ДВС не знімає арешти після сплати ВП

• Автор теми Автор теми 7ен7ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 299
Ну она сделала все, что могла. Какие документы вы там ожидали увидеть? К другому исполнительному она не имеет отношения.
Я чекала побачити, що там будуть зняті 6 арештів на кошти, 1 арешт на майно і буде припинене відрахуваня з доходів. Вона повинна це все вказати в загальній постанові або в окремих постановах. Це "нічого не зробила", а не "все, що могла".
Інше ВП мене поки не турбує. Це виконавець його згадала, щоб аргументувати свою бездіяльність. Щось типу : "У Вас в АСВП є інше несплачене виконавче провадження, тому я не буду знімати свої арешти і інші обмеження".

Повторна заява сумбурній виконавиці тільки час відбере. Якщо заяву написати від руки і не обґрунтувати нормами права, то 99,9%, що буде відписка. В мене в абсолютній більшості випадків виконавці були адекватні. А буйних я "транквілізував" через суд. Поки що 100% успішно. Недавно подав скаргу на агресивного держвиконавця в порядку ст. 447 і як того вимагає ЦПКУ, направив йому копію скарги. На другий день після того, як він отримав копію скарги, двонить мені: все, забирай відповідь на (раніше подану) заяву, я зменшив борг в порядку зарахування зустрічних вимог. Забрав відповідь, скаргу відкликав.
Це типу кредитори були також вам винні ?
UPD/ а все, загуглила, так воно й є) навіть не думала що так можно)

Назад
Угорі