Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
О, і мене сьогодні продали, прострочка 45 днів. Те саме - моралі, типу суді гроши треба повертати блаблабла) із 15к тіла хочуть 47700 😂 в дупу) потім запропонували 27 плюс комісія один платежем до 12:00. Знову послані в дупу) Кажу лише тіло +1000 зверху і все із розбиттям. Ну поки не згодні. Ок, почекаю )

О, і мене сьогодні продали, прострочка 45 днів. Те саме - моралі, типу суді гроши треба повертати блаблабла) із 15к тіла хочуть 47700 😂 в дупу) потім запропонували 27 плюс комісія один платежем до 12:00. Знову послані в дупу) Кажу лише тіло +1000 зверху і все із розбиттям. Ну поки не згодні. Ок, почекаю )
Ну як у Вас з ними справи ? Також хотять + 50 % від тіла

Мій кредит було продано їм 11.02, то сьогодні 15.02 подзвонили до батька, він послав, потім до матері, дуже в грубій формі розказали, що маю кредит і все, що вони при цьому говорять. А в цей час мені на вайбер прийшла пропозиція закрити кредит зі знижкою 66%, в мене це вийшло 30 тис, і тіло 30 тис, але була одна оплата 15 тис. Мама забила паніку, що в неї відберуть квартиру, тому прийшлось скористатися пропозицією

Мій кредит було продано їм 11.02, то сьогодні 15.02 подзвонили до батька, він послав, потім до матері, дуже в грубій формі розказали, що маю кредит і все, що вони при цьому говорять. А в цей час мені на вайбер прийшла пропозиція закрити кредит зі знижкою 66%, в мене це вийшло 30 тис, і тіло 30 тис, але була одна оплата 15 тис. Мама забила паніку, що в неї відберуть квартиру, тому прийшлось скористатися пропозицією
Тобто, Ви оплатили? Гарантійного листа Вам надіслали?

Тобто, Ви оплатили? Гарантійного листа Вам надіслали?
Так, одразу після оплати
Просто багато читала про них (і про ЄГрошві і Кредитпромінвест), що вони рідко йдуть на поступки, а тут здивували. протермінування від 2 лютого

У мене ці теж бажають тіло +% за 30 днів , але так як договір на цих же 30 днів то не бачу сенсу йти на контакт до пропозиції за тіло )

Так, одразу після оплати
Просто багато читала про них (і про ЄГрошві і Кредитпромінвест), що вони рідко йдуть на поступки, а тут здивували. протермінування від 2 лютого
В мене протермінування з 28го грудня у них))) Ну що ж, вітаю, що позбавилися!))))

Подають чи лякають? Тіло 3500. +я військовий.

Вкладення

• Screenshot_2024-02-23-20-31-31-011_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-02-23-20-31-31-011_com.viber.voip.webp
    136.3 Кб · Перегляди: 108
  • Screenshot_2024-02-23-20-30-56-813_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-02-23-20-30-56-813_com.google.android.apps.messaging.webp
    71 Кб · Перегляди: 106

То лотерея,ніхто наперед не скаже. Зараз всі почали бігати по судах
Зрозумів. Чи варто дзвонити цим кугутам? На даний час просто не маю коштів на погашення, а суд мені не сильно потрібен, враховуючи те, що я взагалі дуже далеко від ППД

Назад
Угорі