ДВС не знімає арешти після сплати ВП

• Автор теми Автор теми 7ен7ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну она сделала все, что могла. Какие документы вы там ожидали увидеть? К другому исполнительному она не имеет отношения.
Я чекала побачити, що там будуть зняті 6 арештів на кошти, 1 арешт на майно і буде припинене відрахуваня з доходів. Вона повинна це все вказати в загальній постанові або в окремих постановах. Це "нічого не зробила", а не "все, що могла".
Інше ВП мене поки не турбує. Це виконавець його згадала, щоб аргументувати свою бездіяльність. Щось типу : "У Вас в АСВП є інше несплачене виконавче провадження, тому я не буду знімати свої арешти і інші обмеження".

Повторна заява сумбурній виконавиці тільки час відбере. Якщо заяву написати від руки і не обґрунтувати нормами права, то 99,9%, що буде відписка. В мене в абсолютній більшості випадків виконавці були адекватні. А буйних я "транквілізував" через суд. Поки що 100% успішно. Недавно подав скаргу на агресивного держвиконавця в порядку ст. 447 і як того вимагає ЦПКУ, направив йому копію скарги. На другий день після того, як він отримав копію скарги, двонить мені: все, забирай відповідь на (раніше подану) заяву, я зменшив борг в порядку зарахування зустрічних вимог. Забрав відповідь, скаргу відкликав.
Це типу кредитори були також вам винні ?
UPD/ а все, загуглила, так воно й є) навіть не думала що так можно)

Це типу кредитори були також вам винні ?
UPD/ а все, загуглила, так воно й є) навіть не думала що так можно)
Приватбанк всіма неправдами виграв позов. Ми потім визнали недійсним шахрайський "вірусний" пункт про винагороду за неіснуючу послугу - надання фінансового інструменту. Петеглянути первісний позов за нововиявленими обставинами всі 3 суди відмовили - включили кота Шредінгера - нововиявлені є, але їх немає, бо не може бути ніколи. Подаємо на реституцію і виграємо 5400 з гаком доларів. Держвиконавець, дружина якого юристка в Приватбанку, заартачився, заістерив (у клінічній формі!), не захотів зменшувати суму штучновигранї банком суми "боргу". Заспокоїли. Седимось 12-й рік. Програма-максимум - покласти на лопатки первісний банківський позов, де факично Приват не є належним позивачем, оскільки кредит довірительки попав під коломойську псевдосек'юритизацію іпотечних активів (2007 р.).

Приватбанк всіма неправдами виграв позов. Ми потім визнали недійсним шахрайський "вірусний" пункт про винагороду за неіснуючу послугу - надання фінансового інструменту. Петеглянути первісний позов за нововиявленими обставинами всі 3 суди відмовили - включили кота Шредінгера - нововиявлені є, але їх немає, бо не може бути ніколи. Подаємо на реституцію і виграємо 5400 з гаком доларів. Держвиконавець, дружина якого юристка в Приватбанку, заартачився, заістерив (у клінічній формі!), не захотів зменшувати суму штучновигранї банком суми "боргу". Заспокоїли. Седимось 12-й рік. Програма-максимум - покласти на лопатки первісний банківський позов, де факично Приват не є належним позивачем, оскільки кредит довірительки попав під коломойську псевдосек'юритизацію іпотечних активів (2007 р.).
А реституція можлива лише у іпотечних справах, як я зрозуміла ? Навіть не знала, що можно переглядати первісний позов, я думала це працює по сценарію 1інстанція - 2 й тд

Написала офіційну заяву про зняття арештів за завершеним ВП своїй виконавиці. Відповідь- не можу вас ідентифікувати як сторону виконавчого провадження. Щось таке:

відповідь виконавця.webp

Заява підписана КЕП і містить все, що їй треба.

Написала офіційну заяву про зняття арештів за завершеним ВП своїй виконавиці. Відповідь- не можу вас ідентифікувати як сторону виконавчого провадження. Щось таке:

відповідь виконавця.webp

Заява підписана КЕП і містить все, що їй треба.
Так у вас постанова аро закриття провадження есть, должна прекратить все действия. Достаточный срок прошел?

Так у вас постанова аро закриття провадження есть, должна прекратить все действия. Достаточный срок прошел?
Я в першому пості все написала. І вам особисто відповідала. Постанова то "есть", тільки всі обмеження залишились (арешти на майно/кошти, вдрахування з доходів). 11 серпня вона "завершила" ВП.

Хто знає, якщо заява підписана КЕП, має вона право вимагати фото документів для ідентифікаціїї моєї особи? Навіщо тоді КЕП?

Назад
Угорі