ЕАПБ подал в суд 2026

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 1K
А можна спитати - 15 днів на подачу відзиву рахуються від дати подачі позову (в мене одразу із цим документи стали доступні), від дати отримання номеру справи (було через два дні), чи все ж після оцього як би мовити "установочного" засідання, де Ухвалою визначається підсудність справи, задовільняють перші клопотання та роблять перші витребування (зазвичай в банк про виписку з рахунку та приналежність карти), та призначають дату розгляду? І там же ото пишуть що у відпоідача є ці 15 діб.
з моменту отримання ухвали суду про відкриття провадження

На вашій практиці було таке що в єСуд у графіку руху документу Ухвали усім окрім відповідача доставлено в відповідачеві ні.

Основне питання Чи може там потім заднім числом дата з'явитись ?
Там просто пусто не стоїть дати відсутні ніде на відповідачеві :)

Нюанс:
відправлення ( вже з місяць як відмічено що повернуто на адресу відправника було Кабінету у єСуд не було , він тільки вчора створений ,
Усі документи для ознайомлення вже там .
ну звісно не буде, якщо не було кабінету в ел суді)))
то ж, строк на подання відзиву пішов з моменту реєстрації в ел суді

з моменту отримання ухвали суду про відкриття провадження
На вашій практиці було таке що в єСуд у карті руху документу Ухвали усім окрім відповідача доставлено в відповідачеві ні.

Основне питання Чи може там потім заднім числом дата з'явитись що мені раніше було доставлено в не факт (після реєстрації в єСуд) ?

Там просто пусто. Дати відсутні ніде на відповідачеві, наче доставки мені ще не було :)
Ну по суті вони тільки вчора сталась коли я в єСуд зареєструвався бо паперову версію я як розумію не забрали з пошти , ту що я не отримав. А електронну мені нікуди було отримати

Нюанс:

відправлення ( вже з місяць як відмічено що повернуто на адресу відправника було Кабінету у єСуд не було , він тільки вчора створений ,

Доречі ,
Те саме пусті датіи в реєстраційній картці вхідного документу та фіксації автоматичного розподілу справ.
Дати отримання мною пусті ;)

Останнє редагування:
На вашій практиці було таке що в єСуд у графіку руху документу Ухвали усім окрім відповідача доставлено в відповідачеві ні.

Основне питання Чи може там потім заднім числом дата з'явитись ?

Там просто пусто. Дати відсутні ніде на відповідачеві, наче доставки мені ще не було :)
Ну по суті вони тільки вчора сталась коли я в єСуд зареєструвався.

Нюанс:

читайте вище))) вже відповів вам

читайте вище))) вже відповів вам
Дякую . То написав без цитування стер потім знову написав :)

Але скріншотики кабінету поробив на випадок якщо треба буде судитися з судовим додатком 🤣

Дякую . То написав без цитування стер потім знову написав :)

Але скріншотики кабінету поробив на випадок якщо треба буде судитися з судовим додатком 🤣
Не судитись треба, а одразу писати заяву, про переведення справи в електронний вид, та обов'язкового ознайомлення з усіма документами через есуд.

Не судитись треба, а одразу писати заяву, про переведення справи в електронний вид, та обов'язкового ознайомлення з усіма документами через есуд.
людина писала, що є у справі документи

Vasyl2996, ну мілота ж)) пеню та комісію можна прибирати)))
і отримають лише тіло, і то, за умови, якщо районний суд буде витребовувати докази, додаткові

не може))))
скажімо так, є деяка правова колізія.
є ЗУ "Про споживче кредитування", де є штрафи та пеня
а є ЦКУ, де написано, що на період війни неустойка не нараховується.
на моїй практиці, випадках у 90 зі ста, суд враховує вимоги ЦКУ
Ось тут непогано розписана ієрархія цих НПА

Ось тут непогано розписана ієрархія цих НПА

я в курсі))
залишилось це засвоїти районним судам)))

Останнє редагування:
Назад
Угорі