З 25000 у 87000 грн КредитПлюс. Фінтраст подали до суду

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
Коли ж люди нарешті зрозуміють, що тік ток це не інформаційна спільнота, а відеохостинг для творчості?...
Якщо перефразувати, то всі адвокати, юристи і подібні - творчі люди, які подають своє бачення тої, чи іншої тематики.

АК закон?
Ага

Зверніться до адвокатів з форуму, мені, наприклад, адвокат з мого міста сказала : "Дєла плохі, нада ж платіть, ви жє панімаєте.", а адвокат з форуму надав безкоштовну консультацію і запропонував вирішення питання, підписали договір про співпрацю і я вірю, що все вийде.

2к за консультацію то кншн серйозно.
Цікаво за правничу допомогу в разі захисту мабуть 20 захотіли б... і % з суми збитої)
Вони мені процедуру банкрутства запропонували, я і охєрела)

Так, я знаю, близько 50 тис, але я ж то думаю що у мене 87 тис, і вони сказали що арбітражнй суд можна платити частинами, тому це найкращі умови для мене.
Краще ніж 20% із зп?

Аванс арбітражного одразу 25+...

Ну цих 25 тис, чи 87 вже тепер, я і не знаю, і плюс у монобанку 20 тис, але там я плачу як запотрібно
Кумедні тіктокери)
Зверніться до юристів форуму, можливо вони допоможуть.
Про кожного з них є теми з відгуками реальних людей, а не проплачених постерів.

То занадто маленька сума для банкротства.. :rolleyes:
То не заважає запропонувати))
Кумедні тіктокери)
Зверніться до юристів форуму, можливо вони допоможуть.
Про кожного з них є теми з відгуками реальних людей, а не проплачених постерів.
МММ 21 століття

Краще ніж 20% із зп?

Аванс арбітражного одразу 25+...
Прикол в тому, що я працюю неофіційно... і карток немає за мінусом монобанку. І власності теж не маю. . Цу получається, що мені через ІBAN треба буде вносити кошти чи як, голівонька вже варена, нічого не розумію
не тягніть зі зверненням до юриста/адвоката, оскільки ви ознайомились - строки пішли
Так дякую я вже знайшла тут юриста але вже пізно, завтра йому напишу обов'язково 🥺

Прикол в тому, що я працюю неофіційно... і карток немає за мінусом монобанку. І власності теж не маю. . Цу получається, що мені через ІBAN треба буде вносити кошти чи як, голівонька вже варена, нічого не розумію
Та не потрібно Вам зараз банкрутство.
Запишіться з адвокатом. В розділі "юридичні послуги" є їх контакти, та відгуки про роботу.

Ну їм треба ж більше здерти, того вони і пропонують все.А потім дойка піде .
Ага, я теж так думаю. Тільки думать зараз почала)) а так би влипла, а ці ось що прислали мені, я навіть не бачила, бо в них телнфони відключені, я їм на пошту писала

Вкладення

• IMG_20231020_110456_167.webp
    IMG_20231020_110456_167.webp
    54.2 Кб · Перегляди: 108
Ага, я теж так думаю. Тільки думать зараз почала)) а так би влипла, а ці ось що прислали мені, я навіть не бачила, бо в них телнфони відключені, я їм на пошту писала
Ніби вам немає куди гроші такі дівати.
Мрійники.
Позбавляйте їх таких мрій.

А почалось все з того, що рік не заходила в Дію. Перед війною взяла у КредитПлюс 25000 на операцію мамі, гроші повинні бути негайно. Почалась війна, з роботи скорочення і пішло поїхало. Виїхали за кордон, забулося за той кредит і вони молчать ( хоча телефон у роумінгу був доступний). Повернулися з за кордону, ну і змінила паспорт на Id картку, дай думаю зайду в Дію, подивлюся як справи. І тут натрапляю на те, що Фінтраст Україна подали до суду. Але подали в один суд, а перенесли у інший, який по моїм підрахунками повинен бути 28 жовтня. 5 сутки не сплю, ніхрена не їм. Бо просто немає віддавати таких коштів. Звернулася до адвоката, він сказав, що дела хрєнові, тепер зовсім розклеялась і навіть не знаю чого чекати. Перший раз с там стикаються. Зганяла в суд, ознайомитись с матеріалами, написано тіпа "в приложении они мне предлагали рассрочку заплатить просто тело" но ніфіга не приходило, ні на пошту, ні листами, навіть ніхто не телефонував. Може було в когось таке, можете поділитися. Боюсь що буду жити на вулиці з мєсними алкашами...
Если в 22 году брали, то там договор с кредитной линией на 360 дней. Но может кто-то возьмется из наших юристов, попробуйте.

Так а з чим ознайомлюватись взагалі :rolleyes:

1698000050489.png

У вас направлено за підсудністю і тиша...

З чого ви взяли що суд буде "десь 28"?)

Назад
Угорі