Долг по кредитке в приватбанке.

В суд не подадут.
Сами прикиньте, как юрист привата будет суду объяснять, что банк обидели: взяли 2000 грн, а 14000 ну никак плохой заёмщик отдать не может и не отдает?
Последствия? Да никаких. Если и подадут в суд, что мало вероятно, суд заставит выплатить Вас 2000 грн . По имуществу - без суда никто ничего не заберёт и не опишет и не арестует.
Вони в приваті взагалі цікаві. До декрету була кредитка на 2 тис, навязали разом з зарплатною, нею не користувалася, зараз 4 рік в декреті, доходів 860 гр, так вони ліміт збільшили до 17 тис. Як бл.вони його збільшують людині в якої доходу 860 гр?!!! А потім, караул не платять. Так з чого ж платити, ви ж самі бачете, що людина в фінансовій жопі і збільшуєте. А по телефону його зменшити не можна, треба хребет у відділення тагнути. Як збільшують то моя згода не треба, а як зменшувати, то прийдіть напишіть заяву! уpoды!

Post automatically merged:

Ещё один выиграл дело, но инфу найти немогу
Именно выиграл? В статье о суде не слова

Именно выиграл? В статье о суде не слова
Да, с 4000 ему насчитали 120000 и присудили выплатить только тело

slack, на фб читал, а в общих новостях немогу найти инфу! Помню что он заполнял цивровые документы и не подписей не печатей! Поэтому и тело кредита

Останнє редагування:
Нереально.??? Нереально- это когда вы не приходите в суд и вообще ничего не делаете!( либо сами являетесь работником финучреждения..) вот вам пожалуйста- для ознакомления!а Забегая вперёд ,хочу добавить все первые 50 дел, (который выдал реестр в поиске), исковых заявлений были оставлены судьей без движения!

по кредитной карте универсальная- вообще можете не платить☝

А почему можно не платить?

Порадьте, скільки буде коштувати зробити відзив у адвоката? Щоб було більше часу підготуватись до суду. І взагалі які розцінки приблизно? І чи вартує воно того? Ато незнаю шо робити...повістка прийшла на 8-ме листопада, хочуть 20 з копійками тисяч з тіла 10, про які рік часу мовчали...

Порадьте, скільки буде коштувати зробити відзив у адвоката? Щоб було більше часу підготуватись до суду. І взагалі які розцінки приблизно? І чи вартує воно того? Ато незнаю шо робити...повістка прийшла на 8-ме листопада, хочуть 20 з копійками тисяч з тіла 10, про які рік часу мовчали...

Копію позову з додатками отримали?

перенос суда вы и сами можете сделать там пишется в свободной форме прям в суде.... должны перенести не менее, чем на месяц, а то и больше... а от касательно отзыва.. мне кажется сейчас достаточно сослаться на решение Верховного суда по картам привата и этого будет достаточно

Копію позову з додатками отримали?
Так, купу сумнівних листків, і хреново напечатана копія анкети...от незнаю як грамотно поступити? Адвокат зараз може з мене витягнути останні гроші за елементарні якісь дії, от і раджусь

перенос суда вы и сами можете сделать там пишется в свободной форме прям в суде.... должны перенести не менее, чем на месяц, а то и больше... а от касательно отзыва.. мне кажется сейчас достаточно сослаться на решение Верховного суда по картам привата и этого будет достаточно
Можна детальніше ? Про «сослаться на решение Верховного суда по картам» ???

Так, купу сумнівних листків, і хреново напечатана копія анкети...от незнаю як грамотно поступити? Адвокат зараз може з мене витягнути останні гроші за елементарні якісь дії, от і раджусь

Можна детальніше ? Про «сослаться на решение Верховного суда по картам» ???

