Доказательства получения кредита у МФО

• Автор теми Автор теми Вика юж
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 2K
Pagan, Многие форучане успешно отменили инн по этому сараю.

Транзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
нет , там только сумма , типа перевод liquid pay , и все не какой больше информации , наверное что бы нельзя было проследить от куда пришли деньги ..
Дінеро кредит+ майкредіт БистроЗайм. Це ті в кого просив... Потім поняв що в остальних просити нема толку. У них нема таких квитанцій з описом переводу.
не единая контара при переводе денег не будет отображаться в банковской транзакции , просто сумма и все

нет , там только сумма , типа перевод liquid pay , и все не какой больше информации , наверное что бы нельзя было проследить от куда пришли деньги ..

не единая контара при переводе денег не будет отображаться в банковской транзакции , просто сумма и все
Ну тоді це просто матеріальна допомога. Пасіба.

максимальная аннонимность откуда пришли деньги ну и недоказуемо ни как в суде
Ну тоді це просто матеріальна допомога. Пасіба.
в описанни платежа ничего нету просто перевод и сумма

максимальная аннонимность откуда пришли деньги ну и недоказуемо ни как в суде

в описанни платежа ничего нету просто перевод и сумма
Ну дак а я про що. Кажу ж матеріальна допомога від непойми кого. А може взагалі хтось помилився з номером карти.

Интересно по монетке, сейчас буду ип сносить. Интересно их дальнейшее движение
Можуть в суд подати на стягнення заборгованності.
Я так зрозуміла,чи подадуть вони до суду чи ні залежить від того,що саме Ви в позові писатимете при знесенні вн.
Pagan, Многие форучане успешно отменили инн по этому сараю.
Успішно та не успішно(((
Багато форумчанів знесенням внн визнали кредитний договір.

І таке є. Бгато факторів на це впливає... То що ж тепер - не зносити ВНН?!
Звісно,що зносити,але в позові потрібно писати,що відносин з шарагою не мав,особливо якщо скарги нікуди не писали.
Це особисто моя думка із мого досвіду.

Ну, по Закону, можна і кваліфікований електронний підпис та квіліфікована електронна печатка (це коли в електронній формі документ).
Это если Вы заказали себе электронную подпись, например а Привате...а те подписи что у них..ничего не значат

Звісно,що зносити,але в позові потрібно писати,що відносин з шарагою не мав,особливо якщо скарги нікуди не писали.
Це особисто моя думка із мого досвіду.
Не тільки твоя ;)
Думаю, що ти пам'ятаєш як я завжди був проти будь-яких скарг чи звернень в НКФУ чи на 1545 чи взагалі будь-куди, тим більше в саме мфДно...
Це, до-речі, одна з порад, яку мені дав мій адвокат на самому початку моєї історії ...

Не тільки твоя ;)
Думаю, що ти пам'ятаєш як я завжди був проти будь-яких скарг чи звернень в НКФУ чи на 1545 чи взагалі будь-куди, тим більше в саме мфДно...
Це, до-речі, одна з порад, яку мені дав мій адвокат на самому початку моєї історії ...
Мені також давав таку порадку,але..."геніальні" ідеї,як завжди свою справу зробили?‍♀️

Ну дак а я про що. Кажу ж матеріальна допомога від непойми кого. А може взагалі хтось помилився з номером карти.
Вот последнего не надо.....иначе вернёте. Просто не получал и все.
Я так зрозуміла,чи подадуть вони до суду чи ні залежить від того,що саме Ви в позові писатимете при знесенні вн.

Успішно та не успішно(((
Дорогая....ну это таким поцом надо быть, что не передать. :sarcastic: :pardon:

Дорогая....ну это таким поцом надо быть, что не передать. :sarcastic: :pardon:
:scratch_one-s_head: не всі ж юридично грамотні...
А оті прохання про надання шаблону позовної заяви на знесення внн мене взагалі дивують.
Ага,я вже по шаблонах в Нацком понаписувала,тепер тільки сиджу :scratch_one-s_head:

Успішно та не успішно(((
Так , потрібно грамотно писати заяви до суду.

Ну а как у Вас тогда вышло с их иском? Они тупо не дождались даже решения по надписи. Ход конем неплохой, согласитесь.
Коли перша інстанція знесла напис,вони подали до апеляційного суду ,+подали новий позов у Солом'янський. (на заборгованість)

Это если Вы заказали себе электронную подпись, например а Привате...а те подписи что у них..ничего не значат
В цілому з Вами згоден, але якщо вже вдаватися в деталі, то одноразовим ідентифікатором можна підписати ел.договір про купівлю пачки презервативів чи прокладок в інтернет-магазині, але ніяк не кредитний договір, тобто документ, який вимагає власноручного підпису сторін!!! Про це чітко сказано в ч.2 ст.17 ЗУ "Про електронні довірчі послуги".

Назад
Угорі