Я про слоти і автомати... Невірно зрозумів у що він грає - ще сообщеніє було про Віртуса від когось, от мене і понесло...
Інша тема?
Антипод вибач, але не можу не написати.
Але суть про азартні ігри думаю зрозуміла... І чи покер че чи автомати чи ставки - брати кредит, щоб пограти в них неприпустимо!
Але ж всетаки
Антипод написав про всі ігри, які зв'язані з картами.
Якби це був тільки покер, то не спорю, що на офллайн можна вигравати і на онлайн турнірах теж.
А от в 21, наприклад, все залежить від удачі - різниці між автоматами чи ставками не бачу.
Також
Антипод програв гроші і вліз в МФО, щоб грати.
Це теж нормально? Може випадків з картковими іграми і менше, але це ніяк не виправдовує їх.
І гра на турнірах в покер це не легкі гроші, а він говорить саме про легкі гроші, які доводять людей до грані (злочини, суіциди, бомжування).
Також він сам написав, що лікувався довго і перший раз за 17 років не проконтролював себе і зараз в боргах. І що це гірше кредитів. А далі, що буде всерівно грати і більше помилок не допустить.
А якщо він ще раз себе не проконтролює? І програє ще більше? А якщо ще раз?...
Також як він буде жити далі? Грошей на ігри, я так зрозумів немає.
Не працював ніколи і не хоче. 17 років жив на широку ногу.
Якщо людина грає в покер і розбирається норм, то себе "ігроманом" не назве.
"Ігроман" себе не контролює, весь час думає про гру і весь час шукає гроші.
Це не нормально!
Ось вам і суть азартних ігор - 17 років жив за їх рахунок (інші від нормального життя до бомжування тратять набагато менше років або і місяців), а тут раз і без грошей і в долгах.
І я не вірю, що це один випадок коли не проконтролював себе, програв зразу свої гроші, а потім МФОшні. Ну а далі буде позичати більше, весь час буде думати про програні гроші і ризикувати все більше...
А якщо буде програвати все далі і далі?
Це приведе до дуже поганих наслідків.
Саме зараз різниці між ним і тим хто ставить ставки чи грає в слоти я не бачу(у них теж переконання, що вони специ і мають тактику).
Антипод мені цікаво, що ти збираєшся далі робити?
Де шукати гроші на закриття МФО, або навіть на життя?