Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
Кредит каса яка хотіла 100+ тис, потім 50 і ні копійку нижче, прислала сьогодні, що готові закрити за 26 тис. Час акції спливає.

Але, 26 тис, це що? Це 2 тіла з хвостиком, а нам треба, що? Правильно, тільки тіло. Тому вони знову були послані

Кредит каса яка хотіла 100+ тис, потім 50 і ні копійку нижче, прислала сьогодні, що готові закрити за 26 тис. Час акції спливає.

Але, 26 тис, це що? Це 2 тіла з хвостиком, а нам треба, що? Правильно, тільки тіло. Тому вони знову були послані
до речі, давно вже не читав пости з вмістом про їх "юридичний стимул"... бізнес-ідея їхня здохла напевно, якщо так , то й на краще, для людей

до речі, давно вже не читав пости з вмістом про їх "юридичний стимул"... бізнес-ідея їхня здохла напевно, якщо так , то й на краще, для людей
Мабуть часто програють суди, тому краще їм якось виходити з положення

Тогда я нормально выехал за границу, и отдал все и всем, зарабатывая по 50-60 тыс. грн.

А теперь уехать это более серьезная задача, чем МФО.

Выбраться может каждый. Главное терпение, и вера, или цель.
Подскажите пожалуйста, если выехать за границу, пророчки маленькие 7-8 дней
около 30 штук
Выпустят меня?

Можна чуть детальніше?))
Скільки часу і як так домовились?
Звичайно можна. Протермінування близько року, не можу сказати, як сильно когось діставали, але думаю навряд чи були дуже тихі.

Один-два рази на місяць стабільно мені дзвонила якась Наталія. З якою я звичайно не розмовляв. Тільки на повідомлення її іноді писав, що буду закривати тільки за тіло і крапка. Вона сказала, їхня компанія не надає такі можливості. Ну кажу ні так ні, значить грошей ви не отримаєте.

Пройшло місяці півтори мабуть після цих слів, писали на емейл ( хоча раніше ніж разу)
Що я порушив законодавство, вони будуть приймати міри і т.д. і т.п.

Ну я відписав їм так: " я ж вам чорним по білому написав, що МФО я буду закривати тільки за тіло. Не пишіть мені більше.

Ну і через час отримав повідомлення, що компанія погодила мені закриття за тіло, пропозиція дійсна до кінця доби.

Ну якось так))

Звичайно можна. Протермінування близько року, не можу сказати, як сильно когось діставали, але думаю навряд чи були дуже тихі.

Один-два рази на місяць стабільно мені дзвонила якась Наталія. З якою я звичайно не розмовляв. Тільки на повідомлення її іноді писав, що буду закривати тільки за тіло і крапка. Вона сказала, їхня компанія не надає такі можливості. Ну кажу ні так ні, значить грошей ви не отримаєте.

Пройшло місяці півтори мабуть після цих слів, писали на емейл ( хоча раніше ніж разу)
Що я порушив законодавство, вони будуть приймати міри і т.д. і т.п.

Ну я відписав їм так: " я ж вам чорним по білому написав, що МФО я буду закривати тільки за тіло. Не пишіть мені більше.

Ну і через час отримав повідомлення, що компанія погодила мені закриття за тіло, пропозиція дійсна до кінця доби.

Ну якось так))
О вона у мене також, ладно, спробую)

Ото нежданчик.

"Каштан кредит" подали до суду

Тіло 3500, позов на 16000

2400 судовий збір
Мощно з таким «тілом» судитися. Скоро будуть і з 500 грн. бігати.
Нічого не пропонували до цього?

Ладно швидко гроші, брав 8000, нарахували 12800, дві з чимось тис. суд.збір. З адвокатом спілкувався, то нема смислу, по фінансах.

Але оці відприски...треба щось думати

Мощно з таким «тілом» судитися. Скоро будуть і з 500 грн. бігати.
Нічого не пропонували до цього?
Слали інколи на пошту, що я порушую законодавство)) і маю їм повернути якісь кошти(суми не помню, але більше тіла)

Тут я бачила first credit теж подали були в суд з тіла 4к.
Дивно, вони рандомно вибирають потерпілого? :)

Останнє редагування:
Не хочеться окремої теми створювати, хотів запитати, чи є якийсь банк, який ну хоча би з імовірністю 90% , не торкнеться ВВ якщо воно є?

Можливо якийсь з цих непопулярних, таких як Ізі бан, Альянс, або Ідеа.

Не хочеться окремої теми створювати, хотів запитати, чи є якийсь банк, який ну хоча би з імовірністю 90% , не торкнеться ВВ якщо воно є?

Можливо якийсь з цих непопулярних, таких як Ізі бан, Альянс, або Ідеа.
Ці банки що ви написали якщо є ВП то заблокують зразу карту

a bank в мене працював, коли прилетів арешт,колись давно,як зараз не скажу .

Назад
Угорі