Домовилася про реструктуризацію на 4 день прострочки.

• Автор теми Автор теми Олька 88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 8K
Оффтоп
давно почали писати від себе??
З початку реєстрації на форумі.І я думаю,що це не заборонено,висловлювати свою думку.І тому я не розумію,чого ви до мене причепилися.

Просто слов нет... Если тела такие же небольшие, за эту сумму можно было бы от них избавиться. Но нет же, нам постоянно нужен какой-то экстрим.

Меня больше интересует что должна первая сторона по нему...)) и что предусмотрено за невыполнение его...
платить..платить и ещё раз платить..
скорее всего, сдадут на ферму по производству мяса сольют калам

Нафіга ви взагалі звернулися до адвоката?Вона нічого робить не буде,а тільки витягне з вас гроші.Просто ігнорьте всі МФО і з часом вони самі запропонують за тіло або тіло+процент до просрочки закрити.Не чудіть заради бога і будьте такою заляканою.Думайте холодною головою.
Как для чего? А чтобы здесь это дело пропиарить и разрекламировать :pleasantry:

Юриста взяла із нашого сайту.Руденко Олена Сергіївна. Договір дуже довгий.В кратці.Вона має право спілкуватися з кредиторами,колекторами,укладати угоди,подавати заяви до правоохоронних органів за шантаж,укладання мирової,подавати докази,заявляти клопотання і відводи.Отримання письмових висновків.Оскаржувати незаконні рішення, дії чи бездіяльність.Своєчасно повідомляти мене про свої дії та переговори.Там багато що ще написано.
Я маю право на усний звіт після значимої процесуального дії.узгодження позиції про справу.забезпечувати документами та матеріалами.не маю права без узгодження самостійно щось рішати.
Я не піарю адвоката,я просто надіюся що вона мені справді допоможе.Хочу щоб ви були в курсі моїх обставин.Якщо все вийде.Тоді я буду її піарити)Бо розумію вас всіх,тому що в нас одна біда(Пока вона ще мені нічим не допомогла,тому і не можу її рекомендувати.

Останнє редагування:
Вибачте,але ми проти реструктуризацій!!!
Ми проти реструктуризацій за допомогою юристів чи адвокатів!!! за чималі гроші!!!
Ну автор решил, флаг ему в руки. Свой мозг не вставишь ?

Она Вам ничем особо не поможет. Звонков будет все равно много. И будут звонить не только Вам.. у Вас много МФО?

Так 17.Пожевем побачимо!
Там просто принцип работы просто ждать. На ранних сроках ей тоже будут отказывать закрывать на нормальных условиях..
А от звонков никто все равно не защитит..
Плюс разве что в том, что не Вы будете договариваться с МФО, если что

Назад
Угорі