Лілія
Форумчанин
- Дописи
- 267
- Реакції
- 121
- Бали
- 2625
Лілія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже зовсім не плачу...до останнього пролонгувала в ccloan, але потім і на них забила!!! Та як сказати, звичайно турбують, просто я вже простіше до цього відношусь, батьки, чоловік та найближчі люди в курсі, підтримують, що мене дуже тішить, бо в більшості люди тут бояться саме того, щоб рідних не трогали, а це наша слабість. Я вже мало спіокуюсь з МФОшками, деколи гоню з них, вони губляться, а дзвінків стає все менше!
А у Вас багато МФО? Рідні в курсі?
10мфо зайо починають по трохи,знайшли по дівочій фамілії тьотю,з якою не спілкуюсь,це соси ,просили передати вийти з ними на зв'язок,щоб я викрислила її з поручителів,номер її я не подавала...брєд..мамі в вайбер скинули моє фото з паспортом що ваша дочка винна стільки то грн, готівочка сьогодні дзвонила до колишнього мужа, просила адекватно передати щоб зв'язалася з ними. Я всіх ігнорю, змінила номер. Побачимо що далі буде.Вже зовсім не плачу...до останнього пролонгувала в ccloan, але потім і на них забила!!! Та як сказати, звичайно турбують, просто я вже простіше до цього відношусь, батьки, чоловік та найближчі люди в курсі, підтримують, що мене дуже тішить, бо в більшості люди тут бояться саме того, щоб рідних не трогали, а це наша слабість. Я вже мало спіокуюсь з МФОшками, деколи гоню з них, вони губляться, а дзвінків стає все менше!
10мфо зайо починають по трохи,знайшли по дівочій фамілії тьотю,з якою не спілкуюсь,це соси ,просили передати вийти з ними на зв'язок,щоб я викрислила її з поручителів,номер її я не подавала...брєд..мамі в вайбер скинули моє фото з паспортом що ваша дочка винна стільки то грн, готівочка сьогодні дзвонила до колишнього мужа, просила адекватно передати щоб зв'язалася з ними. Я всіх ігнорю, змінила номер. Побачимо що далі буде.
Якщо рідні не в курсі,то на протязі двох тижнів хтось із них всіх когось найдуть і все одно все розкажуть, вони вивалюють всі інфу по всім мфоВже зовсім не плачу...до останнього пролонгувала в ccloan, але потім і на них забила!!! Та як сказати, звичайно турбують, просто я вже простіше до цього відношусь, батьки, чоловік та найближчі люди в курсі, підтримують, що мене дуже тішить, бо в більшості люди тут бояться саме того, щоб рідних не трогали, а це наша слабість. Я вже мало спіокуюсь з МФОшками, деколи гоню з них, вони губляться, а дзвінків стає все менше!