Дружба между мужчиной и женщиной

• Автор теми Автор теми mediocris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 481
  • Перегляди Перегляди 16K
Ой,і так зрозуміло,що у всіх чоловіків на умі.Аби тільки ніжками перебирала,можна і засандалить.Фєєєєєє???
Я коли вперше бачу особу жіночої статі, то на автоматі оцінюю її вдувабельність))) так в мене мозок працює))) але це ще не означає, що в подальшому я буду намагатись добитись від цієї особи акту наруги над її безневинним тілом))))

Ревнощі взагалі дибільна річ. Я до прикладу коли ревную, то ніколи цього не виказую , бо розумію що це виключно моя проблема, виключно мого бачення ситуації, і виключно у моїй голові. Дурнувата емоція. Якось років 5 назад бухав з дружбанчиком після одного з приступів цієї недолугої , деконструюючої фігні, і по ходу розмови з ним зрозумів звідки в мене береться в ця тупа емоція.
1. Страх втратити. Втратити людину яку цінуєш. Яку вважаєш своєю (власністю?). Тупо, егоїстично, по факту є приниженням партнера. Пункт нівельовується усвідомленням того, що кожен є вільним в плані вибору партнера, і не зобов'язаний доживати віку з одним, якщо раптом йому зустрічається хтось більш підходящий. І це нормально. Бо в житті весь час нам зустрічаються нові люди. І якщо моя половина захоче піти до когось , хто підходить їй більше, то чому ні? Вона не шкарпетки, і не належить мені)))) І я від цього не стаю автоматично кончєним)))
2. Буйна фантазія. Не знання всіх нюансів ситуації. Поспішний і передчасний висновок. Цей пункт тісно пов'язаний з попереднім, бо основними причинами такої поведінки є якраз страх та намагання пояснити самому собі, що відбувається. Бл**ський мозок так влаштований, що коли йому не вистачає якихось частин інформації, він на автоматі замість невистачаючих частин підганяє щось, з чим він стикався вже колись. Це працює, навіть коли воно нафіг не треба. Тому перед тим як почати фантазувати, що могли означати повідомлення з сердечками, чи чого це раптом цей хрін в барі розпідморгувався, бажано дізнатись передумови і зрозуміти контекст. Але наступні два пункти не дають цього зробити))))
3. Попередній досвід. Навіть не з цією людиною. Просто колись, в тебе був партнер, який тобі зрадив/жував, і от маєш, тепер ти переносиш цей болісний досвід на всі наступні стосунки. Ну бо було ж. Значить і тут може повторитись, тому треба бути постійно готовим, до того, що тобі в будь-який момент зроблять боляче. І пофіг, що зараз ти з іншою людиною, яка взагалі не така як той партнер, через якого в тебе болісний досвід. Це заводські налаштування мозку)). Їх не вимкнути. Але легше жити коли ти усвідомлюєш, що вони в тебе є і з ними нічого не зробити, бо не ти сісадмін. Але їх можна ігнорити.
4. Відсутність довіри. А звідки їй взятись, якщо є три попередніх пункти, які дуже ефективно справляються з роздовбуванням твого психологічного здоров'я?)))) Я для себе вирішив, що довірятиму партнеру, допоки в мене не буде стовідсоткової впевненості, що ця довіра підірвана.
За шість років, я ні разу не пред'явив своєму партнеру ніяких претензій на ґрунті ревнощів. Якщо мене вже дуже сильно щось турбувало, я про це повідомляв, спокійно і з роз'ясненням, чому мене це турбує. Без скандалів, істерик, претензій. Та й то було , здається , двічі))) Але це так працює в моїй голові, а у когось і причини можуть бути іншими, і процес реагування відрізнятись. Як на мене, то треба розуміти, що ти вважаєш зрадою, і пояснити це партнеру. Бо для когось зрада це застати партнера в ліжку з купою якихось лєвих людей, а для когось достатньо посмішки офіціанту)))))
Доверие, главное доверие...Это в отношениях очень важно.

Я коли вперше бачу особу жіночої статі, то на автоматі оцінюю її вдувабельність))) так в мене мозок працює))) але це ще не означає, що в подальшому я буду намагатись добитись від цієї особи акту наруги над її безневинним тілом))))
Шо і требовалось доказати.А би вдуть?

а по поводу бывших - осталась в хороших отношениях со всеми, кроме одного....

Мужчина... :lol: Одно на уме))

Шо і требовалось доказати.А би вдуть?
Ніт, це значить лише, що при першому знайомстві проводиться оцінка вдувабельності))) і не значить, що й далі я буду думати про те щоб цій особі вдути)))

4-1-1.webp

Ніт, це значить лише, що при першому знайомстві проводиться оцінка вдувабельності))) і не значить, що й далі я буду думати про те щоб цій особі вдути)))
Якщо при першому знайомстві така оцінка,то не розказуйте,що надалі ви про глобальні проблеми людства будете думати???Не вірю.

Якщо при першому знайомстві така оцінка,то не розказуйте,що надалі ви про глобальні проблеми людства будете думати???Не вірю.
Це на автоматі відбувається. Як коли куштуєш нову страву і розумієш смачна вона чи ні, чи коли дивишся трейлер фільму і вже знаєш дивитись його чи ні))) цей процес я не взмозі контролювати)) а от подальший розвиток подій дуже навіть в змозі)))
В данном контексте - словарный оборот, а вообще, зачем друзей е.ать, шо, больше вообще некого?)))
Перепрошую, не мав на думці чогось огидного))) а стосовно друзей, то хіба можна не допомогти другу в скрутній ситуації))) а просто так е.ать, то це канєшна не вартує)))

Назад
Угорі