Думаю это будет конец для МФО ?

• Автор теми Автор теми Selena_07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 509
  • Перегляди Перегляди 12K
От і живуть шараги за рахунок тих,що платять,платять...Може вже достатньо годувати трутнів ?
Шановний так я про те і кажу. А платити чи не платити. Це діло особисте. Я от не хочу платити. І більш того не можу. Нема бажання ніякого. Після всього того бруду що вони льють. Навіть якщо б були гроші. Нема грошей на МФО і не буде.

А так деяки МФО грошики в офшори виводять,то гадаю НБУ вже легко буде перекрити буде такі канали.Та будуть дивитися хто,як і куди виводить свої мілліончики!)))

Шановний так я про те і кажу. А платити чи не платити. Це діло особисте. Я от не хочу платити. І більш того не можу. Нема бажання ніякого. Після всього того бруду що вони льють. Навіть якщо б були гроші. Нема грошей на МФО і не буде.
Підписуюсь під кожним словом

Я гадаю,що деяким буде кінець після прийняття закону №3297,там навіть всі відсотки хочуть відмінити,якщо все швидко пройде,то навіть можна протягнути до прийняття рішення про Регулятора НБУ,а не Найком буде.
Нічого,що у них свої закони?

Ну врешті решт,якщо малий бізнес вийшов до Кабінету страйком,то чому не вийти з вимогою про МФО та Банки.Чи Ви гадає всьому є терпець і він не урветься???Як то кажуть,Ви беріть інтер'вью,у молодих сімей,які менкають в арендованих квартирах з дітьми,та без роботи,а не як "зірки" страждають по телевізору вдома.

Ну врешті решт,якщо малий бізнес вийшов до Кабінету страйком,то чому не вийти з вимогою про МФО та Банки.Чи Ви гадає всьому є терпець і він не урветься???Як то кажуть,Ви беріть інтер'вью,у молодих сімей,які менкають в арендованих квартирах з дітьми,та без роботи,а не як "зірки" страждають по телевізору вдома.
А вы уверены что там под администрацией вообще малый бизнес? а не купленные протестовальщики

А вы уверены что там под администрацией вообще малый бизнес? а не купленные протестовальщики
Ну скажімо так,от Ви би змогли знайомих організовати на якийсь пікет?От Вам і відводідь,іноді горе одне для всіх.

у них там такие деньги в обороте, что конец далекоооо

Законника нам бы всем хорошего
который протолкнет в Уряде и раздавит
сам их факт существования.

банки оставить
проценты пересмотреть

Всі хочуть,але чогось бояться.За рідних та блильких.Або в молодих "контрактників" спитайте чого вони поїхали на ротацію на передову???Тому що приказ,так не йди на контракт.Вибір в кожного свій.

банки оставить
проценты пересмотреть
Ви просто подивіться в деяких МФО уставні капітали,та де іхні бенефеціари знаходяться.Тобто співвласники,яки дають гроші.))) Якщо цікаво.
Пикет, в нашей стране? вы что смеетесь
Якщо можна перед телевізором,то що забороняє це зробити на майдані?Кордони зачиненні,массове звільнення,що робити заробітчанам?На 8-10к йти асвальт класти!Якщо в них стабільно від 30к стабільно,а тут. :ahaha:

Ви просто подивіться в деяких МФО уставні капітали,та де іхні бенефеціари знаходяться.Тобто співвласники,яки дають гроші.))) Якщо цікаво.
Я то как раз понимаю всю сложность закулисья
но, верю в светлую сторону нашего будущего )

должно в головах поменяться что-то
должны уже отходить от крепостного права

банки оставить
проценты пересмотреть
Де ж того законника знайти!Хіба Ляшко попросити!))) :sarcastic:

А так деяки МФО грошики в офшори виводять,то гадаю НБУ вже легко буде перекрити буде такі канали.Та будуть дивитися хто,як і куди виводить свої мілліончики!)))
Ви самі вірите в те,що пишете?

Я то как раз понимаю всю сложность закулисья
но, верю в светлую сторону нашего будущего )

должно в головах поменяться что-то
должны уже отходить от крепостного права
Кожен сподіваеться на щось краще,в першу чергу на себе и для себе!) Це наша природа,бо в сусіда і трава зеленіша і дружина красивіша.))) Я гадаю,що головне до більшості проблем,треба з юмором підходити,скинули коллаж на мене,довго сміявся,сказав,що то послуги асинізатора,запропонував коллектору взяти натурой 3 куба,за пролонгацію,відмовився,хоча спитав нащо сам пропунує йти робити мені,якщо я і так працюю.Може молодий,недасвідчений.ХЗ одним словом.

Назад
Угорі