Дорошкевич В.Л. Ставим на место.

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4K
  • Перегляди Перегляди 245K
Подскажите а когда писали ей о снятии ареста с зарплатного счета,вы отправляли ей оригиналы???? А то я скинула ей на почту оригиналы,говорит что бы снять арест нужны оригиналы

Она блокирует сразу во всех банках в один день?
Нет..в первых рядах приват..потом все остал ные..в последних тупит ощад((
Подскажите а когда писали ей о снятии ареста с зарплатного счета,вы отправляли ей оригиналы???? А то я скинула ей на почту оригиналы,говорит что бы снять арест нужны оригиналы
Нужно писать заказное..

А є на формумі ті, кому вдалося виграти адміністративний і апеляційний суд. Я адміністративний виграла, а Дорошкевич апеляцію подала, 26 засідання в Сьомому апеляційному суді

А є на формумі ті, кому вдалося виграти адміністративний і апеляційний суд. Я адміністративний виграла, а Дорошкевич апеляцію подала, 26 засідання в Сьомому апеляційному суді
если верить суд владе)) то пока только два решения есть апелляции. и оба разных

Десь була виграна апеляція.
Апеляцій розглянутих мало поки що.

Вчора на Алексів відкривались ВП
Зрозуміла,алекси вже є в колекції,то очікую фінфорсів для повного "щастя"?
Ви ж розумієте,що ми тепер чекаємо лише позитивного рішення?
Ви ж розумієте,що ми тепер чекаємо лише позитивного рішення?

Назад
Угорі