Дружба между мужчиной и женщиной

• Автор теми Автор теми mediocris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 481
  • Перегляди Перегляди 16K
В добрі давні часи якось зайшов в общазі до однокурсника,а там сидить дівка і з порога заявляє:"Давай на руках боротись!" Сказати,що офігів-нічого не сказати!Вона майстер спорту по гирям,я стронгменом тоді займався. Спілкуємось вже 30 років))

Кофе вообще чудной напиток..))Я с одноклассником на кофе сходила и через два дня съехались жить...)
Ага,значить каву з ким попало пити не варто))В мене все почалося з чаю...)))
Я тоже не думал, что речь идёт об утреннем кофе)
Уточняти треба)От як запрошує хто на каву,так зразу і питати-піжамку улюблену брати з собою?Щітку зубну?)))

У меня с точностью наоборот.Слишком много жизни и нервов испортил.
Ну. Тут дело такое. Слава богу, нам с бж хватило мозгов, избавит ребенка от страданий отсутствия кого либо из родителей. Хотя бойня по началу начиналась не на жизнь, а насмерть))

Ага,значить каву з ким попало пити не варто))В мене все почалося з чаю...)))
Хорошо кофе попили, прекрасные отношения))
Уточняти треба)От як запрошує хто на каву,так зразу і питати-піжамку улюблену брати з собою?Щітку зубну?)))
А зачем пижаму брать?)А без неё?

Хорошо кофе попили, прекрасные отношения))

А зачем пижаму брать?)А без неё?
За відносини добре)Нє,ну після першої "кави"ще можна і піжамку натягти...А зрештою справді,нащо вона?)))Стара я стала...)Дома не вдягаю,думала може в "люди" треба)))

Когда шары наливаются гормоном счастья, мозг точно не о щётке думает))

Когда шары наливаются гормоном счастья, мозг точно не о щётке думает))
Так то треба загодя питати))Чи після кодового слова"кава"гормон зразу пре)))Ніяк не встигнути?))

За відносини добре)Нє,ну після першої "кави"ще можна і піжамку натягти...А зрештою справді,нащо вона?)))Стара я стала...)Дома не вдягаю,думала може в "люди" треба)))
После первого кофе точно скрывать уже нечего.. :rolleyes: :lol:Там уже все ракурсы изучены и рассмотрены))

После первого кофе точно скрывать уже нечего.. :rolleyes: :lol:Там уже все ракурсы изучены и рассмотрены))
Точно старію)Бідна піжама десь тихо псується в куточку шафи)Чоловік приїде-тре дістати,згадати молодість...До "кави".За рольові ігри піде?))

Так то треба загодя питати))Чи після кодового слова"кава"гормон зразу пре)))Ніяк не встигнути?))
Меня как-то на чай позвали. На вопрос: Что взять к чаю? Ответили: на твоё усмотрение в аптеке... Всё, мозг выключился))

Назад
Угорі