Домовилася про реструктуризацію на 4 день прострочки.

• Автор теми Автор теми Олька 88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 8K
Вона мені зателефонувала і сказала що всі дзвінки я переадрисую на неї. І будемо поступово займатися лише 2 кредитами,а потім наступними 2 і так далі...
Я понимаю, что это как бы не этичный вопрос, но сколько стоит такая услуга? Можна даже в личку.

Вона мені зателефонувала і сказала що всі дзвінки я переадрисую на неї. І будемо поступово займатися лише 2 кредитами,а потім наступними 2 і так далі...
Не чудіть заради бога!!!Навіщо ви до того адвоката поперлися?Що ж ви така наївна!!!На даному етапі протермінувань вам ніякий адвокат не потрібен!!!Запам'ятайте:немає ніякої чарівної палички,щоб одним махом вирішити за кредити,ніхто за вас їх не порішає.Тут 2 шляхи:або ігнорити їх і з часом закривати на вигідних умовах,або не платити взагалі.
А навіщо ви якомусь недоадвокату понесли гроші,непонятно?Перестаньте кіпішувати і займатися дурницями,краще якщо у вас є зайві гроші,купіть щось собі до новорічного столу,подарунки собі,рідним.Оце буде краще,ніж дарувати гроші шахраям.

Які дзвінки???Як саме і чим займатися???
З часом Ви самі зможете закрити за тіло,або тіло+% до протермінування!!!
Включайте голову,читайте форум і починайте трохи думати головою!!!
В мене вже пішли прострочки.В качай гроші вже 8 днів та глобал 6 днів.

В мене вже пішли прострочки.В качай гроші вже 8 днів та глобал 6 днів.
О,Боже,яке горе???
Збирайте гроші на тіла і включайте режим "ждуна"!
Не чудіть заради бога!!!Навіщо ви до того адвоката поперлися?Що ж ви така наївна!!!На даному етапі протермінувань вам ніякий адвокат не потрібен!!!Запам'ятайте:немає ніякої чарівної палички,щоб одним махом вирішити за кредити,ніхто за вас їх не порішає.Тут 2 шляхи:або ігнорити їх і з часом закривати на вигідних умовах,або не платити взагалі.
А навіщо ви якомусь недоадвокату понесли гроші,непонятно?Перестаньте кіпішувати і займатися дурницями,краще якщо у вас є зайві гроші,купіть щось собі до новорічного столу,подарунки собі,рідним.Оце буде краще,ніж дарувати гроші шахраям.
Довго думали?Копіювати чужі пости???

О,Боже,яке горе???
Збирайте гроші на тіла і включайте режим "ждуна"!

Довго думали?Копіювати чужі пости???
Які чужі пости я копіювала?Що ви несете?Я ніколи не повторюю за іншими,а завжди пишу від себе.Я тут до чого,що хтось висловився схожим чином?

Я читала відгуки про неї,та і лічно спілкувалася.Вона скинула всі документи що підтверджує її особу.Та і оплату наперед не просе.Я їй ще нічого не платила.

Спасибо за ответ. Без комментов.
Я ж говорил АО Захист, и договор подписали всё как положено...))
Бл@,походу ми не тим тута займаємося??
Надо создавать свой Захист...))
Я читала відгуки про неї,та і лічно спілкувалася.Вона скинула всі документи що підтверджує її особу.Та і оплату наперед не просе.Я їй ще нічого не платила.
А что за договор...

Послуги юриста чи адвоката Вам знадобляться лише у випадку внн чи суд.тяганини!
Якщо маєте бажання і можливість,то включаєте режим "ждуна",установлюєте антиспам і закриваєте за тіло або тіло+% з часом!
В мене все))))

Назад
Угорі