Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Недавно свежую постанову кто-то заливал, где пумб появился восьмымЦе достовірна інформація? Є підтвердження
ДякуюНедавно свежую постанову кто-то заливал, где пумб появился восьмым
Приват, моно, ощад, укрсиббанк, Раффаельзенг..напомните пжста, где-то читала
список банков по которым она эти надписи клепает...
помню, что не все банки в ее распоряжении
да с чего бы ей останавливаться))) не Малюськи же боятьсяДорошкевич продовжує відкривати ВП по "Фінфорсах"☹
Нет..в первых рядах приват..потом все остал ные..в последних тупит ощад((Она блокирует сразу во всех банках в один день?
Нужно писать заказное..Подскажите а когда писали ей о снятии ареста с зарплатного счета,вы отправляли ей оригиналы???? А то я скинула ей на почту оригиналы,говорит что бы снять арест нужны оригиналы
Вчора не було нічого,а сьогодні і за вчора,і за сьогодні(да с чего бы ей останавливаться))) не Малюськи же бояться
если верить суд владе)) то пока только два решения есть апелляции. и оба разныхА є на формумі ті, кому вдалося виграти адміністративний і апеляційний суд. Я адміністративний виграла, а Дорошкевич апеляцію подала, 26 засідання в Сьомому апеляційному суді
Десь була виграна апеляція.А є на формумі ті, кому вдалося виграти адміністративний і апеляційний суд. Я адміністративний виграла, а Дорошкевич апеляцію подала, 26 засідання в Сьомому апеляційному суді
Вчора на Алексів відкривались ВПВчора не було нічого,а сьогодні і за вчора,і за сьогодні(
Дайте номера справ людині,бо я загубилася трішки?если верить суд владе)) то пока только два решения есть апелляции. и оба разных
вчера по алексам работалаВчора не було нічого,а сьогодні і за вчора,і за сьогодні(
Зрозуміла,алекси вже є в колекції,то очікую фінфорсів для повного "щастя"?Вчора на Алексів відкривались ВП
Ви ж розумієте,що ми тепер чекаємо лише позитивного рішення?А є на формумі ті, кому вдалося виграти адміністративний і апеляційний суд. Я адміністративний виграла, а Дорошкевич апеляцію подала, 26 засідання в Сьомому апеляційному суді
Ви ж розумієте,що ми тепер чекаємо лише позитивного рішення?А є на формумі ті, кому вдалося виграти адміністративний і апеляційний суд. Я адміністративний виграла, а Дорошкевич апеляцію подала, 26 засідання в Сьомому апеляційному суді
400/917/20Дайте номера справ людині,бо я загубилася трішки?
А я як чекаю)Ви ж розумієте,що ми тепер чекаємо лише позитивного рішення?
Держим за Вас кулачки!!А я як чекаю)