Еще одна жертва этих твapeй

• Автор теми Автор теми Asy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 5K
Підтримую, мене сусіди як тільки не перемивали, і такий-і сякий...
А їм роздав бланк заяви в поліцію-сказав-несіть...
не поніс ніхто...
А потім я їх перевірив на Судовій Владі...
Та там печатки нема де ставить-кинуті діти, несплачені кредити, сімейне насилля,крадіжки...
і ці люди мене засуджували?
То так завжди є.
Доречі за Волинь - пошукайте відео - погляньте реакцію родича

Останнє редагування модератором:
не поніс ніхто...
Та там печатки нема де ставить-кинуті діти, несплачені кредити, сімейне насилля,крадіжки...
Підскажіть, як на судові владі перевірити сусідів?

Смотрела сегодня новости и никак не могу отойти,молодой парень застрелился из за кредитов в 20к.Всего 20 лет,пришел только из армии,вся жизнь впереди,таки довели уpoды.
Я,тоже смотрела.Жаль,что многие ненаходят форум.

Ну якщо 20 тис.кредиту,це проблема,давайте всі перестриляємось,бо кожного з нас пресують,і доводять.Не вірю,що причина тільки в кредитах.Це не сумма на сьогоднішній день.
А,мені що з мілліоном робити? :prankster:

Якщо не важко, детальніше. Не бачу де вводи піп, чи не там шукаю.
1619447086180.webp

Ні,вам відповіли що потрібно.Прізвище ім'я по батькові,на українській мові,і назва суду.
Для чого?

не поніс ніхто...
Але саме найкраще когось облити брудом,я маю теж такіх тварин,бо більш ніяк неможна назвати,любітєлі в чужих проблемах, своі язикі розпускати.

для чого назва суду? а щоб не було однойменних одно прізвищ.
я так вийшов на справу в Запоріжжі...Чоловік побив дружину.
Так мало що моє ПІП зпівпало, а також ім"я та по батькові дружини.
Не, найкраще по коду...от тільки я сумніваюсь що ви код сусідів знаєте...або вони вам його дадуть

Достав сусід ("типу друг", хоч по-факту гнида), що до нього дзвонять, знаю про декілька його кред., яких він ніколи не платив, цікаво чим закінчилось, чи було якесь суд. рішення, але це було давно, а тут я так розумію тільки після 2015 дані.

для чого назва суду? а щоб не було однойменних одно прізвищ.
я так вийшов на справу в Запоріжжі...Чоловік побив дружину.
Так мало що моє ПІП зпівпало, а також ім"я та по батькові дружини.
Не, найкраще по коду...от тільки я сумніваюсь що ви код сусідів знаєте...або вони вам його дадуть
Ну сусіди мені взагалі пофігу ... А співпадіння бувають дуже рідко і не важко визначити ви це чи ні.
Натомість на противагу читав раніше, що людина не бачила себе на СВ через обраний суд/регіон,
бо в суд подали здається в Дніпрі ( точно не пам'ятаю ), а він шукав по своєму регіону або по Києву.

Назад
Угорі