Дорошкевич продовжує

• Автор теми Автор теми Алевтина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 138
  • Перегляди Перегляди 9K
Тільки що, зайшла в базу виконавчих впроваджень. І Дорошкевич Віра знову рулить... Сьогодні, не зважаючи на карантин в країні, знову безліч нових виконавчих написів. Себе знайшла від Фінфорс, незважаючи на те, що я їм оплатила по гарантійному, ще в кінці лютого. Ось, так!!! Я в легкому шоці. Коли припиниться, це беззаконня. Я тільки подала в суд на Кредитон учора. А сьогодні знову сюрприз. І тим паче, цей кредит оплачений. У мене немає слів. Стільки скарг і відкритих судів проти неї, а їй байдуже...
Справка о закрытие есть?

+1 кредит плюс
Нотариус Горай
Исполнитель Дорошкевич

Кто опытен в вопросах инн, можете посоветовать платить или оспаривать? Работаю официально, зп на карту. Какраз сегодня успел снять, но потом... картам же хана и за что жить.
Вечером сяду читать форум. Что делать 3.14здец

+1 кредит плюс
Нотариус Горай
Исполнитель Дорошкевич

Кто опытен в вопросах инн, можете посоветовать платить или оспаривать? Работаю официально, зп на карту. Какраз сегодня успел снять, но потом... картам же хана и за что жить.
Оспаривать конечно))
Что за вопросы))

+1 кредит плюс
Нотариус Горай
Исполнитель Дорошкевич

Дело не в картах...и без них люди живут. Дело в сумме которую они могут нарисовать...нарисуют с тысячи 100 штук...будете платить?

Дело не в картах...и без них люди живут. Дело в сумме которую они могут нарисовать...нарисуют с тысячи 100 штук...будете платить?
Нет конечно. Без карт не проживу)
Оспаривать конечно))
Что за вопросы))
А сколько это займет времени? Читал что люди по пол года оспаривают.

Нет конечно. Без карт не проживу)

А сколько это займет времени? Читал что люди по пол года оспаривают.
пол года и больше, это гражданский процесс))))
если у вас правильно указан адресс и вы из Сум, то вам можно идти в административный суд, и там в разы быстрее))))

Та я вже це зрозуміла) тільки пізно, якби знала, неплатила їм би взагалі нічого.

Даю, Вам відповідь. Усі рахунки заблоковані по другому кругу. Що саме круто. Що у мене вже друге місце проживання у Києві.
у меня тоже финфорс от сслоун , никаких бумажек ни сумм , около 1 месяца как продали , на звонки вообще не отвечаю , это не формат общения по таким вопросам
Я телефонувала у "Фінфорс" із запитанням, чому вони не закрили кредит, так як домовлялись, а подали мій договір на виконавчий напис. Відповідь була наступна: "Ми вже не займаємся Ваш договором, усі питання до Дорошкевич". А з Дорошкевич поспілкуватись, звичайно не реально. Написала листа їй, на якій основі відкрите виконавче провадження. В відповідь звичайно - тиша. Ось, хочу розібратись, як правильно скласти скаргу на урядову лінію. Адже вона порушила, як мінімум три рази. Кредит оплачений, місце проживання сфальсифіковане і пандемія в країні.
На перше виконавче провадження я подала позов в суд, скаргу в Міністерво юстиції та в поліцію. Не знаю, що з цього вийде. В режимі "очікування".
так что говорят без гарантийки ничего не платите , если дали то можно , но тем не менее , гарантийное есть , арест есть , что имеет какую то силу это гарантийное ?

пол года и больше, это гражданский процесс))))
если у вас правильно указан адресс и вы из Сум, то вам можно идти в административный суд, и там в разы быстрее))))
Я извеняюсь, а праввильно указан адресс где? И да я из Сум, а какая разница где я прописан?

Я извеняюсь, а праввильно указан адресс где? И да я из Сум, а какая разница где я прописан?
большая))) у вас исполнитель дорошкевич, а й нее округ, для открытия исполнительного производства, Киев))) значит у вас есть все основания обратиться в административный суд с иском, о признании постановления об открытии ИП незаконным и его отмене

большая))) у вас исполнитель дорошкевич, а й нее округ, для открытия исполнительного производства, Киев))) значит у вас есть все основания обратиться в административный суд с иском, о признании постановления об открытии ИП незаконным и его отмене
О круто. А Вы так тоже делали?

Подскажите пожалуйста до кого можно обратиться за юр помощью в этом деле? Не бесплатно конечно.

Назад
Угорі