Е гроши. Что делать? Кто-то договаривался с ними?

• Автор теми Автор теми Ol s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 5K
Продали через 5 місяці Преміум Активу
Сьогодні уже Премікм прислали
Тепер думаю що робити? Домовлятись?
Після такої смс як в мене продали? В мене 3 міс прострочка
у Вас скільки часу просрочка?
3 міс

Вкладення

• 20200610_122051.webp
    20200610_122051.webp
    67.6 Кб · Перегляди: 113
Продали через 5 місяці Преміум Активу
Сьогодні уже Премікм прислали
Тепер думаю що робити? Домовлятись?
вони такі ж довбануті, може, і гірше, це по суті одна і та ж контора. Якщо маєте кошти, домовляйтесь.

Є вошки навіть свого договору незнають, юристи це добре, але кожен сам повинен бути хоч трішки юридично підкований, чого вони й бояться і в розмовах аж піняця й незнають що відповісти, до суду ще не дійшло жду ,прошу нехочуть. Суду небоюсь бо кажу правду і їм і в суді так буде. А з їхньої сторони лайна хватає.

Читаю здесь темы и везде пишут, что е-гроши никогда не идут на встречу. Я брала 6 тыс грн в конце февраля, сейчас почти 50 тыс грн. Думала, позвонить и попросить списать и заплатить тело + немного %, но теперь не знаю что и делать...
Очень хочу все закрыть и спать спокойно.
Кстати, пользуясь случаем, хочу сказать, что кредит7 по моей просьбе списал 600 грн, а глобал кредит 3 тысячи.
Еще остались динеро, гоуфингоу, манибум, майкредит и эти е-гроши. Кто может пойти на встречу и списать часть суммы?
В моем случае было так: тело 4000 насситали за 4 мес 38000 предлагали реструк.когда было 18000 я не согласилась, потом фото с паспортом было мне на вайбер и тишина 1.5мес. После продали премиум те написали мне что спишут до 16000 я не согласилась обзвонили всю улицу соседей наговорили хрень всякую... В итоге пришлось договариваться за 8000 закрыла хотя может быть и на меньше были б согласны но я так с дуру ляпнула что 8000 есть и могу оплатить.... дурында. Не хотела чтобы наяривали , коллажи делпли и т.д

В моем случае было так: тело 4000 насситали за 4 мес 38000 предлагали реструк.когда было 18000 я не согласилась, потом фото с паспортом было мне на вайбер и тишина 1.5мес. После продали премиум те написали мне что спишут до 16000 я не согласилась обзвонили всю улицу соседей наговорили хр*нь всякую... В итоге пришлось договариваться за 8000 закрыла хотя может быть и на меньше были б согласны но я так с дуру ляпнула что 8000 есть и могу оплатить.... дурында. Не хотела чтобы наяривали , коллажи делпли и т.д
Нерви дорожче(( вони д**і, тому добре що закрили

Якщо маєте кошти, домовляйтесь.
Важливий нюанс - домовлятися на адекватних умовах (за тіло кредиту - буде оптимально), і на таких які ви в змозі виконати без стресів і критичного навантаження на бюджет. Краще, якщо це єдиний платіж, не рестуктуризація (в ній досить багато ризиків). Перед оплатою(ами) - гарантійний лист Укрпоштою, вимагайте цього - Ваш правовий захист на випадок спірної ситуації.
Крім того, є така тенденція - самостійні спроби домовитись часто відхиляються і сприймаються як вразливість, готовність платити. Що призводить до посилення терору і вимагання неадеватних сум. На мою думку, варто спочатку до мінімуму звести будь-який контакт, а з часом - чекати лояльних пропозицій. Можна намагатися форсувати події співпрацюючи з юристом, але це не дає гарантій і потребує коштів.
Мне в вайбере ответили что на электронные письма не отвечают.
Отлично, пишите Укрпочтой с описью и уведомлением о вручении - это официальная форма общения, при которой они будут обязаны дать ответ. И Вы получаете подтверждение, что обращались, спрашивали, просили и т.д. - на случай спорных ситуаций.

У меня особо никому не звонили. Главное удалить все соц.сети и именно удалить! Не скрыть, не временно заблокировать.
А в чем разница, если фб заблокирован и пользователя невидно в поиске?

А в чем разница, если фб заблокирован и пользователя невидно в поиске?
У мене теж все видалено, окрім фб, по роботі не можу, там все по максимуму закрито. Але вони пішли по родичах чоловіка, колаж мій +терор дзвінками вдень і вночі, мені навіть краще, інколи навіть весело, бо всі показали встигне лице)) але чоловіка родичі дістають, і той інколи зривається

Я писала письмо в Нацбанк, сначала, они мне говорили, что никого не бояться, всё такие крутые, а сегодня пришло СМС, ваш кредит закрыт, спасибо за сотрудничество. Брала 4000, просрочка была около 10 дней, насчитали 10500, потом реструктуризация, сразу 6000 тысяч, остальное разбили. Всего я им выплатила 7430, ещё должны вернуть средства мне на карту. Вот так

Я писала письмо в Нацбанк, сначала, они мне говорили, что никого не бояться, всё такие крутые, а сегодня пришло СМС, ваш кредит закрыт, спасибо за сотрудничество. Брала 4000, просрочка была около 10 дней, насчитали 10500, потом реструктуризация, сразу 6000 тысяч, остальное разбили. Всего я им выплатила 7430, ещё должны вернуть средства мне на карту. Вот так
добре, що допоміг Нацбанк, повірте, взагалі сухою із води вийшли з цими к***ми

А какого рода письмо вы писали в нацбанк. Поделитесь пожалуйста опытом.

Назад
Угорі