Okssna1993
Форумчанин
- Дописи
- 174
- Реакції
- 155
- Бали
- 68
Okssna1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кошмар какой-то ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это точно...))Вы в своем уме? Какими документами? ....усний звіт...та да... майте на нього право...
Уйду я подальше наверное...от этой темы.
Не всех больных война забрала.
Что то не то происходит
Кому писали і як?Перший раз написала що в тяжкій фінансовій ситуації,не повелися.А потім написала слово,будь ласка війдіть в мою ситуацію і підіть мені на уступки. І сьогодні написали що мій кредит заморожують на 3 місяці і розбивають на частини.
Не потрібно те Вам)))Повірте,не лізьте з Вашими тілами в те ярмо під назвою "реструктуризація"...Кому писали і як?
на кнопочный можно скачать приложение черный список с гугла,просто оно старое,но тоже работаетЖалко,що лише на андроїди можна,бо в батьків кнопочні телефони(
Куди ви їм писали?Перший раз написала що в тяжкій фінансовій ситуації,не повелися.А потім написала слово,будь ласка війдіть в мою ситуацію і підіть мені на уступки. І сьогодні написали що мій кредит заморожують на 3 місяці і розбивають на частини.
Адвокат працюватиме з вами ще до суда з мфо?Я зараз звязалася з адвокатом із нашого сайту.З Оленою Сергіївною і вже вчора підписала договір.Вказала її всі кредити і вона має мені допомогти.Просто алекс кредит їй не вписала тому рішила сама спробувати закрити.Буду надіятися що вона мені допоможе.Буду держати вас в курсі.
Куди ви їм писали?
Адвокат працюватиме з вами ще до суда з мфо?
Реструктуризацію я і не хочу, я думала є можливість домовитись за саме тіло, але бачу що то фантастика, не знаю як дівчині це вдалосьНе потрібно те Вам)))Повірте,не лізьте з Вашими тілами в те ярмо під назвою "реструктуризація"...