Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дінеро кредит+ майкредіт БистроЗайм. Це ті в кого просив... Потім поняв що в остальних просити нема толку. У них нема таких квитанцій з описом переводу.
нет , там только сумма , типа перевод liquid pay , и все не какой больше информации , наверное что бы нельзя было проследить от куда пришли деньги ..Транзакцию перевода денежных средств?
Они могут предоставить?
не единая контара при переводе денег не будет отображаться в банковской транзакции , просто сумма и всеДінеро кредит+ майкредіт БистроЗайм. Це ті в кого просив... Потім поняв що в остальних просити нема толку. У них нема таких квитанцій з описом переводу.
Ну тоді це просто матеріальна допомога. Пасіба.нет , там только сумма , типа перевод liquid pay , и все не какой больше информации , наверное что бы нельзя было проследить от куда пришли деньги ..
не единая контара при переводе денег не будет отображаться в банковской транзакции , просто сумма и все
в описанни платежа ничего нету просто перевод и суммаНу тоді це просто матеріальна допомога. Пасіба.
Ну дак а я про що. Кажу ж матеріальна допомога від непойми кого. А може взагалі хтось помилився з номером карти.максимальная аннонимность откуда пришли деньги ну и недоказуемо ни как в суде
в описанни платежа ничего нету просто перевод и сумма
Можуть в суд подати на стягнення заборгованності.Интересно по монетке, сейчас буду ип сносить. Интересно их дальнейшее движение
Успішно та не успішно(((Pagan, Многие форучане успешно отменили инн по этому сараю.
І таке є. Бгато факторів на це впливає... То що ж тепер - не зносити ВНН?!Успішно та не успішно(((
Багато форумчанів знесенням внн визнали кредитний договір.
ТакУ Вас теж Солом'янський суд?
Звісно,що зносити,але в позові потрібно писати,що відносин з шарагою не мав,особливо якщо скарги нікуди не писали.І таке є. Бгато факторів на це впливає... То що ж тепер - не зносити ВНН?!
Это если Вы заказали себе электронную подпись, например а Привате...а те подписи что у них..ничего не значатНу, по Закону, можна і кваліфікований електронний підпис та квіліфікована електронна печатка (це коли в електронній формі документ).
Не тільки твояЗвісно,що зносити,але в позові потрібно писати,що відносин з шарагою не мав,особливо якщо скарги нікуди не писали.
Це особисто моя думка із мого досвіду.
Мені також давав таку порадку,але..."геніальні" ідеї,як завжди свою справу зробили?Не тільки твоя
Думаю, що ти пам'ятаєш як я завжди був проти будь-яких скарг чи звернень в НКФУ чи на 1545 чи взагалі будь-куди, тим більше в саме мфДно...
Це, до-речі, одна з порад, яку мені дав мій адвокат на самому початку моєї історії ...
Вот последнего не надо.....иначе вернёте. Просто не получал и все.Ну дак а я про що. Кажу ж матеріальна допомога від непойми кого. А може взагалі хтось помилився з номером карти.
Дорогая....ну это таким поцом надо быть, что не передать.Можуть в суд подати на стягнення заборгованності.
Я так зрозуміла,чи подадуть вони до суду чи ні залежить від того,що саме Ви в позові писатимете при знесенні вн.
Успішно та не успішно(((

Дорогая....ну это таким поцом надо быть, что не передать.![]()
![]()
не всі ж юридично грамотні...
Так , потрібно грамотно писати заяви до суду.Можуть в суд подати на стягнення заборгованності.
Я так зрозуміла,чи подадуть вони до суду чи ні залежить від того,що саме Ви в позові писатимете при знесенні вн.
Успішно та не успішно(((
Ну а как у Вас тогда вышло с их иском? Они тупо не дождались даже решения по надписи. Ход конем неплохой, согласитесь.Так , потрібно грамотно писати заяви до суду.
Коли перша інстанція знесла напис,вони подали до апеляційного суду ,+подали новий позов у Солом'янський. (на заборгованість)Ну а как у Вас тогда вышло с их иском? Они тупо не дождались даже решения по надписи. Ход конем неплохой, согласитесь.
В цілому з Вами згоден, але якщо вже вдаватися в деталі, то одноразовим ідентифікатором можна підписати ел.договір про купівлю пачки презервативів чи прокладок в інтернет-магазині, але ніяк не кредитний договір, тобто документ, який вимагає власноручного підпису сторін!!! Про це чітко сказано в ч.2 ст.17 ЗУ "Про електронні довірчі послуги".Это если Вы заказали себе электронную подпись, например а Привате...а те подписи что у них..ничего не значат