Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Він уже всім, кому міг, розказав… Ясно, що люди дивувались моїй неадекватності і співчували йому. Ну і розлучаємось ми😭
Вибачте за такий жарт ,може він не доречний в вашій ситуації ,але от думаю добре хоч в мене немає з ким розлучатись 😂😂
Правда батьки теж не розуміють як так влізла (
Автор поговоріть може ще з чоловіком ,хіба кредити це те через що потрібно розлучатись! І нехай чоловік не зарікається ,він теж міг опинитися і такій ситуації.
Я наприклад пару років назад навіть не могла подумати що в мене буде таке і знала приклад ,мати в знайомої людини брала МФО ,в тут бац і сама в цій ж...і і інколи до сих пір не можу зрозуміти , яким місцем я тоді думала .

Тепер ви мене розумієте, чому я боялась сказати?
так розумію. Але просто не можу зрозуміти нащо усім розказувати,нащо морально давити..... Ви головне тримайтесь заради Ваших діток, Ви мама і Ви їм потрібні.

Це вже не просто плач. В мене скоро лусне серце. Маємо ще дзвонити моїм батькам, щоб вони сьогодні за 100 км їхали до мене. Везли гроші, а тоді забирали мене в лікарню
Принципово не беріть ні від кого грошей!!!!!!!

Ви мабуть не дуже близькі були з чоловіком? Бо ну ніяк не можу зрозуміти такої реакції

Принципово не беріть ні від кого грошей!!!!!!!
ті гроші потім будуть згадувати до кінця життя, навіть якщо автор їх віддасть згодом. Це жахливіше ніж мфо( цим віддав в через 5 хвилин вже «любий клієнт»)

ті гроші потім будуть згадувати до кінця життя, навіть якщо автор їх віддасть згодом. Це жахливіше ніж мфо( цим віддав в через 5 хвилин вже «любий клієнт»)
Краще мати вільні відносини, їй Богу 🫣

Назад
Угорі