Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
deathmetal, та я теж про це. Хіба що прізвище змінила, а паспорт - ні.
Або фото не вклеїла, але мфо це перевіряє , тому...

но в любом случае по такому паспорту брать кредит это уголовка. и можно реально встрять
Хотіла теж це написати, але не хотіла завчасно лякати, бо й так форумчани залякані..

Tanetochka, платіть платіть і ще раз платіть хто вам забороняє.а я платити за їх погрози і їх поведінку нічого небуду.нехай дійсно подають до суду.

Та й взагалі, вони ж перевіряють якось чи паспорт дійсний, хіба ні?

Сегодня по 112 каналу показали репортаж и только что 20:18 по НАШ.екс-Полковник полиции продавал базы данных про должников коллекторским конторам,большим банкам и пр.заработал на 9квартир.изьяли оборудования,сервера и задержали подельников 3чел.
Фамилию не подскажишь

Та й взагалі, вони ж перевіряють якось чи паспорт дійсний, хіба ні?
та хрен их знает. я когда брал кредиты через интернет то фотал паспорт на камеру ноута. качество отвратительное. х*р поймешь что на нем написано. и выдавали. но я спокоен паспортные данные я давал правдивые. но они то этого наверняка знать не могли

та хрен их знает. я когда брал кредиты через интернет то фотал паспорт на камеру ноута. качество отвратительное. х*р поймешь что на нем написано. и выдавали. но я спокоен паспортные данные я давал правдивые. но они то этого наверняка знать не могли
Мне готивочка твердит что я предоставил неправдивую инфу

так мне это все твердят. им же надо что то ***деть. если бы реально подозревали то я думаю заяву накатали бы. а так только ветер гоняют

Певно кожен другий трохи схитрував коли анкету заповнював - лівий номер телефону, рівень доходів, відкриті кредити, місце роботи... Але це ж їх сайт, анкета в одному екземплярі на їх сервері, нічого не заважає їм самостійно редагувати інфу. І багато з МФО приховують цю анкету одразу ж після її заповнення. Людина після кількох місяців і не згадає, що вона там вказувала, на це й розрахунок

Tanetochka, платіть платіть і ще раз платіть хто вам забороняє.а я платити за їх погрози і їх поведінку нічого небуду.нехай дійсно подають до суду.
Виключно Ваше право. Я вже безліч разів написала, що в моїй ситуації грубощів немає. Тому і немає причин не платити, якби ще було чим. Наразі Ви не платите через грубощі, а перший раз не заплатили через що? Через занадто гарне відношення? Звісно ні. А через відсутність кеша. То й не приплітайте те відношення ні до чого. Ви його спровокували своєю несплатою.

Все просто - вибори "на носі"!

Паспорт может быть не действительным даже в том случае если в нем не вклеено фото по срокам в 25 или 45 лет

Виключно Ваше право. Я вже безліч разів написала, що в моїй ситуації грубощів немає. Тому і немає причин не платити, якби ще було чим. Наразі Ви не платите через грубощі, а перший раз не заплатили через що? Через занадто гарне відношення? Звісно ні. А через відсутність кеша. То й не приплітайте те відношення ні до чого. Ви його спровокували своєю несплатою.

Спровокупалы своею не сплатой !Платить!)))) Если не платить то шо тюрма? Завтра тебе скажут что детей порежут . Побежишь им пролонгацию до ЗП подкинешь?

Kristinadg, мене сьогодні мілоан потішив 20 днів простр.через два дні передадуть колекторам)))
Та вони так часто це пишуть...ніби це кінець світу!!! А МФО нічим не кращі колекторів!

І мені так казали, на питання "яку саме" відповіли "Про Ваші доходи, якби інформація була правдива - Ви б змогли оплатити", а то, що видали мені кошти, коли в мене вже було кредитів під 20 - це нічого)))Хай тепер думають головами, а не план виконують!!!

Kristinadg, просто цікаво чи справді продадуть?чи просто лякають?

Kristinadg, просто цікаво чи справді продадуть?чи просто лякають?
На такому терміні лякають, ще мають надію щось вибити!!! Хоча з ними ніколи не можна бути впевненому на 100%... фіг зна, що ім в голову стрелить?

Kristinadg, та мені без різниці,хай роблять що хочуть)))

Спровокупалы своею не сплатой !Платить!)))) Если не платить то шо тюрма? Завтра тебе скажут что детей порежут . Побежишь им пролонгацию до ЗП подкинешь?
Ми різні з Вами. Я ні в якому разі Вас не засуджую. У кожного є своя думка і вибір. І не завжди це співпадає з вибором і думками інших. І це означає, що хтось із нас діє не вірно. Дай Бог нам усім якнайшвидше вийти із цього болота і жити з високо піднятою головою!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі