Щоденник «Двічі в одну річку не ввійдеш,АГА…ще й як ввійдеш» Тому пишу ,щоб більше не повторювати цю боргову яму!

• Автор теми Автор теми J.Volia🎀
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K

J.Volia🎀

✩ Premium ✩
Дописи
419
Реакції
334
Бали
293
J.Volia🎀 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя кредитна історія ще 17 березня 2025 складалась з 31 МФО ,на сьогоднішній день половину компаній закрила !Зверталась до юристів,які готували заяви на реструктуризацію по всіх компаніях які були в УБКІ,у мене протерміновання по декілька днів,ці заяви не дієві як виявляється ,треба чекати 1-2місяці ,щоб був розгляд на реструктуризацію,а мені дзвінки,особливо третім особам не потрібні!
Можливо є дієві приклади звернення,заяв на електронну пошту МФО на вигідних умовах закриття !?

Сьогодні пройдусь ще по кабінетах і випишу суми ,там приблизно є 200 тисяч,які залишились сплатити,хочеться десь з економити, і варіанти чекати на вигідні умови у мене немає часу ,моя тактика сплачувати більшу суму частинами і закривати менші до протермінування ,щоб уникнути штрафів!

Моя кредитна історія ще 17 березня 2025 складалась з 31 МФО ,на сьогоднішній день половину компаній закрила !Зверталась до юристів,які готували заяви на реструктуризацію по всіх компаніях які були в УБКІ,у мене протерміновання по декілька днів,ці заяви не дієві як виявляється ,треба чекати 1-2місяці ,щоб був розгляд на реструктуризацію,а мені дзвінки,особливо третім особам не потрібні!
Можливо є дієві приклади звернення,заяв на електронну пошту МФО на вигідних умовах закриття !?
Никто не согласиться на лояльные условия, только через просрочку и ждать предложений или платить то что в кабинете

ці заяви не дієві як виявляється ,треба чекати 1-2місяці ,щоб був розгляд на реструктуризацію,а мені дзвінки,особливо третім особам не потрібні!
Ну так об этом многократно писали, говорили, что все это не действует.
Есть, там просто в каждом надо прописать специальный код и тогда сработает.

Ну так об этом многократно писали, говорили, что все это не действует.

Есть, там просто в каждом надо прописать специальный код и тогда сработает.
Це який код ?

Никто не согласиться на лояльные условия, только через просрочку и ждать предложений или платить то что в кабинете
Та я вже зрозуміла після кількох спроб договоритися сьогодні без, з Єва кеш, у мене там штраф була 1000₴, тому я сплатила тіло процентами ,штраф списали ,протермвнування було 10 днів !

Ну, вы серьезно??
Это стёб.
Нет какого-то специального заявления, которое подействовало бы. Нет никаких пилюль волшебных. А как их склонить к лояльным условиям, в каждом дневнике написано.

Важкувато було з selfі кредит, теж 10 днів протермінований,у мене тіло 15 900, проценти зі штрафом разом 29 тис , вдалось сьогодні договоритися на знижку 25 % від штрафу,27 тис сплатила!

В загальному сьогодні скинула на карту 55 000₴, вдалось закрити self кредит, Єва кеш і і частину з великих кредитів!На цьому скріни уже немає Аміго,Тенго,МІЛОАН,Нові кредити,Є гроші,СОС кредит,Beecredit ,іх закривала 18-19 березня,були дзвінки родичам від Єгроші ну само собою 🤣,я вже тут начиталася!Тому у мене здається всі Мфо які тільки є)

Ну, вы серьезно??
Это стёб.
Нет какого-то специального заявления, которое подействовало бы. Нет никаких пилюль волшебных. А как их склонить к лояльным условиям, в каждом дневнике написано.
У мене все є надія 😂😂😂😂

Вкладення

• IMG_3963.webp
    IMG_3963.webp
    68.8 Кб · Перегляди: 81
Останнє редагування:
Важкувато було з selfі кредит, теж 10 днів протермінований,у мене тіло 15 900, проценти зі штрафом разом 29 тис , вдалось сьогодні договоритися на знижку 25 % від штрафу,27 тис сплатила!

