Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Ще сьогодні почула нову версію. Це вже від батьків… Мене хтось т…нув, а тоді шантажував, щоб я гроші давала. Щоб не розказати нікому
Це, мабуть, у всіх батьків "ще тої" закалки два пунктики - сеkс і гроші. Це те, про що не говорять, і, не дай Боже, як щось трапляється в цьому напрямку нестандартне, то це вже ФСЬО - кінець світу. Треба було сказати - Не пий з дирочки водички, бо є баночка... Не суди по собі...Хоча батько... Хоча таке зморозив... Блін, тримайтеся і давайте хоч якусь маленьку відсіч. Бо від Вас залишаться одні ботинки з такою ріднею.

Це, мабуть, у всіх батьків "ще тої" закалки два пунктики - сеkс і гроші. Це те, про що не говорять, і, не дай Боже, як щось трапляється в цьому напрямку нестандартне, то це вже ФСЬО - кінець світу. Треба було сказати - Не пий з дирочки водички, бо є баночка... Не суди по собі...Хоча батько... Хоча таке зморозив... Блін, тримайтеся і давайте хоч якусь маленьку відсіч. Бо від Вас залишаться одні ботинки з такою ріднею.
І чому відразу треба про свою доньку/дружину думати найгірше, приплітаючи кримінал та розпусту 🤯 Не розумію

Треба розповісти близьким тому що, згодна з тим хто пише, подзвонять, набрешуть і так далі, не треба опускати руки, ноги і всьо таке, тут багато історій, читайте форум, у вас мине період коли все життя кінчається, але це не так, просто признайтеся близьким вам стане легше, збирайте гроші і платите, тут є люди на форумі с 19 року не платять і ніхто їх не прибив, приберіть паніку! Бажаю успіхів
Так воно і є, краще все розповісти, якщо вже дуже лячно, тоді спробуйте переконати оточення поміняти номери телефонів. Ну а взагалі то в порівнянні з важкими хворобами борги - це взагалі не проблема. Це колись боржників засовували в яму, та вони там сиділи до скону...зараз трохи інша ситуація...

Дуже важко на душі, часом в паніці… Напишіть, будь ласка, в кого яка була ситуація з реакцією родини?
Доброго дня, скажу Вам з власного досвіду,дзвонити будуть всі і довго!
Деякі контори зроблять виконавчі написи,через суд будете боротись якщо незгідні платити їм.На рахунок близьких,то краще одразу сказати що є проблема.Одна Ви її емоційно не потягнете.Раджу ігронувати всі дзвінки,якщо платити не будете .І саме головне не переживайте!

Дуже важко на душі, часом в паніці… Напишіть, будь ласка, в кого яка була ситуація з реакцією родини?

Треба розповісти близьким тому що, згодна з тим хто пише, подзвонять, набрешуть і так далі, не треба опускати руки, ноги і всьо таке, тут багато історій, читайте форум, у вас мине період коли все життя кінчається, але це не так, просто признайтеся близьким вам стане легше, збирайте гроші і платите, тут є люди на форумі с 19 року не платять і ніхто їх не прибив, приберіть паніку! Бажаю успіхів
Так само спочатку думав на рахунок усього,всіх проблем .
Але з впевненістю можу сказати що через деякий час все зміниться.

Останнє редагування:
Треба жити святими думками 🤪
Звісно ні, то я трешняку від автора начитався...родичі такого насочиняли що капец. Зараз Наталю ще на аналізи відправлять а потім ще щось придумають...

Звісно ні, то я трешняку від автора начитався...родичі такого насочиняли що капец. Зараз Наталю ще на аналізи відправлять а потім ще щось придумають...
Та да, щось перегнула палку рідня. Це вже явно не шоковий стан

По базі МВС, СБУ, ФБР, Інтерполу забули.

Це ж треба, кредити!

MaryRid, Трум-Трум, ох і хвантазія у Вас, Ви взагалі на роботу ходите? Весь час тут якісь екшени виписуєте:) уже б якись сценарій накидали, продали б в Галівуд і мфо закрили:)

MaryRid, Трум-Трум, ох і хвантазія у Вас, Ви взагалі на роботу ходите? Весь час тут якісь екшени виписуєте:) уже б якись сценарій накидали, продали б в Галівуд і мфо закрили:)
В мене поки не я на роботу ходю, а робота до мене😆 але вона мало ходить, тому я в «активному пошуку»

Трохи монотонно, але в цілому не погано:)
Ми он дует сколотимо і в тур по Україні) а може й не тільки ( там он Сан-Франциско не дарма може снилось)😂

Назад
Угорі