Доказательства получения кредита у МФО

• Автор теми Автор теми Вика юж
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 2K

Вика юж

Читач
Дописи
59
Реакції
6
Бали
283
Вика юж не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, какие докозательства может предоставить МФО что я брала у них кредит?

Еще не хватает здесь рассказывать и учить мфЧмо собирать на себя же самих доказательства. :sarcastic: :pardon:

Вика юж, подпись Вашу на реальном договоре. Именно подпись. Ручкой. А сверху печать сарая.

Подскажите, какие докозательства может предоставить МФО что я брала у них кредит?
Доказами надання кредиту є первинні платіжні документи - меморіальний ордер або платіжне доручення із цільовим призначенням платежу "перерахування кредитних коштів згідно кредитного договору №такий". Тобто ця фінансова операція повинна бути відображена в бухгалтерських документах шараги. Немає первинного документу - немає факту надання кредиту!!!!

А оно Вам надо?
Транзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
Это гуманитарная помощ

Никаких доказательств у них нет,а значит и никакого долга нет

Мені досі жодного. Навіть суд не признає їхні докази
Доброго дня. Це я так розумію це Монетка намагається доказати любим методом. Вони на мене теж подали до суду. Чекаю шо буде далі. Вони мені стільки нервів попортили що я відступати не збираюся.

Доброго дня. Це я так розумію це Монетка намагається доказати любим методом. Вони на мене теж подали до суду. Чекаю шо буде далі. Вони мені стільки нервів попортили що я відступати не збираюся.
Так , монетка. Навіть не думайте відступати!!!!!!!
От і добре! Нам це на руку (не всім) є різні. Це лише моя думка.
Не зрозуміла ))))

Так , монетка. Навіть не думайте відступати!!!!!!!

Не зрозуміла ))))
Я маю на увазі що одним треба докази.. які шукають мирного врегулювання одним нетреба.. як наприклад мені.. я вже все їм віддав. Я мав на увазі це.

Я маю на увазі що одним треба докази.. які шукають мирного врегулювання одним нетреба.. як наприклад мені.. я вже все їм віддав. Я мав на увазі це.
А я у них ничего и не брал. Мало ли в Бразилии Пэдров....и не сосчитаешь. :sarcastic::pardon:

Интересно по монетке, сейчас буду ип сносить. Интересно их дальнейшее движение

Назад
Угорі