ЕАПБ подал в суд 2026

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 1K
А можна спитати - 15 днів на подачу відзиву рахуються від дати подачі позову (в мене одразу із цим документи стали доступні), від дати отримання номеру справи (було через два дні), чи все ж після оцього як би мовити "установочного" засідання, де Ухвалою визначається підсудність справи, задовільняють перші клопотання та роблять перші витребування (зазвичай в банк про виписку з рахунку та приналежність карти), та призначають дату розгляду? І там же ото пишуть що у відпоідача є ці 15 діб.
з моменту отримання ухвали суду про відкриття провадження

На вашій практиці було таке що в єСуд у графіку руху документу Ухвали усім окрім відповідача доставлено в відповідачеві ні.

Основне питання Чи може там потім заднім числом дата з'явитись ?
Там просто пусто не стоїть дати відсутні ніде на відповідачеві :)

Нюанс:
відправлення ( вже з місяць як відмічено що повернуто на адресу відправника було Кабінету у єСуд не було , він тільки вчора створений ,
Усі документи для ознайомлення вже там .
ну звісно не буде, якщо не було кабінету в ел суді)))
то ж, строк на подання відзиву пішов з моменту реєстрації в ел суді

з моменту отримання ухвали суду про відкриття провадження
На вашій практиці було таке що в єСуд у карті руху документу Ухвали усім окрім відповідача доставлено в відповідачеві ні.

Основне питання Чи може там потім заднім числом дата з'явитись що мені раніше було доставлено в не факт (після реєстрації в єСуд) ?

Там просто пусто. Дати відсутні ніде на відповідачеві, наче доставки мені ще не було :)
Ну по суті вони тільки вчора сталась коли я в єСуд зареєструвався бо паперову версію я як розумію не забрали з пошти , ту що я не отримав. А електронну мені нікуди було отримати

Нюанс:

відправлення ( вже з місяць як відмічено що повернуто на адресу відправника було Кабінету у єСуд не було , він тільки вчора створений ,

Доречі ,
Те саме пусті датіи в реєстраційній картці вхідного документу та фіксації автоматичного розподілу справ.
Дати отримання мною пусті ;)

Останнє редагування:
На вашій практиці було таке що в єСуд у графіку руху документу Ухвали усім окрім відповідача доставлено в відповідачеві ні.

Основне питання Чи може там потім заднім числом дата з'явитись ?

Там просто пусто. Дати відсутні ніде на відповідачеві, наче доставки мені ще не було :)
Ну по суті вони тільки вчора сталась коли я в єСуд зареєструвався.

Нюанс:

читайте вище))) вже відповів вам

читайте вище))) вже відповів вам
Дякую . То написав без цитування стер потім знову написав :)

Але скріншотики кабінету поробив на випадок якщо треба буде судитися з судовим додатком 🤣

Дякую . То написав без цитування стер потім знову написав :)

Але скріншотики кабінету поробив на випадок якщо треба буде судитися з судовим додатком 🤣
Не судитись треба, а одразу писати заяву, про переведення справи в електронний вид, та обов'язкового ознайомлення з усіма документами через есуд.

Не судитись треба, а одразу писати заяву, про переведення справи в електронний вид, та обов'язкового ознайомлення з усіма документами через есуд.
людина писала, що є у справі документи

Vasyl2996, ну мілота ж)) пеню та комісію можна прибирати)))
і отримають лише тіло, і то, за умови, якщо районний суд буде витребовувати докази, додаткові

не може))))
скажімо так, є деяка правова колізія.
є ЗУ "Про споживче кредитування", де є штрафи та пеня
а є ЦКУ, де написано, що на період війни неустойка не нараховується.
на моїй практиці, випадках у 90 зі ста, суд враховує вимоги ЦКУ
Ось тут непогано розписана ієрархія цих НПА

Ось тут непогано розписана ієрархія цих НПА

я в курсі))
залишилось це засвоїти районним судам)))

Останнє редагування:
Доброго дня! Сьогодні зайшла на судову владу і побачила що вони подали на мене до суду. Та є ухвала про відкриття провадження по цивільні справі. скачала ухвалу, там написано що призначено на 26.05.2026 розгляд справи. Поясніть це означає що тільки буде слухання по моїй справі, чи вже все програно і теперь далі лише виконваце з блокуванням рахунків?

Доброго дня! Сьогодні зайшла на судову владу і побачила що вони подали на мене до суду. Та є ухвала про відкриття провадження по цивільні справі. скачала ухвалу, там написано що призначено на 26.05.2026 розгляд справи. Поясніть це означає що тільки буде слухання по моїй справі, чи вже все програно і теперь далі лише виконваце з блокуванням рахунків?
це лише суд буде розглядати))
що б не програти, треба захищатись.
звісно, якщо вас сума не влаштовує

А якщо мені ніякі документи позовні не надходили, я можу приїхати до суду та ознайомитись із матеріалами які вони надали?

А якщо мені ніякі документи позовні не надходили, я можу приїхати до суду та ознайомитись із матеріалами які вони надали?
можете.
навіть, якщо приходили)) це ваше процесуальне право, знайомитись із документами.
в електронному суді ви зареєстровані? там повинні бути документи по справі

Назад
Угорі