Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

Доказами надання кредиту є первинні платіжні документи - меморіальний ордер або платіжне доручення із цільовим призначенням платежу "перерахування кредитних коштів згідно кредитного договору №такий". Тобто ця фінансова операція повинна бути відображена в бухгалтерських документах шараги. Немає первинного документу - немає факту надання кредиту!!!!Подскажите, какие докозательства может предоставить МФО что я брала у них кредит?
Могут, наверное))) А назначение платежа?!) Посмотрите у себя в выписке, как к вам деньги заходили и вопрос будет снят)Транзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
Ну, по Закону, можна і кваліфікований електронний підпис та квіліфікована електронна печатка (це коли в електронній формі документ).Вика юж, подпись Вашу на реальном договоре. Именно подпись. Ручкой. А сверху печать сарая.
А оно Вам надо?Подскажите, какие докозательства может предоставить МФО что я брала у них кредит?
Это гуманитарная помощТранзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
Мені не одна з помийок не змогла.Транзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
Яка?Мені не одна з помийок не змогла.
Доброго дня. Це я так розумію це Монетка намагається доказати любим методом. Вони на мене теж подали до суду. Чекаю шо буде далі. Вони мені стільки нервів попортили що я відступати не збираюся.Мені досі жодного. Навіть суд не признає їхні докази
От і добре! Нам це на руку (не всім) є різні. Це лише моя думка.Мені досі жодного. Навіть суд не признає їхні докази
Так , монетка. Навіть не думайте відступати!!!!!!!Доброго дня. Це я так розумію це Монетка намагається доказати любим методом. Вони на мене теж подали до суду. Чекаю шо буде далі. Вони мені стільки нервів попортили що я відступати не збираюся.
Не зрозуміла ))))От і добре! Нам це на руку (не всім) є різні. Це лише моя думка.
Я маю на увазі що одним треба докази.. які шукають мирного врегулювання одним нетреба.. як наприклад мені.. я вже все їм віддав. Я мав на увазі це.Так , монетка. Навіть не думайте відступати!!!!!!!
Не зрозуміла ))))
У Вас теж Солом'янський суд?Так , монетка. Навіть не думайте відступати!!!!!!!
Не зрозуміла ))))
Транзакцию с указанием, что это именно кредитные средства - нет.Транзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
А я у них ничего и не брал. Мало ли в Бразилии Пэдров....и не сосчитаешь.Я маю на увазі що одним треба докази.. які шукають мирного врегулювання одним нетреба.. як наприклад мені.. я вже все їм віддав. Я мав на увазі це.