Долг в е гроши больше 10000

• Автор теми Автор теми Мама1989ляля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K
От суммы долга тот треш, который они устраивают, не зависит. Через месяц-полтора будет жесткий прозвон всех и вся

Есть у кого в е грошах тело больше 10000 и просрочка,что они делал?
Придурки ще ті... Морозилась поки не прислали коллаж. Заплатила вдвічі більше ніж тіло по реструктуризації,прострочила-продали Кредитпроминвесту ,а ці відбиті всіх на прозвон і весь під'їзд а тому числі,ще й з таким текстом що інфаркт легко можна заробити. Весь під'їзд на заспокійливих сидит і радіють,що я к них така класна сусідка. Ще й ним погрожують
Придурки ще ті... Морозилась поки не прислали коллаж. Заплатила вдвічі більше ніж тіло по реструктуризації,прострочила-продали Кредитпроминвесту ,а ці відбиті всіх на прозвон і весь під'їзд а тому числі,ще й з таким текстом що інфаркт легко можна заробити. Весь під'їзд на заспокійливих сидит і радіють,що я к них така класна сусідка. Ще й ним погрожують
Хтось підкаже чи можна на цьому етапі через НБУ щось добитись к моїй ситуації щоб закрити той кредит. Так як я повернула вдвічі більше ніж брала,але ж і не виконала зобов'язання по реструктуризації? Чи буде ще гірше ? Хто як вважає ,як мені зараз правильно діяти?

Есть у кого в е грошах тело больше 10000 и просрочка,что они делал?
Якби в мене були гроші,із своіх 16 мфо я б закрила першими іх...Саме кончене мфо...самі кончені звонарі....самі іпануті%%%%%..продають кредитпромінвесту.....ці пропонують тіло.А якщо не домовляєтесь з кредпромом то продають прєміум активу...

Якби в мене були гроші,із своіх 16 мфо я б закрила першими іх...Саме кончене мфо...самі кончені звонарі....самі іпануті%%%%%..продають кредитпромінвесту.....ці пропонують тіло.А якщо не домовляєтесь з кредпромом то продають прєміум активу...
В мене тіло 10тис. і віддавати я їм не буду

Назад
Угорі