Flora
Форумчанин
- Дописи
- 130
- Реакції
- 217
- Бали
- 378
Flora не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це чм0 забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
.