"ДОЛЖНИКИ" в каком городе(области) нам больше всего!!!

• Автор теми Автор теми Gabbi777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 7K

Кто из кокого города(области)?

• Киевская область

Голосів: 51 18.8%
  • Харьковская область

Голосів: 28 10.3%
  • Одесская область

Голосів: 13 4.8%
  • Днепропетровская обл

Голосів: 27 10.0%
  • Донецкая обл

Голосів: 9 3.3%
  • Волынская обо

Голосів: 9 3.3%
  • Закарпатская обл

Голосів: 4 1.5%
  • Запорожская

Голосів: 21 7.7%
  • Львовская

Голосів: 15 5.5%
  • Свой вариант(все областя не влпзят)

Голосів: 94 34.7%

• Усього проголосувало
    271
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В мене більше 3 місяців деякі вже продали, інші позамовкали і пропонують акцііі по смс

???Які мфо, якщо не секрет, скільки просрочка? Чи дуже дістають?
Манівео, кредит каса, гроші всім, кредит он, ваша готівочка, бистрозайм, єврогроші, кашинський ?ще хтось є?Просрочка з початку березня. Перший місяць писали смс, звонили, листи писали..Найбільш задрочували готівочка і гроші всім. За пару днів до Паски перестали звонити,тиждень мовчали. Сьогодні хтось позвонив, але не знаю хто. Всі невідомі у мене одразу в ЧС йдуть. У вас які МФО?

Luyi, допоміг запити написати в мфо, а тепер думаю що далі робити

Luyi, 20мфо, деякі достали так що вбити хочу. Пару здається продали, не спілкуюсь по смс дивлюсь. Акцій не пропонують
Мене теж деякі дістали!
Манівео, кредит каса, гроші всім, кредит он, ваша готівочка, бистрозайм, єврогроші, кашинський ?ще хтось є?Просрочка з початку березня. Перший місяць писали смс, звонили, листи писали..Найбільш задрочували готівочка і гроші всім. За пару днів до Паски перестали звонити,тиждень мовчали. Сьогодні хтось позвонив, але не знаю хто. Всі невідомі у мене одразу в ЧС йдуть. У вас які МФО?
Кредит каса , кафе, шв гроші, кредит он, кредит 365, кредит он,манівео,кеш поінт, євро гроші ,май кредит, всі 10)))))

Смотрю голосование и сразу песню Билык вспомнила Вона-одинокая(по моему я и в области одна-одинокая...)

Адвоката маєте?Хочу компетентного в питаниях кредитування
М
Можете когось пропонувати з Рівного?

Чебоксары

Luyi, сама шукаю

Николаев

Кропивницкий (Кировоградская)

Хмельницький є

Харьков! Думаю пойти в приемную к Кернесу, там есть и юристы, давайте объединяться?
Может поможет их на ноль умножить:ahaha:

Друзья,тема создаётся для того,что бы понять сколько нас рядышком друг с другом,и я надеюсь если действительно возникнут проблемы с нашими "друзьями" то мы сможем собратся,подъехать и помочь.Чьи областя не вписал,прошу прощения(если кто-то может создать эту тему более качественнее буду только рад)все не влазит.Если Вы считаете что опрос не к чему давайте просто ее удалим.Всем спасибо.
Кіровоградська обл.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі