Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Телефонують оточенню, хочуть, щоб платили пролонгацію. Більш-менш компанія, як на мене. Не дуркуютьПідкажіть, будь ласка, хто стикався з Лови Лаве? Мало інформації
Ідуть на поступки? Бо з тіла 5000 хочуть 2000 відсотківТелефонують оточенню, хочуть, щоб платили пролонгацію. Більш-менш компанія, як на мене. Не дуркують
Поки не пропонують нічого. Хочуть всеІдуть на поступки? Бо з тіла 5000 хочуть 2000 відсотків
Та звичайно… Уявляю, скільки наросло з їх «хотєлками»)))Поки не пропонують нічого. Хочуть всеА я не хочу
![]()
Щоб усім вистачило на преміїТа звичайно… Уявляю, скільки наросло з їх «хотєлками»)))
На мотузку з милом хібаЩоб усім вистачило на премії![]()
Цього вони від нас очікують, але ні, не вийдеНа мотузку з милом хіба![]()
У мене родина також закрила за мене всі борги, перший раз, в надії що я більше не залізу в те болото, але психологія заграла зі мною злий жарт, я за декілька місяців залізла знову в ще більші борги. Тому тепер тільки сама, благо найближчі люди зі мною. Деякій час мама і чоловік не балакали зі мною, сердились,і то все минулому. Зараз у моїй родині ніхто крім чоловіка про це не балакає, і то він подробиць не дуже хоче, так просто інколи питає як там з документами справи, бо я збираюсь на банкрутство. Тому моя Вам порада, розкажіть всім близьким про свої проблеми і не приймайте допомогу, бо ваш мозок вам скаже, що якщо так все легко, то можна ще...Ви мене закидаєте камінням, чи, як мінімум, тапками… Дійсно, родина може закрити це за один день. І, швидше за все, це так і буде, коли дізнаються(((( Але це просто зруйнує мені життя, всі відносини, все, що я 15 років будувалаТому в мене такий відчай зараз. Я дуже дякую вам усім за підтримку і ваші відповіді…
Мені те що я розказала доньці, якій також 12, дало якийсь поштовх діяти, а не сидіти і жалітись на життя, чому я, чому зі мною це сталось. Моя донька дивлячись своїми зовсім не 12ти річними очима на мене сказала, що вона вірить що я виберусь з цього і це стане мені уроком. Так що якось так)З’явилось бажання розказати доньці, вона то точно зрозуміє) Але їй всього 12![]()
Я так зрозуміла Ви вчитель, може подумати про репетиторство?Шукаю якийсь додатковий заробіток, але поки глухо.
Тут вже говорили автору про це але вона все одно не зізнається певно. Чекає поки звонілки їй допоможуть.У мене родина також закрила за мене всі борги, перший раз, в надії що я більше не залізу в те болото, але психологія заграла зі мною злий жарт, я за декілька місяців залізла знову в ще більші борги. Тому тепер тільки сама, благо найближчі люди зі мною. Деякій час мама і чоловік не балакали зі мною, сердились,і то все минулому. Зараз у моїй родині ніхто крім чоловіка про це не балакає, і то він подробиць не дуже хоче, так просто інколи питає як там з документами справи, бо я збираюсь на банкрутство. Тому моя Вам порада, розкажіть всім близьким про свої проблеми і не приймайте допомогу, бо ваш мозок вам скаже, що якщо так все легко, то можна ще...
Мені те що я розказала доньці, якій також 12, дало якийсь поштовх діяти, а не сидіти і жалітись на життя, чому я, чому зі мною це сталось. Моя донька дивлячись своїми зовсім не 12ти річними очима на мене сказала, що вона вірить що я виберусь з цього і це стане мені уроком. Так що якось так)
Я так зрозуміла Ви вчитель, може подумати про репетиторство?
Так, вчитель української мови і літератури. Займаюсь з 2 дітками, проте це гроші невеликі(( Часу вільного мало, бо після школи 4 рази на тиждень мушу відвозити доньок на гуртки (танці , гімнастика, акробатика), бо чоловік допізна на роботі. Але знаєте, можливо, це поштовх до чогось в житті, пора себе проявити в чомусь… Зараз мені запропонували роботу в приватному освітньому центрі на вихідних. Узгоджуємо поки час. Та і пробую закидати оголошення про написання віршів і пісень на замовлення. Це в мене добре виходить з дитинства, в університеті навіть випустила власну збірку… Чоловік давно пропонував це розвивати))) Так що , якось так. Що нас не вбиває, робить сильнішими.У мене родина також закрила за мене всі борги, перший раз, в надії що я більше не залізу в те болото, але психологія заграла зі мною злий жарт, я за декілька місяців залізла знову в ще більші борги. Тому тепер тільки сама, благо найближчі люди зі мною. Деякій час мама і чоловік не балакали зі мною, сердились,і то все минулому. Зараз у моїй родині ніхто крім чоловіка про це не балакає, і то він подробиць не дуже хоче, так просто інколи питає як там з документами справи, бо я збираюсь на банкрутство. Тому моя Вам порада, розкажіть всім близьким про свої проблеми і не приймайте допомогу, бо ваш мозок вам скаже, що якщо так все легко, то можна ще...
Мені те що я розказала доньці, якій також 12, дало якийсь поштовх діяти, а не сидіти і жалітись на життя, чому я, чому зі мною це сталось. Моя донька дивлячись своїми зовсім не 12ти річними очима на мене сказала, що вона вірить що я виберусь з цього і це стане мені уроком. Так що якось так)
Я так зрозуміла Ви вчитель, може подумати про репетиторство?
Так тримати і все потроху розгребеться)Так, вчитель української мови і літератури. Займаюсь з 2 дітками, проте це гроші невеликі(( Часу вільного мало, бо після школи 4 рази на тиждень мушу відвозити доньок на гуртки (танці , гімнастика, акробатика), бо чоловік допізна на роботі. Але знаєте, можливо, це поштовх до чогось в житті, пора себе проявити в чомусь… Зараз мені запропонували роботу в приватному освітньому центрі на вихідних. Узгоджуємо поки час. Та і пробую закидати оголошення про написання віршів і пісень на замовлення. Це в мене добре виходить з дитинства, в університеті навіть випустила власну збірку… Чоловік давно пропонував це розвивати))) Так що , якось так. Що нас не вбиває, робить сильнішими.
Очікуйте я їх закрила за тіло через 5 місяців ,але в мене тіло 1500Поки не пропонують нічого. Хочуть всеА я не хочу
![]()
Ще довго чекати меніОчікуйте я їх закрила за тіло через 5 місяців ,але в мене тіло 1500
Це ви зараз хвилюєтесь. З часом пройде. Будете жити в новому статусі "боржник".Повірте , не так це і страшно. Батьки, ну посварять вас. Спочатку. А потім якось все налагодиться. Переживаете цей період в житті. Думайте про дітей. Не ви одна така. Всі так попали в боргову яму МФО. Всі так робили дурниці з пролангаціями, перекривання одного мфо іншим. Це ж не кримінал.Я дуже хвилююсь… Мене ніхто не зрозуміє(( Як тепер виплутатися із цього болота… Я стільки сплатила пролонгацій, просто купу грошей на вітер. Тепер нема чим платити.
А ще краще, коли будете розказувати про свої борги, одразу озвучити свій план їх подолання і як родина може допомогти в цьому. І нехай він у вас зараз лише чекати хороших пропозицій, але їхня головна допомога - не розганяти паніки і не спілкуватися з колекторами.Дуже важко на душі, часом в паніці… Напишіть, будь ласка, в кого яка була ситуація з реакцією родини?
Саме так. Бо паніка родини найбільша проблема. Вони накручують себе, потім мене. Потім ми всі накручені. Результат: нерви у всіх та неспроможність тверезо мислити в напрямку подолання проблеми, апатія до всього ( з апатією звісно що й працювати не дуже виходить). У мене це основна складністьА ще краще, коли будете розказувати про свої борги, одразу озвучити свій план їх подолання і як родина може допомогти в цьому. І нехай він у вас зараз лише чекати хороших пропозицій, але їхня головна допомога - не розганяти паніки і не спілкуватися з колекторами.
