Кредитпромінвест запропонували нормальні умови, вчора їм тільки продали

• Автор теми Автор теми Lenchuk25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Могут ли они звонить с подменой номера
Сначала как бы мать звонила.потом как бы с бывшего начальника звонили номера
Только не знаю от куда его номер взяли
Мене не дуже задовбували дзвінками. Третім особам взагалі не телефонували

А мне как бы номер матери звонил я сбросил а потом номер бывшего начальника я там с 21 го года не работаю не знаю как нашли

Эти могут, и не только вам звонить с подменой, родственникам тоже могут
А то позвонил такой с начальника номера говорит быстро мол у тебя пол часа есть иначе прозвон родственников как их угомонить
Мне уже отец говорил что я набирал его хотя я не звонил

Тоже гроши продали кредипрому. Звонят и вырубают робота. Недавно написали в Вайбере, что согласны закрыть за тело. Но чёт пошло не так, ибо написали уже другие их сотрудники с предложением за 6800 закрыть, но только до конца дня. Я предложил за тело на несколько месяцев, они отказались. Право переуступки и гарантийку присылают только на электронку, на почту не хотят. Вообще кто может сказать чем-то отличается такое письмо на почту, или на электронку?

А мне как бы номер матери звонил я сбросил а потом номер бывшего начальника я там с 21 го года не работаю не знаю как нашли
Є-гроші чи кредпроінвест? підміною номера вони балуються
Тоже гроши продали кредипрому. Звонят и вырубают робота. Недавно написали в Вайбере, что согласны закрыть за тело. Но чёт пошло не так, ибо написали уже другие их сотрудники с предложением за 6800 закрыть, но только до конца дня. Я предложил за тело на несколько месяцев, они отказались. Право переуступки и гарантийку присылают только на электронку, на почту не хотят. Вообще кто может сказать чем-то отличается такое письмо на почту, или на электронку?
Через скільки робот почав дзвонити?
І скільки у вас тіло?

Мне сегодня прислали смс е гроши,пишут что продали кредит пром инвест,а те буквально через полчаса прислали смс что готовят дело в суд,что делать? сегодня было пару звонков с лайфцел,игнорил...

Є-гроші чи кредпроінвест? підміною номера вони балуються

Через скільки робот почав дзвонити?

І скільки у вас тіло?
Тепло 4500 кажись, а вот когда звонить начали не помню. Но робот звонит регулярно, один раз в день( с автодозвоном на несколько раз), потом забывают.

Все,кредитпроінвест здався,10000 тисяч домовились,тіло в є гроші 9500,дали час до 15.09 включно

У меня проминвест

О повезло давно вони у вас?
Не повезло,просто ми відразу почали гнути свою лінію,перше що зробили самі вийшли з ними на зв'язок на гарячу лінію,потім зателефонував спеціаліст, запропонував свої умови,ми мовчали, сьогодні пиши чому не відповідаємо,ми почало гнути своє, грошей немає,є стільки, до такого числа буде стільки.... хоча знаєте мені здається що це дивлячись на кого попадеш

Вони пару днів,ми просто відразу взялись за них, знаючи які проблеми вони можуть зробити
Але ще моє діло в них,по ньому поки не вирішували питання

Мені сьогодні також прислали смс егроші, що продали кредитпромінвесту борг. Але ні договору факторингу ні інших документів, що підтверджують факт передачі боргу не надали. Тільки смс з реквізитами для оплати

Мені сьогодні також прислали смс егроші, що продали кредитпромінвесту борг. Але ні договору факторингу ні інших документів, що підтверджують факт передачі боргу не надали. Тільки смс з реквізитами для оплати
А навіщо вам той договір?
Всім давно відомо що воші на короткій нозі з кредитпроінвестом
Ну якщо вам дуже хочеться напишіть самі,воно пришлють

Назад
Угорі