По позиції ВС детальніше виглядає наприклад так:

"Посилання Позивача на зміст його власного сайту з Умовами та правилами допустимим доказом бути не може, оскільки цей доказ повністю залежить від волевиявлення і дій однієї сторони (банку), яка може вносити і вносить відповідні зміни в умови та правила споживчого кредитування, що підтверджено й у постанові Верховного Суду України від 11 березня 2015 року (провадження № 6-16цс15) і не спростовано позивачем при розгляді вказаної справи. Також в даному випадку неможливо застосувати до вказаних правовідносин правила ч.1 ст. 634 ЦК України, оскільки Умови та правила надання банківських послуг, що розміщені на офіційному сайті позивача (www.privatbank.ua) неодноразово змінювалися самим АТ КБ ПриватБанк, тобто кредитор міг додати до позовної заяви Витяг з Тарифів та Витяг з Умов у будь-яких редакціях, що найбільш сприятливі для задоволення позову.
За таких обставин та без наданих підтверджень про конкретні запропоновані Умови та правила банківських послуг, відсутність у анкеті-заяві домовленості сторін про сплату відсотків за користування кредитними коштами, пені та штрафів за несвоєчасне погашення кредиту, надані банком Витяг з Тарифів та Витяг з Умов не можуть розцінюватися як стандартна (типова) форма, що встановлена до укладеного із відповідачем кредитного договору, оскільки достовірно не підтверджують вказаних обставин.
Враховуючи викладене Відповідач стверджує, що відсутні підстави вважати, що сторони обумовили у письмовому вигляді ціну договору, яка встановлена у формі сплати процентів за користування кредитними коштами, а також відповідальність у вигляді неустойки. Вимог про стягнення процентів за користування позиченими коштами та інших сум за прострочення виконання грошового зобов’язання, з підстав та у розмірах встановлених актами законодавства, зокрема статтями 625, 1048 ЦК України позивач не пред’явив.
Правомірність наведеного підтверджується змістом правової позиції Великої палати Верховного Суду, викладеної в постанові від 03.07.2019 р. по справі № 342/180/17."

Напевне проконсультуюсь всетаки, а на суді пробувати певне буду сам...бо здається закон на моїй стороні, цікаво чи на суді буде хтось з ПБ. Конкретно не зміг тут знайти у кого був суд з помойкою, і як це все відбувалось, єдине стрімає що досвіду у судах в мене можна сказати немає

От власне, тільки небачу тут щоб хтось ділився конкретним досвідом з ПБ в судах, всі про мфо пишуть тільки...

Позиція Верховного Суду від 03.07.2019 р. по справі № 342/180/17 саме і є наслідком конкретного досвіду по привату, який можна застосовувати майже но усіх карткових продуктах банку. Просто в цих справах дуже багато інших факторів, в т.ч. суб'єктивних, які впливають на результат розгляду.

От власне, тільки небачу тут щоб хтось ділився конкретним досвідом з ПБ в судах, всі про мфо пишуть тільки...
У меня сейчас суд с приватом, написала отзыв, пришла на заседание, а заседание перенесли по клопотанню привата, так как они не успели написать ответ на мой отзыв. А вот у мужа суды с этой помойкой уже год почти тянутся, надеемся уже в этом месяце будет последнее заседание. На суд ходит сам, без адвоката, представителей от привата нет.

Завтра в мене суд з приватом, наскільки відомо з його сторони нікого небуде, маю вагомі досить факти для захисту. Про те сьогодні під вечір приват звонить всім моїм родичам, і знайомим, цікаво це просто в них горить і хочуть запропонувати оплатити хоть шось?) чи на шо вони розраховують, видно не впевнені в собі...

Завтра в мене суд з приватом, наскільки відомо з його сторони нікого небуде, маю вагомі досить факти для захисту. Про те сьогодні під вечір приват звонить всім моїм родичам, і знайомим, цікаво це просто в них горить і хочуть запропонувати оплатити хоть шось?) чи на шо вони розраховують, видно не впевнені в собі...
Напишите про результати в тему))

Да уж приветбанк весел как никогда. Я уже писал свою историю по решению вопроса с приветом anticollector.ua/threads/privat-bank-obnagleli.5598/post-313545
Пока тишина исполнительный мне не дали так как я ответчик. Единственное задалбывает робот по поводу карты голд что я заказывал :)

Назад
Угорі