З 25000 у 87000 грн КредитПлюс. Фінтраст подали до суду

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
Ніби вам немає куди гроші такі дівати.
Мрійники.
Позбавляйте їх таких мрій.
Вже написала
Так а з чим ознайомлюватись взагалі :rolleyes:

1698000050489.png

У вас направлено за підсудністю і тиша...

З чого ви взяли що суд буде "десь 28"?)
Бо у Дії зазначено, що ці довбодятли подали на Ковпаківський суд, а по приписці у мене інший😒
Так а з чим ознайомлюватись взагалі :rolleyes:

1698000050489.png

У вас направлено за підсудністю і тиша...

З чого ви взяли що суд буде "десь 28"?)
Цей адвокат що я у себе в місті консультувалась, так сказав

Вкладення

• Screenshot_20231022-214237_Gmail.webp
    Screenshot_20231022-214237_Gmail.webp
    107.4 Кб · Перегляди: 136
  • Screenshot_20231020-175519_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20231020-175519_Samsung Notes.webp
    131 Кб · Перегляди: 133
Вже написала

Бо у Дії зазначено, що ці довбодятли подали на Ковпаківський суд, а по приписці у мене інший😒
Да нічого їм не пишіть.
А робіть все по факту.
Подали в суд, в судовому порядку і вирішуйте з ними питання.

Вже написала

Все вірно, переглянув ухвалу. Я про те, що у вас ще не взяли до росгляду, тобто навіть склад суддів не призначений. Суд може відбутись і через місяць і через два і в наступному році.
У вас купа часу підготуватись і проконсультуватись.
І не пишіть їм нічого, там це по барабану повірте.

Адвокату отдєльний "привіт"))

Если в 22 году брали, то там договор с кредитной линией на 360 дней. Но может кто-то возьмется из наших юристов, попробуйте.
Це як?
Все вірно, переглянув ухвалу. Я про те, що у вас ще не взяли до росгляду, тобто навіть склад суддів не призначений. Суд може відбутись і через місяць і через два і в наступному році.
У вас купа часу підготуватись і проконсультуватись.
І не пишіть їм нічого, там це по барабану повірте.

Адвокату отдєльний "привіт"))
Вы знаєте, з вашим форумом, у мене хоть глаз перестав дьоргаться, і бомжів відмінила можливо все таки мені хтось допоможе, дякую вам

З нашим. Вітаємо в нашій спільноті)
А в можете мене просвітити ще в одному запитанні? Це мені щойно адвокат прислав з НАШОГО форуму, що означає 360 днів? Це типа капец, ? Мій шок у шоці короче...

Вкладення

• Screenshot_20231022-221252_Viber.webp
    Screenshot_20231022-221252_Viber.webp
    64.7 Кб · Перегляди: 122
що означає 360 днів?
Я не фахівець і не можу дати вам експертну оцінку чи тим більше правову, але якщо коротко - це нові договора, з якими важче ніж з попередніми воювати в судах. Договір на рік, тобто на протязі цього періоду законність нарахування шалених відсотків практично цілком законна.

Я не фахівець і не можу дати вам експертну оцінку чи тим більше правову, але якщо коротко - це нові договора, з якими важче ніж з попередніми воювати в судах. Договір на рік, тобто на протязі цього періоду законність нарахування шалених відсотків практично цілком законна.
*****ц🤯

А в можете мене просвітити ще в одному запитанні? Це мені щойно адвокат прислав з НАШОГО форуму, що означає 360 днів? Це типа капец, ? Мій шок у шоці короче...
Не капець. Але така справа важче звичайного договору на 30 днів
Видихайте. Ви не одна така)
Inka_ya, почитайте Рішення судів не на користь МФО. Договори від 300 днів та заспокойтеся

Так правильно, у них такие договора только с 22 года. Вот они только дошли до начала 22 года, начали в суд подавать. До этого на 21 год подавали. У адвокатов нет пока практики по Кредитплюсу на 360 дней. Даже на кредиткасу уже есть, а тут пока новый вызов.

Так правильно, у них такие договора только с 22 года. Вот они только дошли до начала 22 года, начали в суд подавать. До этого на 21 год подавали. У адвокатов нет пока практики по Кредитплюсу на 360 дней. Даже на кредиткасу уже есть, а тут пока новый вызов.
Це тіпа, я перша з такою херньою по кредиткасі цій грьобаній?

У вас не кредиткаса, у вас кредит плюс.
Ну одна из это точно, я тоже брал 23 февраля за день до войны, но мой договор у ЕАПБ, пока не подали)

Я ж вище дав посилання. Не одна. І деякі рішення судів вже є на користь позичальника. І це вже добре
У вас не кредиткаса, у вас кредит плюс.
Ну одна из это точно, я тоже брал 23 февраля за день до войны, но мой договор у ЕАПБ, пока не подали)
Очкуют))

Назад
Угорі