может быть))Ясно. Значит, сайт глючит
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
может быть))Ясно. Значит, сайт глючит
Тв эт балаболы !вас ещё виноватыми сделают ....жульё ещё то...ещё и ахметкраина пумб которого практикует надписи в доль и поперёк не один год...Присоединяйтесь в группу на фейсбуке: Дорошкевич Вiра Леонiдiвна ШАХРАЙКА!!!
Нашей проблемой заинтересовался телеканал Украина передача «Контролер»
Вживу в маленькому містечку, так що вибір не великий(((((я так переживала при першій зустрічі, завтра йтиму до нього ще раз ,він вивчив документи і завтра все мені розкажеш,що та якНа счёт юриста интересует,я просто о других расценках слышала , так же как и судебный сбор выше, вы проверяли данного юриста на количество подобных удачных судебных практик?!
Завтра все уточнити, я ще раз напишу,я так переживала, може якісь його слова неправильно зрозуміла((( перший раз в ситуації коли йшла до адвоката ((((в смысле, за каждое его посещение судебного заседания вы будете платить по 400 грн? просто суд сбор, минимум 840,80. вы уточните у него конкретнее
Не переживайте, все будет хорошо,главное бороться .Цена преемлемая , главное что бы опыт был в подобных делахВживу в маленькому містечку, так що вибір не великий(((((я так переживала при першій зустрічі, завтра йтиму до нього ще раз ,він вивчив документи і завтра все мені розкажеш,що та як
Завтра все уточнити, я ще раз напишу,я так переживала, може якісь його слова неправильно зрозуміла((( перший раз в ситуації коли йшла до адвоката ((((
erpv.minjust.gov.ua
ну так що там друзі на рахунок суду? хто йде "підтримати" Дорошкевич?))) на 6 травня на 14.30 в приміщенні Сумського адмін суду буде засідання проти цієї падли....Сегодня имел удовольствие пообщаться с Верой Леонидовной))
Пришел ознакомиться с материалами исполнительного производства по клиенту.
Отказала...
Пришлось вызвать полицию, будем опускать ее на землю)) Ее уж трусить начало))
При мне помощница занесла в кабинет пачку документов ( на вскидку 50-70 дел) со словами "Алекс кредит зашел".
В ближайшее время в этой теме скину шаблон жалобы на исполнителя.
Вы думаете, что она там появится? Вряд ли.ну так що там друзі на рахунок суду? хто йде "підтримати" Дорошкевич?))) на 6 травня на 14.30 в приміщенні Сумського адмін суду буде засідання проти цієї падли....
ну так це ж не рядова дзвонілка, типу Аліни з колцентра Швидкогроші, яку викликали в суд, а вона жодного разу не була... це нотаріус, який має ліцензію, думаю їй шифруватись нетреба, хіба зразу вйо.... у Ростов....Вы думаете, что она там появится? Вряд ли.
не нотариус, а виконавець...попросить розгляд без присутності, у неї уже миллион дел по судамну так це ж не рядова дзвонілка, типу Аліни з колцентра Швидкогроші, яку викликали в суд, а вона жодного разу не була... це нотаріус, який має ліцензію, думаю їй шифруватись нетреба, хіба зразу вйо.... у Ростов....
всеодно... будемо надіятись, що все ж який вплив на неї будене нотариус, а виконавець...попросить розгляд без присутності, у неї уже миллион дел по судам
вплив?)))сумніваюсь, змиють в унітаз і все на цьомувсеодно... будемо надіятись, що все ж який вплив на неї буде
Для чого мене цитуєте?ну так що там друзі на рахунок суду? хто йде "підтримати" Дорошкевич?))) на 6 травня на 14.30 в приміщенні Сумського адмін суду буде засідання проти цієї падли....
Немає вона часу по судах ходити,в неї є справи важливіші-нагинати українців далі...не нотариус, а виконавець...попросить розгляд без присутності, у неї уже миллион дел по судам
в суд шагать))) если конечно не хотите всего разблокировать счета, а хотите убрать ИП или ИННYurist, Мені заблокували рахунки, що робити?