ДВС не знімає арешти після сплати ВП

• Автор теми Автор теми 7ен7ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну она сделала все, что могла. Какие документы вы там ожидали увидеть? К другому исполнительному она не имеет отношения.
Я чекала побачити, що там будуть зняті 6 арештів на кошти, 1 арешт на майно і буде припинене відрахуваня з доходів. Вона повинна це все вказати в загальній постанові або в окремих постановах. Це "нічого не зробила", а не "все, що могла".
Інше ВП мене поки не турбує. Це виконавець його згадала, щоб аргументувати свою бездіяльність. Щось типу : "У Вас в АСВП є інше несплачене виконавче провадження, тому я не буду знімати свої арешти і інші обмеження".

Повторна заява сумбурній виконавиці тільки час відбере. Якщо заяву написати від руки і не обґрунтувати нормами права, то 99,9%, що буде відписка. В мене в абсолютній більшості випадків виконавці були адекватні. А буйних я "транквілізував" через суд. Поки що 100% успішно. Недавно подав скаргу на агресивного держвиконавця в порядку ст. 447 і як того вимагає ЦПКУ, направив йому копію скарги. На другий день після того, як він отримав копію скарги, двонить мені: все, забирай відповідь на (раніше подану) заяву, я зменшив борг в порядку зарахування зустрічних вимог. Забрав відповідь, скаргу відкликав.
Це типу кредитори були також вам винні ?
UPD/ а все, загуглила, так воно й є) навіть не думала що так можно)

Це типу кредитори були також вам винні ?
UPD/ а все, загуглила, так воно й є) навіть не думала що так можно)
Приватбанк всіма неправдами виграв позов. Ми потім визнали недійсним шахрайський "вірусний" пункт про винагороду за неіснуючу послугу - надання фінансового інструменту. Петеглянути первісний позов за нововиявленими обставинами всі 3 суди відмовили - включили кота Шредінгера - нововиявлені є, але їх немає, бо не може бути ніколи. Подаємо на реституцію і виграємо 5400 з гаком доларів. Держвиконавець, дружина якого юристка в Приватбанку, заартачився, заістерив (у клінічній формі!), не захотів зменшувати суму штучновигранї банком суми "боргу". Заспокоїли. Седимось 12-й рік. Програма-максимум - покласти на лопатки первісний банківський позов, де факично Приват не є належним позивачем, оскільки кредит довірительки попав під коломойську псевдосек'юритизацію іпотечних активів (2007 р.).

Приватбанк всіма неправдами виграв позов. Ми потім визнали недійсним шахрайський "вірусний" пункт про винагороду за неіснуючу послугу - надання фінансового інструменту. Петеглянути первісний позов за нововиявленими обставинами всі 3 суди відмовили - включили кота Шредінгера - нововиявлені є, але їх немає, бо не може бути ніколи. Подаємо на реституцію і виграємо 5400 з гаком доларів. Держвиконавець, дружина якого юристка в Приватбанку, заартачився, заістерив (у клінічній формі!), не захотів зменшувати суму штучновигранї банком суми "боргу". Заспокоїли. Седимось 12-й рік. Програма-максимум - покласти на лопатки первісний банківський позов, де факично Приват не є належним позивачем, оскільки кредит довірительки попав під коломойську псевдосек'юритизацію іпотечних активів (2007 р.).
А реституція можлива лише у іпотечних справах, як я зрозуміла ? Навіть не знала, що можно переглядати первісний позов, я думала це працює по сценарію 1інстанція - 2 й тд

Написала офіційну заяву про зняття арештів за завершеним ВП своїй виконавиці. Відповідь- не можу вас ідентифікувати як сторону виконавчого провадження. Щось таке:

відповідь виконавця.webp

Заява підписана КЕП і містить все, що їй треба.

Написала офіційну заяву про зняття арештів за завершеним ВП своїй виконавиці. Відповідь- не можу вас ідентифікувати як сторону виконавчого провадження. Щось таке:

відповідь виконавця.webp

Заява підписана КЕП і містить все, що їй треба.
Так у вас постанова аро закриття провадження есть, должна прекратить все действия. Достаточный срок прошел?

Так у вас постанова аро закриття провадження есть, должна прекратить все действия. Достаточный срок прошел?
Я в першому пості все написала. І вам особисто відповідала. Постанова то "есть", тільки всі обмеження залишились (арешти на майно/кошти, вдрахування з доходів). 11 серпня вона "завершила" ВП.

Хто знає, якщо заява підписана КЕП, має вона право вимагати фото документів для ідентифікаціїї моєї особи? Навіщо тоді КЕП?

Я в першому пості все написала. І вам особисто відповідала. Постанова то "есть", тільки всі обмеження залишились (арешти на майно/кошти, вдрахування з доходів). 11 серпня вона "завершила" ВП.

Хто знає, якщо заява підписана КЕП, має вона право вимагати фото документів для ідентифікаціїї моєї особи? Навіщо тоді КЕП?
Несколько дней занимает этот процесс. Может подождать надо? Банки и организации должны все это обработать. 3 дня только прошло, аресты сразу не снимаются.

Останнє редагування:
Назад
Угорі