Договорилась с кредитплюс, наконец-то.

• Автор теми Автор теми Presto
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 3K

Presto

Форумчанин
Дописи
311
Реакції
206
Бали
5125
Presto не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тело 7400, с процентами хотели 10780, договорились за 6400 одним платежом с гарантийкой с оплатой 31.08

Gashchenko78, Смущает что ранее вы писали вроде как тело 6000 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
https://anticollector.ua/threads/kak-vedet-sebja-kredit-pljus.831/post-905963

а что договариваться,через 2месяца,тело предлагают.но ни хренушечки, 6500 тело, а пролангаций на 30000,платила,дурочка,пока вас не нашла

отож,в мене їх 6,і скрізь переплати скаженні. так ми подали запити,прислали відповідь твльки кредиткаса і то не то що треба,еврогроші лист не забрали. м*даки
сьогодні начальницю на прозвон поставили ШГ, ці взагалі,неадеквати. сказалиищо донайвищого будутт телефонувати пі...си
Перепрошую, але ви й06нута ))
ну спасибо. знаю,но тогда страх был выше,пока на форум не попала. даже не обижаюсь.?ну почти.тут таких валом
Перепрошую, але ви й06нута ))
ну спасибо. знаю,но тогда страх был выше,пока на форум не попала. даже не обижаюсь.?ну почти.тут таких валом

отож,в мене їх 6,і скрізь переплати скаженні. так ми подали запити,прислали відповідь твльки кредиткаса і то не то що треба,еврогроші лист не забрали. м*даки
сьогодні начальницю на прозвон поставили ШГ, ці взагалі,неадеквати. сказалиищо донайвищого будутт телефонувати пі...си

В мене 15-18 МФО з великими переплатами. 1,5р не з ким не домовляюся!!!
Суд ,моя відповідь...

а что договариваться,через 2месяца,тело предлагают.но ни хренушечки, 6500 тело, а пролангаций на 30000,платила,дурочка,пока вас не нашла
у меня буквы закончились ?
и по многим у Вас такие пролонгации?

у меня буквы закончились ?
и по многим у Вас такие пролонгации?
[/QUOTгде менше,где больше,но нормально кормила.
боялась,а подсказать некому было. потом нашла форум
теперь просто все в игноре.
В мене 15-18 МФО з великими переплатами. 1,5р не з ким не домовляюся!!!
Суд ,моя відповідь...
от і я так хочу,,але ж падлюки лізуть скрізь,поки що родина підтримує, колеги через раз.

боялась,а подсказать некому было. потом нашла форум
теперь просто все в игноре.

от і я так хочу,,але ж падлюки лізуть скрізь,поки що родина підтримує, колеги через раз.
Будете більше реагувати на їхню,х... Ню.будуть лізти у всі диркі))))
Ігнор --- для них ,як для тараканів отрута...)))
Подумайте ,ще раз ... Гарантійний лист відправленний Укрпоштою ,є доказом у суді . Якщо вони кинуть Ваші кошти на пролонгацію.
А вони ,,любітєлі'' це робити

Назад
Угорі