Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
Ч
К сожалению частая история но фишка в том что с теми кто не представляется даже смысла говорить нет) не общайтесь сбережете свои нервы
Через який час можуть запропонувати за тіло чи 1.5???

Тіло 48000. Надавав документи що я військовослужбовець, списали всі нарахування. Тиждень дзвонили, зара відправили смс що готують справу до суду. Що очікувати в суді, якщо подадуть. Не розумію логіку. Більша тіла не отримають всерівно, але на данний момент немає коштів оплатити тіло. Розбити на платежі також не хочуть

Тіло 48000. Надавав документи що я військовослужбовець, списали всі нарахування. Тиждень дзвонили, зара відправили смс що готують справу до суду. Що очікувати в суді, якщо подадуть. Не розумію логіку. Більша тіла не отримають всерівно, але на данний момент немає коштів оплатити тіло. Розбити на платежі також не хочуть
Давно вони у вас? коли воші продали їм?

Орієнтовно після 2,5 місяців з моменту видачі. Кредитпромінвесту передали десь 5-6 днів назад
А так то просто розсилка,на мене вони з першого дня подають до суду,і чоловіку так писали,а потім через три дні закрили їх за тіло
Ігноруйте просто

Игнорируйте и все рано или поздно пойдут и на разбивку закон на вашей стороне так что в суд они спешить явно не будет так как не особо смысла можете и через полгода оплатить подождут

В мене ось інша ділема,десь тиждень+- назад закрили чоловіку кредит 9500(тіло плюс 500) зверху, сьогодні вони мені пропонують 4500+1000 думаю погоджуватися чи почекати?

В мене ось інша ділема,десь тиждень+- назад закрили чоловіку кредит 9500(тіло плюс 500) зверху, сьогодні вони мені пропонують 4500+1000 думаю погоджуватися чи почекати?
Якщо вас влаштовує - погоджуйтесь

Е гроши меня тоже продали кредит пром инвест,звонил им предлагали закрыть одним платежом за тело 11000,или за 15000 на три платежа,сегодня утром пришла мс от них,что дают день на закрытия за тело,иначе подадут в суд....((((

Прислали гарантійний лист,домовились на 5500,сума кредиту була 4800(300 гривень комісія тіпа їх), пролонгації не було,ні воші,ні вони нікому не дзвонили...ні пролонгуваня ні чого не було,тому люди з ними можно домовитися

Добрий день. Написав сьогодні Кредитпромінвест. Їм передали справу Є-гроші. У мене там тіло майже 10к. Просять тіло+3 к. Як Ви думаєте, дохєра хочуть? Ще почекати?)

Добрий день. Написав сьогодні Кредитпромінвест. Їм передали справу Є-гроші. У мене там тіло майже 10к. Просять тіло+3 к. Як Ви думаєте, дохєра хочуть? Ще почекати?)
Так. Запропонують тіло ще

Назад
Угорі