Десь маємо схожі ситуації. Моя родина трохи заможніша за мій поточний стан. Дуже боялася їм розказати про фінансові проблеми, гордо взяла всю відповідальність на себе. І що? Перше, що мене спитали , коли дізналися про мої борги - ти в нас не могла взяти кошти? Тепер розумію, що то було б значно дешевше і для мене, і доя них. Було багато сліз, неприємних розмови і з'явилася натягнутість у стосунках. А ще вони мене вважають божевільною і кожен місяць перевіряють мою КІ, щоб там не з'явилося нових кредитів. Я стала відчувати диким сором перед ними, якщо купую щось не першої необхідності тепер для себе. Але життя продовжується. Їхній контроль дуже стимулював пошвидше розібратися з боргами.Ви мене закидаєте камінням, чи, як мінімум, тапками… Дійсно, родина може закрити це за один день. І, швидше за все, це так і буде, коли дізнаються(((( Але це просто зруйнує мені життя, всі відносини, все, що я 15 років будувалаТому в мене такий відчай зараз. Я дуже дякую вам усім за підтримку і ваші відповіді…
В мене оточення не турбували. Лише мені і то не часто. На списання чи тіло не захотіли йти, але майже одразу з ними можна домовитися про реструктуризацію: зупинка нарахувань процентів і розбивка га частини. Я навіть значно просочування свої платежі, і вони мені не скасовувалися реструктуризаціїПідкажіть, будь ласка, хто стикався з Лови Лаве? Мало інформації
Десь маємо схожі ситуації. Моя родина трохи заможніша за мій поточний стан. Дуже боялася їм розказати про фінансові проблеми, гордо взяла всю відповідальність на себе. І що? Перше, що мене спитали , коли дізналися про мої борги - ти в нас не могла взяти кошти? Тепер розумію, що то було б значно дешевше і для мене, і доя них. Було багато сліз, неприємних розмови і з'явилася натягнутість у стосунках. А ще вони мене вважають божевільною і кожен місяць перевіряють мою КІ, щоб там не з'явилося нових кредитів. Я стала відчувати диким сором перед ними, якщо купую щось не першої необхідності тепер для себе. Але життя продовжується. Їхній контроль дуже стимулював пошвидше розібратися з боргами.
Ох, ми, схоже, всі в подібних ситуаціях. Радує те, що всі рано чи пізно з цього вигрібають. На цьому форумі я дійсно відчула неймовірну підтримку. В кожного своя історія, але з подібним сюжетом))Десь маємо схожі ситуації. Моя родина трохи заможніша за мій поточний стан. Дуже боялася їм розказати про фінансові проблеми, гордо взяла всю відповідальність на себе. І що? Перше, що мене спитали , коли дізналися про мої борги - ти в нас не могла взяти кошти? Тепер розумію, що то було б значно дешевше і для мене, і доя них. Було багато сліз, неприємних розмови і з'явилася натягнутість у стосунках. А ще вони мене вважають божевільною і кожен місяць перевіряють мою КІ, щоб там не з'явилося нових кредитів. Я стала відчувати диким сором перед ними, якщо купую щось не першої необхідності тепер для себе. Але життя продовжується. Їхній контроль дуже стимулював пошвидше розібратися з боргами.
А ще є твори і реферати на замовлення. Запропонуйте на Кабанчіку свої послуги.Так, вчитель української мови і літератури. Займаюсь з 2 дітками, проте це гроші невеликі(( Часу вільного мало, бо після школи 4 рази на тиждень мушу відвозити доньок на гуртки (танці , гімнастика, акробатика), бо чоловік допізна на роботі. Але знаєте, можливо, це поштовх до чогось в житті, пора себе проявити в чомусь… Зараз мені запропонували роботу в приватному освітньому центрі на вихідних. Узгоджуємо поки час. Та і пробую закидати оголошення про написання віршів і пісень на замовлення. Це в мене добре виходить з дитинства, в університеті навіть випустила власну збірку… Чоловік давно пропонував це розвивати))) Так що , якось так. Що нас не вбиває, робить сильнішими.