінки,можно жалобу в НБУ написати)я так писала на Єгроші)і все буде ок)немає виходу тільки з трону пам'ятайте це)
Щиро вдячна🫂я поки в режимі сніжинки і все видаляю і блокую.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі