J.Volia🎀
✩ Premium ✩
- Дописи
- 419
- Реакції
- 334
- Бали
- 293
J.Volia🎀 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя кредитна історія ще 17 березня 2025 складалась з 31 МФО ,на сьогоднішній день половину компаній закрила !Зверталась до юристів,які готували заяви на реструктуризацію по всіх компаніях які були в УБКІ,у мене протерміновання по декілька днів,ці заяви не дієві як виявляється ,треба чекати 1-2місяці ,щоб був розгляд на реструктуризацію,а мені дзвінки,особливо третім особам не потрібні!
Можливо є дієві приклади звернення,заяв на електронну пошту МФО на вигідних умовах закриття !?
Сьогодні пройдусь ще по кабінетах і випишу суми ,там приблизно є 200 тисяч,які залишились сплатити,хочеться десь з економити, і варіанти чекати на вигідні умови у мене немає часу ,моя тактика сплачувати більшу суму частинами і закривати менші до протермінування ,щоб уникнути штрафів!
Можливо є дієві приклади звернення,заяв на електронну пошту МФО на вигідних умовах закриття !?
Сьогодні пройдусь ще по кабінетах і випишу суми ,там приблизно є 200 тисяч,які залишились сплатити,хочеться десь з економити, і варіанти чекати на вигідні умови у мене немає часу ,моя тактика сплачувати більшу суму частинами і закривати менші до протермінування ,щоб уникнути штрафів!