Е-Гроши начали атаку

• Автор теми Автор теми akura
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
Подскажите, пожалуйста, через сколько времени продали Ваш долг коллекторам?
Где-то через 5 месяцев. Сначала были просто смс от кредитпроминвест, что самое странно без звонков и предлагали закрыть за тело, а потом эти через месяца полтора продали премиум актив (ну а эти cyku ещё те, кровушки выпили нормально).

В мене теж стільки прострочки. Сьогодні хотіла якось з ними домовитися. Тіло 6 тис. Нарахували 19900. Кажуть якщо сьогодні заплачу то спишуть 5тис.
Якщо небуде оплати то будуть іти до приватного виконавця.
Чи це правда?
Якщо б запропонували тіло + тис то облатила і забулася.
Що далі робити хз

В мене теж стільки прострочки. Сьогодні хотіла якось з ними домовитися. Тіло 6 тис. Нарахували 19900. Кажуть якщо сьогодні заплачу то спишуть 5тис.
Якщо небуде оплати то будуть іти до приватного виконавця.
Чи це правда?
Якщо б запропонували тіло + тис то облатила і забулася.
Що далі робити хз
Ну у меня тело 16500, а проценты 77000 с копейками, я не знаю, что они там курят, но вообще с ними говорить не хочется!

Ну у меня тело 16500, а проценты 77000 с копейками, я не знаю, что они там курят, но вообще с ними говорить не хочется!
Вже казали що збирають мою справу і ідуть до приватного нотаріуса.
А вопше це законно.
Мало того що вони призводять у всі колокала. Я вже думала заяву в НБУ написати і про відсотки і про дзвінки. Незнаю щоб гірше незробити.

Вже казали що збирають мою справу і ідуть до приватного нотаріуса.
А вопше це законно.
Мало того що вони призводять у всі колокала. Я вже думала заяву в НБУ написати і про відсотки і про дзвінки. Незнаю щоб гірше незробити.
Пишить скаргу не міркуючи. Ті тварюки мені також напаскудили. Розіслали співробітникам хибні повідомлення, а після того як я на них не відреагувала розіслали мій колаж "щоб суспільство на мене вплинуло". Принципово тепер сплачувати їм не буду... Тільки через суд, якщо він буде. Не виходьте з ними на контакт,❄️❄️❄️❄️ . Написала на свою голову їм, що готова закрити ща тіло так вони мене почали діймати.

Назад
Угорі