Дуже боюся фізичної розправи. Допоможіть

• Автор теми Автор теми Flora
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

Flora

Форумчанин
Дописи
130
Реакції
217
Бали
378
Flora не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це чм0 забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь

Flora, мда... Печалька. А если вариант кого то из района пригласить для, так сказать, откровенного разговора с
этим...эммм...человеком .. может дешевле так? Я так понимаю, Вы из села? Может заиметь своих людей? Я не знаю, правда... Я в шоке от того, как сейчас ведут себя некоторые особи...вроде надо быть гуманным, а хочется каждого третьего топориком...

Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це *** забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
у Вашего мужа, что друзей нет, кумовей, а заяву в ментовку лучше написать за побои, хотя когда то было...

Я не пойму, вы вкалывали целое лето и вкладывали свои деньги ради урожая, на все на это влезди в долги, а потом осенью сдали а денег не получили?

Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це *** забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
У вас там 90-е ?
Пишите заяву на этого Алькапоне местного разлива :vinsent:.
Связи у него могут быть на местах а вы идите выше т.е. район/область

Я не пойму, вы вкалывали целое лето и вкладывали свои деньги ради урожая, на все на это влезди в долги, а потом осенью сдали а денег не получили?
Гроші позичали на цей же трактор, бо попередній продали, щоб заплатити кредити. А за врожай - не віддали практично всім, хто здавав, бо віддавали борги за минулий рік. А МФО само собою вже давно були і кредити. Зарплата і дитячі йшли на пролонгаціями плюс оформляли нові для продовження попередніх

Мда.... вот это понимаю у человека проблемы, а вы все ноете, что к вам выездная группа выезжает....

Гроші позичали на цей же трактор, бо попередній продали, щоб заплатити кредити. А за врожай - не віддали практично всім, хто здавав, бо віддавали борги за минулий рік. А МФО само собою вже давно були і кредити. Зарплата і дитячі йшли на пролонгаціями плюс оформляли нові для продовження попередніх
Тихий ужас

у Вашего мужа, что друзей нет, кумовей, а заяву в ментовку лучше написать за побои, хотя когда то было...
Ну все не так просто. Ця людина пов'язана і з кумами і ментами, всі між собою знайомі мисливці. І всі залежать певною мірою від нього. Він цю ситуацію кожному з спільних знайомих розтриндів і обгадив як зміг. Спілкуються лише одиниці з нами, плюс в цій ситуації-взнали хто з товаришів гнилий, а хто друг.

Ви часом не з Абазівки?

Історія вражаюча. В поліцію однозначно треба звернутись, ви ж не тікаєте, не відмовляєтесь від боргу. Поліція якщо не відреанує є прокуратура, головне зарегістрірувать заяву а там і його дружки повпливають на нього що він чудить, є районо, область. Не сидіть і не чикайте поки чп якесь станиться!

На каждое действие есть своё противодействие. Обратиться в полицию в этой ситуации нужно, даже если Вы уверены, что у него там все знакомые. Они обязаны принять меры. А нет - нужно идти выше

прочитав - трактор, кричит, знову трактор, бакси, трактор, діти золоті і знову трактор.
Висновок - не вкладайтесь у трактор!

Ну
У вас там 90-е ?
Пишите заяву на этого Алькапоне местного разлива :vinsent:.
Связи у него могут быть на местах а вы идите выше т.е. район/область
Він якраз вихідець із 90-х. Недавно взнала, що сидів, за що незначні. Нераз позичали в нього був нормальний. А тепер незнаю що робити. Є така думка, що хтось із знайомих налаштовані його проти нас. Ну, Бог не теля... Надіюся. Де шукать ці срані гроші незнаю. Реально немає нікого, хто міг помоги вже помогли, жаль що ці гроші йшли всяким Савам Красавам

Если нет бумажки в которой написано кто кому должен и сколько и когда отдаст,то можно так требовать бесконечно от вас

Да хоть и в полиции его люди, но обратиться туда всё равно стоит.
Что он Вам ещё сделает, раз уже бил (простите). Не убъёт же за 700 долл.?
Вы бы попробовали как-то очередное общение записать на камеру/телефон?

Та
прочитав - трактор, кричит, знову трактор, бакси, трактор, діти золоті і знову трактор.
Висновок - не вкладайтесь у трактор!
я його вже бачить не можу! Хоч и швидше забрати та продати,роздати борги. А земля принесла не скільки прибутку, а лише проблем. Хотілося мати додатковий дохід, а маємо що маємо. Все заради того, щоб у наших дітей було те, що не було у нас. Проробивши в школі, я бачила десятки інших дітей, в яких є набагато більше, ніж в моїх. Але вони не цінять того.
Ні

Останнє редагування:
Flora, хочу виразити Вам співчуття, жахлива ситуація...
Тримайтеся і вірте у краще, зверніться в правоохоронні органи вищих інстанцій, можливо, подайте на нього до суду. Але однозначно треба зараз діяти на випередження.

Все буде добре!

Назад
Угорі