Юлія2023
Форумчанин
- Дописи
- 14
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
Юлія2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ПузінА можно узнать, что за юрист такой?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПузінА можно узнать, что за юрист такой?
Ну як у Вас з ними справи ? Також хотять + 50 % від тілаО, і мене сьогодні продали, прострочка 45 днів. Те саме - моралі, типу суді гроши треба повертати блаблабла) із 15к тіла хочуть 47700в дупу) потім запропонували 27 плюс комісія один платежем до 12:00. Знову послані в дупу) Кажу лише тіло +1000 зверху і все із розбиттям. Ну поки не згодні. Ок, почекаю )
Поки нічого, мовчать наче, більше пропозиції не булоНу як у Вас з ними справи ? Також хотять + 50 % від тіла
А по ваших контактах в телефонi обдзвонюють всіх?Поки нічого, мовчать наче, більше пропозиції не було
Цього не знаю - у мами і чоловіка антиспам, знайомі та родичі не говорили нічого. Тому навіть і не знаю, дзвонять чи ні..А по ваших контактах в телефонi обдзвонюють всіх?
Тобто, Ви оплатили? Гарантійного листа Вам надіслали?Мій кредит було продано їм 11.02, то сьогодні 15.02 подзвонили до батька, він послав, потім до матері, дуже в грубій формі розказали, що маю кредит і все, що вони при цьому говорять. А в цей час мені на вайбер прийшла пропозиція закрити кредит зі знижкою 66%, в мене це вийшло 30 тис, і тіло 30 тис, але була одна оплата 15 тис. Мама забила паніку, що в неї відберуть квартиру, тому прийшлось скористатися пропозицією
Так, одразу після оплатиТобто, Ви оплатили? Гарантійного листа Вам надіслали?
В мене протермінування з 28го грудня у них))) Ну що ж, вітаю, що позбавилися!))))Так, одразу після оплати
Просто багато читала про них (і про ЄГрошві і Кредитпромінвест), що вони рідко йдуть на поступки, а тут здивували. протермінування від 2 лютого
В мене також з грудня . У Вас з ними є якісь здвиг ?В мене протермінування з 28го грудня у них))) Ну що ж, вітаю, що позбавилися!))))
Там до здвигу ще далеко. Поки не спілкуюсь)))В мене також з грудня . У Вас з ними є якісь здвиг ?
А що мфо каже про ваш статус військового?Подають чи лякають? Тіло 3500. +я військовий.
Мфо розповідало що працює згідно закону, потім замовкли, а потім передали в понеділок. Це ж є грошіА що мфо каже про ваш статус військового?
Так там написано "Кредитпромінвест". Вже продалиПодають чи лякають? Тіло 3500. +я військовий.
Я мав на увазі чи реально вони подають до суду? Чи тільки лякають? Те, що продали то я в курсіТак там написано "Кредитпромінвест". Вже продали
То лотерея,ніхто наперед не скаже. Зараз всі почали бігати по судахЯ мав на увазі чи реально вони подають до суду? Чи тільки лякають? Те, що продали то я в курсі![]()
Зрозумів. Чи варто дзвонити цим кугутам? На даний час просто не маю коштів на погашення, а суд мені не сильно потрібен, враховуючи те, що я взагалі дуже далеко від ППДТо лотерея,ніхто наперед не скаже. Зараз всі почали бігати по судах