В загальному сьогодні скинула на карту 55 000₴, вдалось закрити self кредит, Єва кеш і і частину з великих кредитів!На цьому скріни уже немає Аміго,Тенго,МІЛОАН,Нові кредити,Є гроші,СОС кредит,Beecredit ,іх закривала 18-19 березня,були дзвінки родичам від Єгроші ну само собою 🤣,я вже тут начиталася!Тому у мене здається всі Мфо які тільки є)

У мене все є надія 😂😂😂😂
Ви спонсор для МФО😁

Якби ви могли мені списати штрафи і проценти,то я не пошкодувала вам їх сплатити 😂
Можна все списати, але треба 2-3 місяці часу. Ви боїтеся дзвінків, тому готові викидати власні гроші. Платити всі хотєлки МФО це те саме що взяти гроші і викинути у смітник, але кожному своє🙂

Можна все списати, але треба 2-3 місяці часу. Ви боїтеся дзвінків, тому готові викидати власні гроші. Платити всі хотєлки МФО це те саме що взяти гроші і викинути у смітник, але кожному своє🙂
Діло в тому що я в такий сім’ї де нормальні доходи і брати кредит це взагалі не про нас,а я одна така сім’ї яка влізла і вже 2-й раз, і якщо хтось з близьких друзів буде знати що я взяла кредит,то моїй сім’ї краще сплатити навіть проценти але забути цю історію!

Діло в тому що я в такий сім’ї де нормальні доходи і брати кредит це взагалі не про нас,а я одна така сім’ї яка влізла і вже 2-й раз, і якщо хтось з близьких друзів буде знати що я взяла кредит,то моїй сім’ї краще сплатити навіть проценти але забути цю історію!
Я теж, не з бідної сімʼї, теж боявся дзвінків, що хтось дізнається. Ну тепер знають всі від сімʼї до роботи. Живий, потрохи закриваю за тіло тих хто погоджується, хто не погоджується то сидять написуюють страшні смс😁

Я з досвідом, колись був в такій ситуації, всім все роздав, тепер знову вліз, в мене штук 30 МФО, може менше.

Це з опери ,"що скажуть люди ,не дай Боже"😅
От я дійсно щиро не розумію ,ви самі кажете що нормальні доходи і вже в другий раз ,що вам не вистачало ,емоцій?

Я теж, не з бідної сімʼї, теж боявся дзвінків, що хтось дізнається. Ну тепер знають всі від сімʼї до роботи. Живий, потрохи закриваю за тіло тих хто погоджується, хто не погоджується то сидять написуюють страшні смс😁

Я з досвідом, колись був в такій ситуації, всім все роздав, тепер знову вліз, в мене штук 30 МФО, може менше.
Я не можу боротися з дзвінками,я за слабка людина)))Можливо і не треба було заводити щоденник,але для мене це мотивація не брати більше і шукати порад ,як завершити цю справу з боргами!

Це з опери ,"що скажуть люди ,не дай Боже"😅
От я дійсно щиро не розумію ,ви самі кажете що нормальні доходи і вже в другий раз ,що вам не вистачало ,емоцій?
Емоцій,я люблю щось нове вивчати пробувати ,лізти в невідомість)

Другий раз вийшло так,що з першим разом не закрила 2 кредити і я думала сама справлюсь і не поділилася з рідними ,і знову кредит ,перекрити іншим і так далі….Моя проблема,що я собі придумаю ,зроблю ,не поділюся ідеями ,а потім вилізає ось це!Я не справляюсь сама і мені потрібно це зрозуміти,можливо є деякі причини з дитинства тягнуться ,тому що я думаю в таких випадках де по дурницях беруть кредити ,там щось по психології)))

Останнє редагування:
Сьогодні знову закрила кредити ,топ1 і кредит плюс ,і зменшила в клік кредит суму ,вони одні з найбільших ,не чекала протерміновання,бо маю наміри чим швидше вийти з цього!
І ще ,можливо хтось підкаже ,у мене в Приват вичерпаний ліміт ,там застрягли 11 тис,потрібно докази ,а які докази якщо я бакси поміняла на грн і скинула на карту оплатити кредити ?)

Сьогодні знову закрила кредити ,топ1 і кредит плюс ,і зменшила в клік кредит суму ,вони одні з найбільших ,не чекала протерміновання,бо маю наміри чим швидше вийти з цього!
І ще ,можливо хтось підкаже ,у мене в Приват вичерпаний ліміт ,там застрягли 11 тис,потрібно докази ,а які докази якщо я бакси поміняла на грн і скинула на карту оплатити кредити ?)
Можливо спробуйте так і пояснити в банку

Вкладення

• IMG_3980.webp
    IMG_3980.webp
    83.2 Кб · Перегляди: 58
«Я багато чому навчилася завдяки своїм помилкам, тому вирішила робити ще більше помилок щоб дізнатися ще більше»- фраза про мене 😂

Попробуйте снять с карты и закиньте на другую карту, у меня так же было с пумб, деньги на счету а перевести нельзя т к лимит

Зніміть в банкоматі і на карту іншого банку покладіть
Або заплатіть безпосередньо в касі банку по реквізитам, без комісій

Схожі теми

Назад
Угорі