Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1832
- Реакції
- 2251
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
перехоче і хто зна коли отримає хоч копійкуВперлося воно, 100 штук хоче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
перехоче і хто зна коли отримає хоч копійкуВперлося воно, 100 штук хоче.
до речі, давно вже не читав пости з вмістом про їх "юридичний стимул"... бізнес-ідея їхня здохла напевно, якщо так , то й на краще, для людейКредит каса яка хотіла 100+ тис, потім 50 і ні копійку нижче, прислала сьогодні, що готові закрити за 26 тис. Час акції спливає.
Але, 26 тис, це що? Це 2 тіла з хвостиком, а нам треба, що? Правильно, тільки тіло. Тому вони знову були послані
Мабуть часто програють суди, тому краще їм якось виходити з положеннядо речі, давно вже не читав пости з вмістом про їх "юридичний стимул"... бізнес-ідея їхня здохла напевно, якщо так , то й на краще, для людей
Подскажите пожалуйста, если выехать за границу, пророчки маленькие 7-8 днейТогда я нормально выехал за границу, и отдал все и всем, зарабатывая по 50-60 тыс. грн.
А теперь уехать это более серьезная задача, чем МФО.
Выбраться может каждый. Главное терпение, и вера, или цель.
Выпустят. У меня было 4 месяца на момент выезда, с этим нет никаких проблемПодскажите пожалуйста, если выехать за границу, пророчки маленькие 7-8 дней
около 30 штук
Выпустят меня?
Можна чуть детальніше?))Закрито Beecredit, за тіло.
Були дуже вперті, але моя взяла.
Звичайно можна. Протермінування близько року, не можу сказати, як сильно когось діставали, але думаю навряд чи були дуже тихі.Можна чуть детальніше?))
Скільки часу і як так домовились?
О вона у мене також, ладно, спробую)Звичайно можна. Протермінування близько року, не можу сказати, як сильно когось діставали, але думаю навряд чи були дуже тихі.
Один-два рази на місяць стабільно мені дзвонила якась Наталія. З якою я звичайно не розмовляв. Тільки на повідомлення її іноді писав, що буду закривати тільки за тіло і крапка. Вона сказала, їхня компанія не надає такі можливості. Ну кажу ні так ні, значить грошей ви не отримаєте.
Пройшло місяці півтори мабуть після цих слів, писали на емейл ( хоча раніше ніж разу)
Що я порушив законодавство, вони будуть приймати міри і т.д. і т.п.
Ну я відписав їм так: " я ж вам чорним по білому написав, що МФО я буду закривати тільки за тіло. Не пишіть мені більше.
Ну і через час отримав повідомлення, що компанія погодила мені закриття за тіло, пропозиція дійсна до кінця доби.
Ну якось так))
Мощно з таким «тілом» судитися. Скоро будуть і з 500 грн. бігати.Ото нежданчик.
"Каштан кредит" подали до суду
Тіло 3500, позов на 16000
2400 судовий збір
Тут я бачила first credit теж подали були в суд з тіла 4к.Мощно з таким «тілом» судитися. Скоро будуть і з 500 грн. бігати.
Нічого не пропонували до цього?
Слали інколи на пошту, що я порушую законодавство)) і маю їм повернути якісь кошти(суми не помню, але більше тіла)Мощно з таким «тілом» судитися. Скоро будуть і з 500 грн. бігати.
Нічого не пропонували до цього?
Дивно, вони рандомно вибирають потерпілого?Тут я бачила first credit теж подали були в суд з тіла 4к.
Тут не вгадаєш як вони вибирають цього потерпілого.Може гадають на картахДивно, вони рандомно вибирають потерпілого?![]()
Ці банки що ви написали якщо є ВП то заблокують зразу картуНе хочеться окремої теми створювати, хотів запитати, чи є якийсь банк, який ну хоча би з імовірністю 90% , не торкнеться ВВ якщо воно є?
Можливо якийсь з цих непопулярних, таких як Ізі бан, Альянс, або Ідеа.
Та походу тоді навряд чи є такіЦі банки що ви написали якщо є ВП то заблокують зразу карту