Дорошкевич продовжує

• Автор теми Автор теми Алевтина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 138
  • Перегляди Перегляди 9K
Хтось писав скаргу на урядову гарячу лінію? І як результати?
Написала неділю назад, передано до розгляду і все поки що.
Не подумайте що я її вигороджую, але виконавче провадження вчиняються згідно документів які надходять їй для виконання. Тут треба задавати питання приватному нотаріусу і шаразі яка до нього звернулася, нотаріус має спочатку все перевірити, а потім вчиняти напис

А romashkovich говорил, что Финфорсу верить нельзя.
Та я вже це зрозуміла) тільки пізно, якби знала, неплатила їм би взагалі нічого.
интересно, блокирует ли она все по-новой, при открытии нового ИП
Даю, Вам відповідь. Усі рахунки заблоковані по другому кругу. Що саме круто. Що у мене вже друге місце проживання у Києві.

Останнє редагування:
17.03. Позвонила в при
Тільки що, зайшла в базу виконавчих впроваджень. І Дорошкевич Віра знову рулить... Сьогодні, не зважаючи на карантин в країні, знову безліч нових виконавчих написів. Себе знайшла від Фінфорс, незважаючи на те, що я їм оплатила по гарантійному, ще в кінці лютого. Ось, так!!! Я в легкому шоці. Коли припиниться, це беззаконня. Я тільки подала в суд на Кредитон учора. А сьогодні знову сюрприз. І тим паче, цей кредит оплачений. У мене немає слів. Стільки скарг і відкритих судів проти неї, а їй байдуже...
17.03 позвонила в приват банки тут мне говорят, что ваша карта орестована частным исполнителем Дорошкевич В. Л. Я в шоке! Вчера пожаловалась на "урядову лінію" блокировать карты в период национального карантина это преступление! Сегодня ответили, что жалоба в мин. юстиций. Сомниваюсь, что будет какой-то результат, но считаю что чем больше жалоб, тем будет хуже этой твapu. Сейчас ищу юриста для дальнейшего решения этой проблемы. Призываю всех звонить 1545 и оставлять жалобы!
Не подумайте що я її вигороджую, але виконавче провадження вчиняються згідно документів які надходять їй для виконання. Тут треба задавати питання приватному нотаріусу і шаразі яка до нього звернулася, нотаріус має спочатку все перевірити, а потім вчиняти напис
Я звонила на 1545 и жаловалась на Дорошкевич. Как можно в период национального карантина блокировать карты? Это приступление! Чем больше будет жалоб, тем лучше будет для пострадавших от неё.

Тож самое
Та я вже це зрозуміла) тільки пізно, якби знала, неплатила їм би взагалі нічого.

Даю, Вам відповідь. Усі рахунки заблоковані по другому кругу. Що саме круто. Що у мене вже друге місце проживання у Києві.
А исполнитель тот же блокирует?

Да уж редкостная твapb эта Дорошкевич.

У меня брату заблокировали зп карту, тоже Дорошкевич. Заяву подал Финфорс, суда небыло. Заяву подали 16.03 а решение вынесла 17.03. Все карты и счета а блоке.

Тільки що, зайшла в базу виконавчих впроваджень. І Дорошкевич Віра знову рулить... Сьогодні, не зважаючи на карантин в країні, знову безліч нових виконавчих написів. Себе знайшла від Фінфорс, незважаючи на те, що я їм оплатила по гарантійному, ще в кінці лютого. Ось, так!!! Я в легкому шоці. Коли припиниться, це беззаконня. Я тільки подала в суд на Кредитон учора. А сьогодні знову сюрприз. І тим паче, цей кредит оплачений. У мене немає слів. Стільки скарг і відкритих судів проти неї, а їй байдуже...
Это Украина детка, будет ещё похлеще.
Да Ириска права, она выполняет казнь, а дрючить надо нотариусов которые делают надписи по гнилых договорах.

Останнє редагування:
17 березня смс від Привата-всі рахунки заблоковано Дорошкевич!З трудом дозвонтвся до помічниці - а ми тільки готуємо на вас запит (22 березня а картки вже заблоковано 17!!!!!!!) -потім "неувязочка вийшла" -висилаємо документи ( я фігею якась "діра" в часі ) Надіслаоа на мейл "правидьну" форму заяви -"неправильні" не будуть ними розглядатися навіть -відіслати поштою( не електронною) і чекати рішення Ось зразок "правильної" заяви
17 березня смс від Привата-всі рахунки заблоковано Дорошкевич!З трудом дозвонтвся до помічниці - а ми тільки готуємо на вас запит (22 березня а картки вже заблоковано 17!!!!!!!) -потім "неувязочка вийшла" -висилаємо документи ( я фігею якась "діра" в часі ) Надіслаоа на мейл "правидьну" форму заяви -"неправильні" не будуть ними розглядатися навіть -відіслати поштою( не електронною) і чекати рішення Ось зразок "правильної" заяви
не можу всавити чомусь-кому потрібно і цікаво вишлю на "мило" -мій імейл[email protected]

дорошкевич петушкевич, овца ты драная, можешь мне хоть все карты заблокировать, вообще пофигу, всё равно ни копейки не получишь)

дорошкевич петушкевич, овца ты драная, можешь мне хоть все карты заблокировать, вообще пофигу, всё равно ни копейки не получишь)
Везуха тебе- а у меня два кредита на родственников оплачивать нужно : брали чтобы меня "спасти" от МФО-не могу и их втянуть в этот ужас!

Везуха тебе- а у меня два кредита на родственников оплачивать нужно : брали чтобы меня "спасти" от МФО-не могу и их втянуть в этот ужас!
Здесь сложнее конечно, но я бы советовал в этот период забить на кредиты, поговорить с родственниками, и покупать продукты, а не нести последнее этим у*лю*кам. Не принимай всё так близко к сердцу, по статистике около 40% кредитов из всех выданных не возвращаются.

Я лично переписал все имущество на близких и положил большой и толстый на мфо, кредиты и всю банковскую систему вместе взятую.

Здесь сложнее конечно, но я бы советовал в этот период забить на кредиты, поговорить с родственниками, и покупать продукты, а не нести последнее этим у*лю*кам. Не принимай всё так близко к сердцу, по статистике около 40% кредитов из всех выданных не возвращаются.

Я лично переписал все имущество на близких и положил большой и толстый на мфо, кредиты и всю банковскую систему вместе взятую.
Сколько денег ушло на переоформлення имущества на родственника?

А скільки займає часу?
Біля тижня, враховуючи те, що нотаріус декілька раз переносила зустріч. Вартість послуг може відрізнятись, в залежності від того, де ви живете. В нас маленьке місто, тут не дорого. В Києві набагато дорожче буде.

Я в шоке....у нас тоже по гарантийному письму отплата и справка о закрытии
Где можно посмотреть весь список кому она сделала подлость ? Неужели она работает сидит ,какой же тварью нужно быть когда люди без работы остались все и без денег блокировать счета

Останнє редагування:
Щось тільки на форумі і чути про ту Дорошкевич.
Треба так зробити щоб її звільнили з займаної посади, судитися за незаконні дії цього виконавця

Цю дуру треба дрюкати в останню чергу,якось потрібно наказувати,, нотаріуса'' який вчинив напис фінфорса би вздрючити теж непогано

Назад
Угорі