Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
Інфа для тих хто говорить з Є гроші, веде переговори і тд, вони відбиті на всю голову, говорили з моїм чоловіком, чоловіку видно скучно було, і він вирішив дізнатися, що з нього хочуть, то вони в тупу шукають його дружину, для того щоб поговорити, нахамити, залякати і вона виплатила їм всі хотілки, бо на пропозицію чоловіка давайте я вам виплачу те, що вона взяла, вони сказали, що ні ми будемо шукати її далі. Короче сірого ланоса заправлять і приїдуть ???

В вас з ними особисто як діло завершилося?
То «анонім» то я))) вибачаюсь, випадково інколи ставиться галочка «писати як анонім»?‍♀️ В мене з кредитпромінвестом все нормально було. Особливо не діставали. Досить швидко почались пропозиції зі знижками. Згодом за тіло закрила. Це було десь 1,5 роки назад.

Сьогодні прийшла смс від Єгроші що право вимоги за договором та персональні данні передані для Кредитпромінвест, як вони поводять себе, і чи є в них сайт щоб подивитись як змінюється борг? Бо на телефонні дзвінки не маю часу приймати да й зв’язку більшість часу немає так як на службі

Сьогодні прийшла смс від Єгроші що право вимоги за договором та персональні данні передані для Кредитпромінвест, як вони поводять себе, і чи є в них сайт щоб подивитись як змінюється борг? Бо на телефонні дзвінки не маю часу приймати да й зв’язку більшість часу немає так як на службі
А скільки часу просрочка , що продали

в мене через 30 днів продали) Нічого страшного, кредітпромінвест мій борг через 3 місяці продав ще кудись, і ті також мовчать злі смс шлють, шкода що через смс я не можу їхні розгнівані обличчя бачити, було би смішно.

А оточення сильно діймали
Бо в мене наразі майже два тижні просрочки ще вроді нікому недзвонили
Звонили 3-4 рази на тиждень для рідних, після того як написав звернення в НБУ дзвінки закінчились, тільки до мене дзвонили раз в 2-3 дня, перед продажем то днів 5 дзвонили по пару раз на день але згідно правил без погроз і тд, пропонували півтора тіла але якщо оплатив пройде протягом години, але так як я військовослужбовець сказав що тільки за тіло буду закривати тому-що закон на сторонні моїй, єдине звичайно зараз не дуже хочеться щоб кредитпромінвест не кошмарив оточення
А оточення сильно діймали
Бо в мене наразі майже два тижні просрочки ще вроді нікому недзвонили
А дзвонити для рідних почали після 20 днів прострочки

Звонили 3-4 рази на тиждень для рідних, після того як написав звернення в НБУ дзвінки закінчились, тільки до мене дзвонили раз в 2-3 дня, перед продажем то днів 5 дзвонили по пару раз на день але згідно правил без погроз і тд, пропонували півтора тіла але якщо оплатив пройде протягом години, але так як я військовослужбовець сказав що тільки за тіло буду закривати тому-що закон на сторонні моїй, єдине звичайно зараз не дуже хочеться щоб кредитпромінвест не кошмарив оточення

А дзвонити для рідних почали після 20 днів прострочки
Дякую за інформацію
Вже готуюся до дзвінків

Мерзенні створіння. Тут багато про них є. Але зараз, я так бачу, трохи збавили оберти. Тим не менше, як повезе.

Мені сьогодні писали , пробували в злісній формі примусити мене до сплати їх шальних відсотків ! Почекаю поки будуть адеуватніші , абож нехай перепродасть ще комусь ! За цей договір геть зовсім не хвилююсь так як він на 30 днів )

в мене через 30 днів продали) Нічого страшного, кредітпромінвест мій борг через 3 місяці продав ще кудись, і ті також мовчать злі смс шлють, шкода що через смс я не можу їхні розгнівані обличчя бачити, було би смішно.
Премиум Активу передали.

Кредитором інвест , сьогодні написав представник, наівно спробувала пояснити що я готуючь до декрету і роботи нема , але їм пофіг , продали мене выходить на 80 день , тіло в Є гроші брала 4000 а віддати потрібно 20 000 . Прописана що готова сплатити за тіло і невеликий відсоток , за умов якщо вони зроблять розтермінування , на що на мене посипалися нотації , що я користуючись чужими грошима утримуючи їх у себе умисно і ніякої реструктуризації не буде. Тож не знаю чи є сенс домовлятися з ними чи краще написати в НБУ?

Кредитором інвест , сьогодні написав представник, наівно спробувала пояснити що я готуючь до декрету і роботи нема , але їм пофіг , продали мене выходить на 80 день , тіло в Є гроші брала 4000 а віддати потрібно 20 000 . Прописана що готова сплатити за тіло і невеликий відсоток , за умов якщо вони зроблять розтермінування , на що на мене посипалися нотації , що я користуючись чужими грошима утримуючи їх у себе умисно і ніякої реструктуризації не буде. Тож не знаю чи є сенс домовлятися з ними чи краще написати в НБУ?
Краще просто готуйтесь до декрету))
Нащо відволікатись не пойми на кого.Будуть готові до діалогу,самі з вами зв'яжуться.

О чем собираетесь писать?
Ну як один юрист рекомендував на ютуб , написати їм офіційного листа спочатку зі своєю пропозицією щодо закриття, як відповідь від компанії мене не влаштує то тоді писати звернення до НБУ з проханням вплинути на них. Не знаю наскільки дієвий цей метод , потрібно перевірити.

Назад
Угорі