Если не платить кредит Плюс, они подадут в суд?

• Автор теми Автор теми чиназес
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

чиназес

Читач
Дописи
6
Реакції
1
Бали
1
чиназес не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто сталкивался с creditplus, драконовские штрафы, и такие же проценты, договариваться не хотят, пишут мол договором не предусмотрено, до какой суммы может вырасти по итогу и что они будут делать если не платить? Иск в суд? Платить эту сумму нет возможности

Вкладення

• IMG_4848.webp
    IMG_4848.webp
    45.4 Кб · Перегляди: 208
Попробуйте їм на пошту написати і домовитись за тіло. Якщо нічого не вийде, то чекати. 14 днів замало часу для хороших пропозицій.

Кто сталкивался с creditplus, драконовские штрафы, и такие же проценты, договариваться не хотят, пишут мол договором не предусмотрено, до какой суммы может вырасти по итогу и что они будут делать если не платить? Иск в суд? Платить эту сумму нет возможности
У меня 2 месяца просрочка предложили за тело .
Хотела договорится в конце сентября оплатить начали мне нести фигню.
Я положила трубку наберу из в конце сентября т скажу что плачу тело и все.

Мне спустя год просрочки предложили закрыть за 60% от тела.

Мне спустя год просрочки предложили закрыть за 60% от тела.
В мене протермінування 2 місяці. Погрожують, що будуть захищатися любим способом . Я поки на режимі сніжинки. Але страшно

В мене протермінування 2 місяці. Погрожують, що будуть захищатися любим способом . Я поки на режимі сніжинки. Але страшно
А чого вам боятися? В мене в теж два тижні протермінування. Тиша зовсім. Навіть смс не має

Що можуть в суд подати. Але надіюся це лякалки. Бо страх паралізує, і я не можу знайти підробіток щоб накопичити гроші на покриття кредиту.
А чого вам боятися? В мене в теж два тижні протермінування. Тиша зовсім. Навіть смс не має
Ну у вас 2 тижні. В мене 2 місяці. Тиск шалений, психіка не витримує. Стараюся поки ігнорувати, так вони давлять морально так що панічні атаки почнуться скоро

Що можуть в суд подати. Але надіюся це лякалки. Бо страх паралізує, і я не можу знайти підробіток щоб накопичити гроші на покриття кредиту.

Ну у вас 2 тижні. В мене 2 місяці. Тиск шалений, психіка не витримує. Стараюся поки ігнорувати, так вони давлять морально так що панічні атаки почнуться скоро
Четвертий рік. Купа судів... Живий, здоровий, на психа ніби не схожий.

Так зачем вы с ними общаетесь? Игнорить и всё. Я в первый день как пошла в просрочку с двумя пообщалась тоже ходила сама не своя. Теперь режим снежинка и всё.

Так зачем вы с ними общаетесь? Игнорить и всё. Я в первый день как пошла в просрочку с двумя пообщалась тоже ходила сама не своя. Теперь режим снежинка и всё.
Я теж в режимі сніжинки поки. Шукаю роботу, щоб перекрити борг. Але до трясучки боюся суду, хоча розумію що це може бути психологічний тиск.
А скільки ви в режимі сніжинки?

Але до трясучки боюся суду,
До суду потрібно бути готовому. Раз Ви вже стали на стежку боротьби,то ніяких трясучок,тількі холодна голова , сприйняття ситуації ,тому що 15 днів на відзив швидко злітають . І гроші потрібно мать,хоч якусь частину для оплати послуг адвоката.

а що ж в ньому такого страшного? тож не кримінал
Я хочу любим способом уникнути цього. Иені ніяк не потрібно, щоб це відбулося😭і від цього в мене такі нерви що погано стає. Може то вони просто лякають так щоб витиснути кошти?
Пишуть що якщо я ігнорую їх то вони змушені захищатися любим способом
До суду потрібно бути готовому. Раз Ви вже стали на стежку боротьби,то ніяких трясучок,тількі холодна голова , сприйняття ситуації ,тому що 15 днів на відзив швидко злітають . І гроші потрібно мать,хоч якусь частину для оплати послуг адвоката.
Я ні копійки не маю зараз, шукаю роботу щоб закрити борг. Бьюся як риба об лід. Це дуже морально виснажує, і хочеться просто ридати навзрид.

Я ні копійки не маю зараз, шукаю роботу щоб закрити борг. Бьюся як риба об лід. Це дуже морально виснажує, і хочеться просто ридати навзрид.
Відпустіть ситуацію хоч трішки. Роботу шукайте,звісно,але ж не вбивайтесь так. Якщо стане легше,то поплачте.
А потім посміхніться.

Я хочу любим способом уникнути цього. Иені ніяк не потрібно, щоб це відбулося😭і від цього в мене такі нерви що погано стає. Може то вони просто лякають так щоб витиснути кошти?
Пишуть що якщо я ігнорую їх то вони змушені захищатися любим способом

У вас один єдиний Кредит Плюс? ще є протермінування по іншим МФО?

Не може, а точно. Чомусь більшість людей, так само як і Ви, тих судів бояться як вогню. Хоча я і не розумію чому
Я не хочу мати проблем просто. І так я боюся, бо можу мати серйозні конфлікти і не зможу виїхати закордон

Я теж в режимі сніжинки поки. Шукаю роботу, щоб перекрити борг. Але до трясучки боюся суду, хоча розумію що це може бути психологічний тиск.
Взагалі, 2 місяці це ще маленький термін для суду. Хоч зараз вони, наскільки я бачу, починають раніше бігати по судах, але все одно це ще рано.
До того ж, більше прочитайте про суди на форумі, побачите, що це не так страшно. Єдине, треба накопичити заначку на адвоката.
І не накручуйте себе, і не звертайте увагу на їх лякалки. Їх ціль - налякати і витрусити гроші. Не піддавайтесь, бережіть хоч трошки свою психіку)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі