Щоденник Допоможіть у боротьбі з МФО, будь ласка

• Автор теми Автор теми Anio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 8K
х10 от зарплаты...
Ну, что, битов закрывайте в первую очередь, остальные - ждите нормального предложения. Смените симку, готовьтесь, что родных и близких тоже попрозванивают - пишите сразу же жалобы на такие прозвоны. Никаких "оплат частями" - высосут все бабки. И нефиг плакать, не самая плохая у вас ситуация. Вполне решаемая.

Хоча би раз на тиждень потрібно моніторити щоб не прогавити позов і не втратити шанс на захист
Захист стоит от 7тыс грн+ судовый сбор, ест смысл нанимать юриста если тело там например 3000 насчитали 15... ? Можно и поиграть а я с азартными играми завязал...
Ой Сенсей прокинувся
Оссс

У меня с банком чувствую шляпа полная...

Бобщем, вкратце, банк 1 райф...

Но кредитов 6

Там от 6 до 30 тыс тело...
3кредита взяты в 1 день на 4 года
3кредита взяты в другой день на 6 лет.

Общее тело 90

Почему так? Азартные игры.

Вобщем я даже хз, платил им 3года, потом каникулы потом еще и еще... а в итоге выплатил уже два тела им и ещё 2 и 4 года платить...

Я вот нигде не могу найти ответ никто о райфе ничего не пишет, юрист с форума пишет, что был опыт 1 или 2 суда но там все сложно...

Это если у меня тело 90к 6 кредитов, то юрист возьмёт по 6-7 тыс за каждый договор итого уже около 36-42 тыс только на юриста, + ещё комиссии судовий сбор и так далее?...

У меня с банком чувствую шляпа полная...

Бобщем, вкратце, банк 1 райф...

Но кредитов 6

Там от 6 до 30 тыс тело...
3кредита взяты в 1 день на 4 года
3кредита взяты в другой день на 6 лет.

Общее тело 90

Почему так? Азартные игры.

Вобщем я даже хз, платил им 3года, потом каникулы потом еще и еще... а в итоге выплатил уже два тела им и ещё 2 и 4 года платить...

Я вот нигде не могу найти ответ никто о райфе ничего не пишет, юрист с форума пишет, что был опыт 1 или 2 суда но там все сложно...

Это если у меня тело 90к 6 кредитов, то юрист возьмёт по 6-7 тыс за каждый договор итого уже около 36-42 тыс только на юриста, + ещё комиссии судовий сбор и так далее?...
А чому Ви впевнені,що юрист візьме таку оплату? Як буде позов,то і проконсультуйтесь. Не буду озвучувати ціни,але я співпрацювала по позову по двох кредитах і платила менше. Складність справи у Вас присутня,але ж кожен випадок різний. Може саме Ваш буде на Вашу користь.

А чому Ви впевнені,що юрист візьме таку оплату? Як буде позов,то і проконсультуйтесь. Не буду озвучувати ціни,але я співпрацювала по позову по двох кредитах і платила менше. Складність справи у Вас присутня,але ж кожен випадок різний. Може саме Ваш буде на Вашу користь.
Дело в том что сейчас при любых обстоятельствах я не в состоянии платить по кредиту. У меня выбор или мфо или кредит... я не знаю сделал ли правильный выбор, но я решил закрывать мфо.

Дело в том что сейчас при любых обстоятельствах я не в состоянии платить по кредиту. У меня выбор или мфо или кредит... я не знаю сделал ли правильный выбор, но я решил закрывать мфо.
Обирати шлях тількі Вам. Одне,що скажу,не ігноруйте суди. Обов'язково консультуйтесь,якщо буде позов

А чому Ви впевнені,що юрист візьме таку оплату?
Ну так оплату берут за 1дело? 1дело=1позов=1договор=1кредит.

А по райфу у меня их 6, хоть и мелких... сколько раз их просил объединить в 1... не хотели...

А по райфу у меня их 6, хоть и мелких... сколько раз их просил объединить в 1... не хотели...
Оплату беруть від складності справи.
Це вже юрист індивідуально обговорює з клієнтом

Обирати шлях тількі Вам. Одне,що скажу,не ігноруйте суди. Обов'язково консультуйтесь,якщо буде позов
Если выберу платить банк то ситуация с мфо расстянется года на 3-4... ну вобщем хз

Ой Сенсей прокинувся
Іди працюй
На власний розсуд. Якщо виграти суд, то витрати на правничу можна повернути

Не накручуйте себе. По-перше, банки іноді пропонують також цікаві пропозиції, хоч і рідко. А по-друге, банку також не вигідно платити судовий збір по кожному кредиту, знаю випадки коли банк об'єднує прострочені кредити в одну справу. Буде справа - будете радитися з юристами.
І ще... Суди з банками, якщо захищатися, - це справа далеко не одного місяця. Біля півроку точно. В цей час відсотки не нараховуються. Буде час підзбирати кошти і, навіть, в разі програшу, можна заключити з банком мирову угоду і закрити борг 2-3 частинами.

Это если у меня тело 90к 6 кредитов, то юрист возьмёт по 6-7 тыс за каждый договор итого уже около 36-42 тыс только на юриста, + ещё комиссии судовий сбор и так далее?
Скоріш за все банк це все в один позов обʼєднає.
я не знаю сделал ли правильный выбор, но я решил закрывать мфо.
Наскільки пам’ятаю, у вас там були чи переплати, чи майже все оплачено і ще дофіга оплатити треба було. То я думаю, правильний вибір…

Аванс кредит залякує конкретно. Паніка на грані зриву. Сьогодні телефону батьку, але я так розумію, що телефонували з Додам. Довелося йому розповісти про все, він ніби то зрозумів, але як розповісти іншим і як діяти далі не розумію. Страшно до крику, всю просто трусить. Що робити з Авансом не знаю. Це просто лякалка чи вже серйозний дзвінок, що може бути суд?

Вкладення

• Screenshot_2024-12-10-13-08-02-586_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-12-10-13-08-02-586_com.viber.voip.webp
    175.3 Кб · Перегляди: 76
  • Screenshot_2024-12-10-13-08-08-674_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-12-10-13-08-08-674_com.viber.voip.webp
    164.2 Кб · Перегляди: 69
  • Screenshot_2024-12-10-13-08-15-195_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-12-10-13-08-15-195_com.viber.voip.webp
    149.3 Кб · Перегляди: 71
Вже сьогодні дібралися до мами. Сказала їй, що це шахраї, які вкрали мої дані. Не представилися звідки. Напевно щоб не написала скаргу до НБУ.
Прислали сьогодні таке смс. Чого варто чекати?
Підкажіть, будь ласка, що робити. Чи варто за це хвилюватися? Бо я вже місця собі не знаходжу, особли після дзвінка до мами.
Наврядчи це Бізнес позика, вони в суд хіба можуть подати, хіба якщо ви вказували маму як третю особу, якщо брали bit capital,то вони, коли скасуйте їхній додаток то отримують доні контактів з облікового запису.

Розумію, але буду сподіватися, що вона не буде спілкуватися. Сказала їй, щоб не спілкувалася або посилала. Все одно рано чи пізно зрозуміють, що немає чого брати.

Скажіть, будь ласка, це лякалки чи варто хвилюватися не на жарт
Май кредит, клик кредит, одна контора с этими СОЛЮШЕНЗ, мне в первый день просрочки прислали такое смс и ничего, молчат

Це просто лякалка чи вже серйозний дзвінок, що може бути суд?
Все де звучить "фіксуємо відмову" викликає сміх))
Фіксікі туєві. В утіль смс (переписку) і не забивайте дурньою голову.

Наврядчи це Бізнес позика, вони в суд хіба можуть подати, хіба якщо ви вказували маму як третю особу, якщо брали bit capital,то вони, коли скасуйте їхній додаток то отримують доні контактів з облікового запису.
Мені здається, що це додам кредит, хоча можу сумніватися

Аванс кредит залякує конкретно. Паніка на грані зриву. Сьогодні телефону батьку, але я так розумію, що телефонували з Додам. Довелося йому розповісти про все, він ніби то зрозумів, але як розповісти іншим і як діяти далі не розумію. Страшно до крику, всю просто трусить. Що робити з Авансом не знаю. Це просто лякалка чи вже серйозний дзвінок, що може бути суд?
Не обращайте внимания и не отвечайте. Мне второй месяц такие шлют. Отвечайте, только когда есть деньги

Назад
Угорі