ЕАПБ подал в суд 2026

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 325
О, щей який)))всім потребуючим дає пня мотивуючого, судячи з форуму.
Ну бо себе жаліти і нічого не робити не дасть результатів. Потрібно рухатися завжди вперед і прямо. Ну, хто не встигає, то пендаль завжди допомагає рухатися вперед, навіть з точки зору фізики:)

Ну бо себе жаліти і нічого не робити не дасть результатів. Потрібно рухатися завжди вперед і прямо. Ну, хто не встигає, то пендаль завжди допомагає рухатися вперед, навіть з точки зору фізики:)
100% согласен

О, щей який)))всім потребуючим дає пня мотивуючого, судячи з форуму. (Это не сарказм, а просто наблюдение)

Появилась узнала но по моему задним числом

С телефона тяжело читать, единственное что поняла на 11.05 суд

Маму суть иска найти не могу
так у вас тут нет регистрационной карты.
пишите заяву про дистанційне ознайомлення

Останнє редагування:
реєстраційної картки вхідного документа нет в электроннном суде? если есть, то там должен быть иск.
Все, нашла иск. Когда вам можно написать, сегодня воскресенье все же

давайте во вторник)))
потому, что завтра день рождения))) будет немного, не удобно)))
Хорошо, с наступающим днём рождения))) всего наилучшего в жизни , процветания и мира)))

PS. Там от 12го документы иска, успеем?

уважно скачайте додатки, там є позов і скоріш за все, другий файл, то додатки до позову

те туди)), відписувалась клієнту в приватні в месенджері ))), не зважайте, неділя, вечір ))))

Останнє редагування:
Та да))) но многие начинают защищаться

уважно скачайте додатки, там є позов і скоріш за все, другий файл, то додатки до позову

те туди)), відписувалась клієнту в приватні в месенджері ))), не зважайте, неділя, вечір ))))
Спасибо, я тупарик, наверное и впрямь их просто не увидела, думала будет отдельно уведомление от приложения, а там нужно дальше нырять в меню

рада, що Вам допомогло)). Я дійсно промахнулась з посиланням, відповідаю всім і паралельно читаю форум. Добре, що якраз актуально для Вас

Та да))) но многие начинают защищаться

Спасибо, я тупарик, наверное и впрямь их просто не увидела, думала будет отдельно уведомление от приложения, а там нужно дальше нырять в меню
це нормально, не все знаходити в кабінеті. Такі питання постійно. Причому не завжди ще і потрібне дійсно є в кабінеті електронного суду.

рада, що Вам допомогло)). Я дійсно промахнулась з посиланням, відповідаю всім і паралельно читаю форум. Добре, що якраз актуально для Вас

це нормально, не все знаходити в кабінеті. Такі питання постійно. Причому не завжди ще і потрібне дійсно є в кабінеті електронного суду.
Прям треба закопатися там нічого не зрозуміло як ми зараз всі звикли. Так би мовити ,інтуітивно

Назад
Угорі