Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
Вони таке творять,наярюють контактам і прикидаються то якимсь Юрою що я позичила у нього гроші і не віддаю, то дідом старим який ниє що я вказала його поручителем...жахи...таке творять...я звонила у їх фірму то там падають на мороз....казала що буду звертатись куди тільки можна,думаєте дзвінки усім пропали?ні,вони і далі тиснуть ...
🤦

На днях закрив з ними питання. Мені тільки намагалися додзвонитись і писали у вайбер. Оточення не турбували.

Всім доброго дня, хто знає що буде коли подадуть в суд? що буде далі?
мені писали що подали
я сам військовий тай немаю часу з ними щось рішати, тай я зараз в іншій області

мені писали що подали

мені писали що подали
Если подадут. То обращаетесь к юристу и защищаетесь

Вони таке творять,наярюють контактам і прикидаються то якимсь Юрою що я позичила у нього гроші і не віддаю, то дідом старим який ниє що я вказала його поручителем...жахи...таке творять...я звонила у їх фірму то там падають на мороз....казала що буду звертатись куди тільки можна,думаєте дзвінки усім пропали?ні,вони і далі тиснуть ...
В мене хуже, дзвонять по всій телефонній книзі, начебто якийсь онлайн ломбард і я хочу взяти кредит під заставу майна, а вони всі поручителі, звоню їм , а вони падають на мороз, типу це не вони і нічого не знають, діють згідно закону, сказала їм, що я звернулась в поліцію, але на них це не діє.

Брал в Єгроші кредит на сумму 30 тысяч, заплатил 31 тысячу Єгроші и 10 тысяч Кредитпроминвест и они еще требуют 39 тысяч или в суд подают на полную сумму 180 тысяч. Они смогут еще ниже опустить сумму ? кто-то сталкивался с таким кейсом.

Так же эти твapu звонят всем родным и близки и требуют отдать долг, точнее зеки и не называют от кого они, а думаю на них, потому такой большой кредит только у них.

Брал в Єгроші кредит на сумму 30 тысяч, заплатил 31 тысячу Єгроші и 10 тысяч Кредитпроминвест и они еще требуют 39 тысяч или в суд подают на полную сумму 180 тысяч. Они смогут еще ниже опустить сумму ? кто-то сталкивался с таким кейсом.

Так же эти твapu звонят всем родным и близки и требуют отдать долг, точнее зеки и не называют от кого они, а думаю на них, потому такой большой кредит только у них.
У меня е-гроши довольно тихие были а кредитпроминвест вообще только роботом звонит, у вас биткепитал нет?

У меня е-гроши довольно тихие были а кредитпроминвест вообще только роботом звонит, у вас биткепитал нет?
Нет биткепитала.
Говорят, если не внесу 39 тысяч до пятницы то в суд подают на 180к

вы 10 тысяч заплатили кредитпоминвест по реструктуризации? Как давно перестали платить?

Форумчани, продали мене воші цій шаражці, мовчали два тижні, зараз надіслали смс, що вони мене купили і пропонують оплатити 6000 замість 38000, питання, чи повинен я їм щось платити?) я ж з ними нічого не підписував) яка ваша думка?
Мене теж їм продали. Запросила у них договір факторингу. Тишина

Якщо е гроші продали кредит то відсотки в кредиті збільшується прийшла смс 37 тис а сьогодні подзвонили сказали що 72 тис?

Назад
Угорі